yv21120907620

VK Sportphoto

Nieuws

Balde schiet zesde goal tegen de touwen; ook Bannis trefzeker

FeyenoordTM

Zondagmiddag stond het duel tussen TOP Oss en FC Dordrecht op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Voor Feyenoord-huurling Aliou Balde was het duel zijn tiende opwachting in het shirt van FC Dordrecht.

In de basisopstelling van TOP Oss verschenen huurling Thijs Jansen en oud-Feyenoorders Toshio Lake en Omer Gündüz aan de aftrap. Het duel eindigde in 0-1 dankzij een doelpunt van matchwinner Balde.

Het is alweer de zesde goal voor Balde in dienst van de Schapenkoppen. De Senegalees loopt medio 2025 uit contract bij Feyenoord en mag na zijn verblijf in Dordrecht uitkijken naar een nieuwe club. Balde was niet de enige Feyenoord-huurling die deze zondag in actie kwam in de Keuken Kampioen Divisie.

Ook huurling Naoufal Bannis maakte minuten in het shirt van FC Eindhoven. Bannis was voor de vijfde maal in Eindhovense dienst trefzeker op de Vijverberg, waar De Graafschap het opnam tegen FC Eindhoven: 1-2.

Delen

Reacties

'De Senegalees loopt medio 2025 uit contract bij Feyenoord en mag na zijn verblijf in Dordrecht uitkijken naar een nieuwe club'. Komt dit door zijn aanvaring met Slot?
Voor een emmer scoort hij best wel veel
Ik vind Balde echt enorm getalenteerd. Ligt nog steeds op schema om in de voetsporen te stappen van Sinisterra. Alleen jammer dat Slot hem afgelopen zomer zo publiekelijk heeft afgekraakt. Ben een enorme fan van Slot maar geef toe, als Advocaat het zelfde had gedaan (zoals hij ook al deee bij Bozenik) dan was het hek van de dam..
Balde is gewoon n
(Nog) niet goed genoeg , net als Bannis. Hebben allebij potentie maar (nog) niet voor Feyenoord 1. Vandaar dat ze verhuurd worden. Vrij logisch. Maar wat je zegt . Als ze bij Feyenoord gaan meetrainen dan worden ze na mijn idee beter dan wedstrijden met top oss of Dordrecht. Deze zijn totaal niet vergelijkbaar met Feyenoord.
Uit kijken naar een nieuwe club?
Dus hij krijgt definitief geen nieuwe kans na dit seizoen.. zonde man.
Heeft toch wel potentie deze gozer.
Feyenoord leert niet van zijn fouten met jeugdspelers
Het is geen jeugdspeler
Toch jammer dat hij geen echte kans krijgt, of wat is jou mening? @FTM
Mijn mening is niet bindend, maar bij Waasland liet hij zien niet van het niveau te zijn wat Feyenoord moet nastreven.
Hij is wel een jeugdspeler alleen niet een zelf opgeleide speler
Wat is er met die jongen dat hij niet mag blijven...?
Hij is snel heeft een actie en kan scoren ...
Fc Dordrecht is toch heel wat anders dan Feyenoord of eredivisie. Want nu doet hij het prima maar moet nog wel uitbouwen. De reden dat hij mag zoeken naar een club dat is voor mij ook wereldvreemd.
Thijs Jansen stond toch ook in de basis?