Betrouwbaar
gimenez-1

Nieuws

'Benfica spreekt zaakwaarnemer; Feyenoord wil tot 25 miljoen voor Gimenez'

FeyenoordTM

De geruchten rond Feyenoord-spits Santiago Gimenez en een mogelijke overgang naar SL Benfica worden hardnekkiger.

Volgens Pedro Sepúlveda, een doorgaans betrouwbare journalist uit Portugal, zou de koploper van de Liga Portugal in contact staan met het management van Gimenez. Feyenoord verlangt volgens de journalist in kwestie een bedrag van €20.000.000 tot €25.000.000 voor de diensten van de Mexicaans-international.

De gesprekken voor een mogelijke overgang in de zomer zouden gestart zijn, al is het door de Rotterdamse clubleiding gewenste transferbedrag voor Benfica-begrippen wat aan de hoge kant.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Weet iemand iets van Ernesto Alexis Vega Rojas?

Lijkt erop dat Santi hem aanspoort om hierheen te komen.
Alexis Vega
Je moet dit jaar alleen Kokcu verkopen en misschien nog wat spelers als Dilrosun, Danilo, Walemark, Pedersen. Jahanbaksh.
Verder bouwen met de jongens die er nu zijn en na volgend seizoen pas weer praten. Nu alleen Hancko, Wieffer, Gimenez verkopen bij bedragen boven de 50 miljoen.
Nu al 93 reacties,
dat zegt wel iets lijkt me.
Moet er niet aan denken dat hij na een jaar al weer weg gaat, ook al levert dit aardig wat euries op.
Beertruidrager
Je krijgt geen fatsoenlijke spits van dit kaliber voor dat bedrag terug. Dus niet doen. Nog een jaartje of zo erbij en je krijgt een meervoud terug van dit geboden bedrag.
Mexico heeft 126,7 miljoen inwoners en een vol stadion, 80.000 mensen, scandeert de naam van Santiago.... Tijd voor een Feyenoordshop aan de Zocalo en Mexico stad :-) Dat moet toch te regelen zijn ;-)
In het AD lees ik toch een ander verhaal. De familie en Santi willen minimaal nog een seizoen in Rotterdam blijven en als PSV spelers laat gaan voor boven de € 30 miljoen, dan laat Feyenoord zeker geen 21 jarige toptalent vertrekken voor minder. Ophouden met die kletspraat op 1908.
Precies, wat helder is, is dat de bal bij Feyenoord ligt en er zal niemand binnen de technische staf zijn die zegt verkoop hem maar, hij zit nu op z'n top.
Als het inderdaad werkelijkheid wordt dat we volgend jaar CL spelen, zal je toch met een enigszins fatsoenlijk elftal willen komen.
Als ik het allemaal moet geloven staan Kokcu, Hancko, Geertruida, Gimenez op de nominatie om verkocht te worden.
Daar geloof ik dus niks van, de noodzaak om te verkopen is er niet meer, heb ik begrepen, dan zou hooguit Kokcu voor een recordbedrag ( 40 miljoen ? ) kunnen gaan, we hebben z'n vervanger al binnen in de persoon van Timber.
Maar ook dat vraag ik me af, wellicht ziet Kokcu wel een uitdaging om met Feyenoord CL te gaan spelen, datzelfde geldt trouwens voor Slot.
Het lijkt me eerder dat er versterkingen moeten komen, wil je volgend jaar in de competitie en CL kunnen presteren.
Hoop dat Santi blijft. Nog 1x knallen volgend jaar hopelijk met Slot.
Dan net als Cruz via de voordeur naar buiten
@Feyenoordtm is Branco van den boomen in de picture?
Ik denk niet dat hij te betalen is. :'(
Heel zwart-wit gezien is het een prima winst als je Santi na één seizoen kan verkopen voor 25 miljoen. Maar met dat argument kan je Hancko, Hartman en Wieffer ook wel verkopen. Grote kans dat Geertruida en Kökcu sowieso gaan, dus dan ben je toch weer een groot deel van je basis kwijt.

