ayoub

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Ayoub Ouarghi tekent eerste profcontract

Van de redactie

Ayoub Ouarghi heeft vrijdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 15-jarige middenvelder van Feyenoord Onder 16, met wie eerder al een principeakkoord was bereikt, zette in De Kuip zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen tot medio 2026.

‘We zijn als club heel erg blij dat Ayoub bij Feyenoord zijn eerste profcontract heeft getekend’, zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Ayoub is een dominante en technisch vaardige speler met een goede winnaarsmentaliteit. Tevens blinkt hij uit met zijn snelle dribbels en zijn uitstekende traptechniek.’

‘Deze dag is voor mij heel erg speciaal’, vindt Ouarghi. ‘Dat ik onder toeziend oog van mijn familie en vrienden mijn eerste contract bij deze mooie club heb kunnen tekenen doet mij heel erg veel. Ik speel al sinds mijn negende jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord en zie dit echt als mijn club. De komende jaren ga ik er alles aan doen om uiteindelijk hier in De Kuip te kunnen spelen.’

Ouarghi komt sinds de zomer van 2016 uit voor Feyenoord Academy en speelde voor deze tijd bij de amateurs van Zeeburgia. De aanvallende middenvelder speelt het huidige seizoen in Feyenoord Onder 16. Inmiddels heeft Ouarghi ook zijn debuut in Feyenoord Onder 17 mogen maken en behoort hij tevens tot de nationale selectie van Oranje Onder 15.

Delen

Reacties

Bekijk ook het filmpje op YouTube met Soufiane Touzani.

https://www.youtube.com/watch?v=v_yzF2k3dLg
Er komt wel een berg met grote talenten aan, o.a. Ouarghi/ Slory/ vPersie/ vd Heijden/ Neijenhuis/ Redmond/ Kraaienveld/ Sliti enz... heerlijk!
Ik heb het op het moment niet heel goed gevolgd, maar hoe gaat het met Mike Klein? Is die afgeschreven? 😅
Maar inderdaad. Goed rijtje talenten.
Geweldig nieuws, heerlijk talent! Hopelijk breekt hij over een paar jaar door.