beelen-feyenoordnl

YouTube: Feyenoord.nl

In beeld

Beelen: "Soms komt er een kans die je niet kunt laten liggen"

Van de redactie

De transfer van Thomas Beelen van PEC Zwolle naar Feyenoord is volledig afgerond. De 22-jarige verdediger zette maandag in De Kuip zijn handtekening onder een contract voor vier jaar, tot medio 2027.

"Feyenoord is een topclub in Nederland, vorig seizoen kampioen geworden en gaat de Champions League in. Het is snel gegaan voor mij, maar soms komen er kansen voorbij die je niet kunt laten liggen. Ik denk dat ik me nog goed verder kan ontwikkelen en kijk ernaar uit om hier mijn plekje te vinden", aldus de 22-jarige Thomas Beelen tegenover Feyenoord Media.

Bekijk hieronder de video.

Delen

Reacties

Is Kasanwirjo nu niet overbodig geworden?
Die kan ook rechtsback, en de keren dat hij speelde vorig seizoen was ook nog niet mega overtuigend. Goed om concurrentie te hebben laat maar zien wie het verdient om te spelen.
Beelen is een goed voetballende, inschuivende cv. Bij PEC speelde hij in een vrije rol in een driemansverdediging. Neemt veel risico met het vooruit voetballen, maar in de KKD heeft ie zich echt geweldig gemanifesteerd in die rol. Eredivisie is natuurlijk andere koek, maar ik zie hem wel doorgroeien naar een vaste waarde. Met zijn type spel wordt hij een revelatie.
Mag wel iets meer body kweken
Dit is een rechtsbenige linker centrale verdediger toch? De back up van Hancko? Ik las net dat hij rechtsbenig is, dus nu twijfel ik.
lol ik weet het ook allemaal niet meer hoor.
Was bij PEC de middelste van 3 verdedigers. Zal voor RCV positie gehaald zijn. Vroeger speelde hij op het middenveld idd
Dat is nu mijn punt. Als hij rcv is hebben we met Geertruida (als hij blijft) Kasanwirjo, Trauner, en nu dus Beelen, 4 spelers die op die positie kunnen spelen. Maar naar een back up voor Hancko moet nog gezocht worden?
Schijnt dat Kasanwirjo tweebenig is.. zou dus ook links centraal kunnen. Maar ben het wel met je eens dat ze misschien nog een extra LCV moeten halen
Het is al opgelost. Ze gaan schijnbaar eerst kijken of Hendriks er klaar voor is. Ik was vergeten dat die ook nog bestond.
Slotmheeft al aangegeven dat hendriks de backup van hancko zalmzijn :)
Mooi weer jeugd dat dan doorbreekt
O ja, die killer ben ik vergeten ;-) Netjes dat Feyenoord hem nog een kans geeft om aan te pikken, misschien lukt het hem nu wel. Ik neem aan dat hij Slot wel eerst moet zien te overtuigen, nadat hij hem vorig jaar liet gaan. Ondertussen kan hij ook aan eventueel geinteresseerde clubs laten zien dat hij er weer staat, mocht het bij Feyenoord net niet lukken..
Komt over als een rustige jongen. Zie dat liever dan een type Lang bijvoorbeeld.