Ik mag aannemen dat we er inmiddels financieel veel beter voor staan dan eerst. Dus wanneer krijgt het sportieve aspect voorrang? In het geval van Santi geloof ik echt dat hier meer in zit, zowel sportief als financieel én commercieel.

Hancko moet je ook niet al willen verkopen (wat Feyenoord blijkbaar overweegt volgens de laatste podcast van 1908). Die kan je heel goed gebruiken in de CL.
Voor 25 krab ik op mijn hoofd maar eigenlijk denk ik nog een jaartje en zien hoeveel die nog beter wordt. Ik vind het een wereldspits die heel goed bij Feyenoord past.!! Zou toch wel heel jammer zijn. Biedt Danilo maar aan.
OortgijsRobin
OortgijsRobin
Als hij nog tot volgende zomer, of in ieder geval aankomende winter wacht, is hij waarschijnlijk
40 000 000 - 45 000 000 waard. Mits hij niet zijn vorm verliest.
Ik zou persoonlijk helemaal niets begrijpen als Giménez komende zomer al zou vertrekken. Zeker niet voor slechts 25 miljoen. Ik zou het van hemzelf niet begrijpen en van Feyenoord niet begrijpen dat ze hem laten gaan. Hij moet gewoon nog tenminste één volledig seizoen blijven, 20+ doelpunten maken in de Eredivisie, een behoorlijke hoeveelheid in de Champions League en dan voor minimaal 40+ miljoen vertrekken naar een Europese top 20 club ofzo.
Dus we gaan van Gimenez naar Pepi, lijkt me niet best
Zou hem nu niet wegdoen, met Jorgensen was het anders toen had je geld nodig en was 17mil veel. Nu ga je Kokcu verkopen voor 35+. Als je volgend jaar CL speel kan je er veel meer voor vragen.volgend jaar shirt verkoop in Mexico, tv gelden etc.
"al is het door de Rotterdamse clubleiding gewenste transferbedrag voor Benfica-begrippen wat aan de hoge kant."

Dacht ik dus al..
Ze dachten Aursnes komt voor een appel en een ei we gaan nog een keer schooien in Rotterdam.. Jammer joh, we spelen nou Champions League. Te laat!
Je hebt gelijk, maar dat Benfica is al jaren zo slim bezig, die hebben geweldige transfers gedaan. Dit is eigenlijk gewoon even kijken hoe Feyenoord erin staat. En ik hoop hem volgend jaar gewoon nog bij Feyenoord te zien spelen.
Santi, quédate con el Feyenoord una o dos temporadas más. Sé que recibirá muchas ofertas, pero sea prudente. Después de las dos o tres temporadas en el Feyenoord vendrán clubes más grandes, bien por ti, por la afición y por el Feyenoord. Una situación de ganar-ganar. Te amamos por favor!!!
NEE! Nooit doen, twee jaar bij ons houden Hij is de reïncarnatie van Jozef Kiprich.
Daarbij wilt hij en zijn vader voorlopig rijpen bij Feyenoord.

Na twee of drie is hij zeker het meer dan dubbele waard.

Hoi nou eens op met altijd maar de stuiver ophalen, nu eens de 2 euro munt, oftewel geen knollen voor citroenen verkopen.
Geen citroenen voor knollen, lijkt me hier meer van toepassing.
N.B.
József Kiprich leeft nog volop, dus een reïncarnatie lijkt me nogal bizar. Afgezien nog van het feit dat het bepaald geen overeenkomstige aanvallers zijn.
Klopt Kees, zei het meer in een emotie. Maar desalniettemin volgt hij Jozef wel.
Daarom willen we Santi toch niet nu al kwijt raken!
Ik snap het volkomen DiFelicita!
Normaal gesproken meld je je eerst bij zijn club toch?
Ik geloof er niets, dat Feyenoord genoegen neemt met € 25 miljoen. Daarnaast zou het beter zijn om in deze fase van de competitie te stoppen met transfergeruchten. Geeft alleen maar chagrijn en onrust in de mooiste periode van Feyenoord sinds jaren.
Dat is precies de bedoeling van de media, onrust zaaien
Het bericht zal wel betrouwbaar zijn dat ze contact hebben gehad met het management van Gimenez, maar wat er achteraan komt dat Feyenoord max.25 miljoen wil hebben , slaat kant noch wal.
Tenminste, ik neem niet aan dat Ten Kloese heeft verteld, dat als er iemand komt die 25 miljoen biedt, we hem verpatsen.
Likt me ook sterk, we willen hem wel verkopen maar willen max 25 miljoen vangen🤣🤣
Zeer opmerkelijk ja. Alsof een verkoper zijn maximale prijs geeft.....slaat nergens op.
Never nooit wegdoen. Santi is een halfgod in Mexico. Als je ziet hoeveel mensen hem volgen vanuit Mexico. En niet alleen hem ook Feyenoord. Hij zorgt niet alleen voor doelpunten maar ook heel veel reclame voor Feyenoord in Mexico. Daar kun je wat mee. Geweldige gast ook. Had direct geloof in hem.
Verkopen is nou niet ons sterkste punt....
Te kloese ging dat anders aardig goed af afgelopen zomer
Een glazen linksbuiten voor 25 miljoen was idd een voltreffer.

Alleen een week erna kwam Aursnes voor 13 miljoen. Gelijk weer krediet verspeeld
Volgens mij wil zijn vader dat hij nog een seizoen blijft én ik denk hij zelf ook.
Danilo met een Gimenez masker die kant op sturen voor 25 mio.
Laat je toch niet gek maken. Gimenez gaat echt nog niet weg. Zeker niet voor dat bedrag. Dat spel wordt nu niet gespeeld.
Met 25M laat je echt het kaas van je brood eten. Santi zit binnen 2 jaar bij een top 20 club van Europa. Toen ik de Pepi geruchten (huur met koopoptie) hoorde dacht/hoopte ik eigenlijk dat ze hem als 2e spits achter Santi wilden zetten komend seizoen, om hem het jaar erna na Santi's vertrek als eerste spits neer te zetten. Dat zou echt top beleid zijn. Je moet hem eigenlijk gewoon houden, en anders bieden vanaf 40M.
Eerst Aursness, dan Kokcu en nu Geminez. Heeft die Schmidt geen fantasy ?
Hou toch op man. Laten we in godsnaam niet weer een hele uitverkoop houden deze zomer, zeker niet voor zulke bedragen. Kunnen we weer opnieuw gaan bouwen en dan de CL in.
FeyenoordPresident
zeker nog 1 jaar houden en proberen ze contract op te waarderen. Over 2 jaar zou je zomaar voor een minimaal bedrag van €40 miljoen kunnen verkopen
De vertaling zal wel verkeerd zijn gegaan. Het moet vanaf 25 miljoen zijn natuurlijk
Harde-Schuiver
Harde-Schuiver
Schaamteloos bedragje. Gestopt met nadenken? Minachting van het legioen
Kan mij niet voorstellen dat Feyenoord hier akkoord mee zou gaan. Wij willen nu toch ook een keer doorpakken en stappen maken?
Gewoon houden en na nog een goed jaar en CL voetbal, is z’n spits toch minimaal het dubbele waard.
Laat Benfica maar meer betalen !
Die hebben €125m ontvangen voor Enzo Fernandez..
Laten we zeggen een startbod van €40/45M ex bonussen.

En kan Schmidt niet ergens anders gaan shoppen?
Wil hij Feyenoord ontwrichten ofzo?
Eerst Aursnes..
Nu Gimenez…
Straks Kökcü..

Nog ff en hij wilt ook de naam Feyenoord overnemen..
@FTM, is dit om dat ze denken dat Gimenez gaat vertrekken of?
Blijft bijzonder om zonder context een nieuwsitem met een wat onrealistische transferverhaal te droppen. De knuppel gaat in het hoenderhok en het gaat viral onder de Feyenoordsupporters. Enige duiding zou wel fijn zijn. Kan me niet voorstellen dat Feyenoord Gimenez na een goed half seizoen al van de hand doet voor een budgetprijs. Dus FTM, hoe serieus moeten we dit nemen?
@FTM dit is toch een grap ? Of heeft fit te maken met interesse in pepi... santi is toch veel meer waard?
Je kan zelf aflezen hoe betrouwbaar de bron is aan de hand van de medaille, de tekst én de legenda.
Betrouwbaar. Staat duidelijk uitgelegd hier ...
Te weinig en speelt hier nog tekort opzoutenn
Bij 50 miljoen gaan we luisteren of de telefoon gaat en dan begint het onderhandelen
Gewoon houden, wat kan je terug kopen voor dat bedrag? Santi doet het fantastisch, is erg geliefd, en vlgs mij hebben we 60% van zijn transfer rechten, zou eerst maar eens proberen de rest ook zsm te krijgen voor hij voor een "schijntje" weg loopt..
Eind van het seizoen hebben we de volle 90%. Dus verkoop zou niet zo gek zijn als je meer krijgt dan je kunt weigeren. Maar ik vind dit wel heel goedkoop voor hem . Maar ik ken helaas Feyenoord zn budget niet.
Oprotten die lui. Gewoon in Rotterdam blijven. Volgend jaar het dubbele waard.
Grappig zinnetje ook dat Feyenoord tot 25 miljoen verlangt. Maw, een bod meer dan 25 miljoen accepteert Feyenoord niet hahaha. Deze spits gaat volgend seizoen pas de deur uit en als je beetje presteert in de CL dan gaat ie voor het dubbele.
Een seizoen verder levert hij 30-40 miljoen op. Denk eerlijk gezegd ook niet dat hij vertrekt.
Door de CL League inkomsten, het geld wat in de UEFA cup wordt verdiend, het geld dat ze nog hebben doordat Zerrouki niet is gekocht en de waarschijnlijke recordtransfer van Kokcu hoeft Feyenoord hem niet perse te verkopen. Een paar spelers verkopen is prima, maar het lijkt me niet verstandig om weer grote uitverkoop te houden. Ik zou Gimenez alleen laten gaan als hij zelf erg graag wil en dan toch minimaal 25 miljoen vragen. Als hij een paar keer scoort in de CL dan wordt zijn waarde alleen maar hoger. Ik heb het idee dat Gimenez zelf het prima naar de zin heeft en ook weet dat hij bij Feyenoord een nog betere speler kan worden.
Studiogasttweepuntnul
Precies, Pedersen of Geertruida vertrekt. Niet beiden. Cv's blijven. Hartman, Lopez zit goed aan die kant.
Dus rb halen en extra cv..
Kokcu gaat mogelijk bij goede club die cl speelt. Anders na volgend seizoen.
25 miljoen is echt een grap. 45 miljoen dan pas praten.
PSV kreeg voor Madueke 38 miljoen en die heeft amper gespeeld dit seizoen....
Studiogasttweepuntnul
Bizar
Harde-Schuiver
Harde-Schuiver
Precies!!!!!
Ik zou het niet te serieus nemen. Hij blijft nog een jaartje. Straks cl en nog ver komen dit jaar In de EL.
Whahhahahaha 25 miljoen....wat een waanzin . Praten bij 35 miljoen. Maar hij blijft nog 1 jaar gaat CL in en kost daarna 70 .
Veel te weinig. Die uitverkoop moet eens afgelopen zijn. Je zet jezelf enorm voor ***, als je op deze manier permanent bij 020 en psv wil aanhaken
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Veel te weinig, doei
  • 1
  • 2