team-6

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - Atlético Madrid (1-3)

Van de redactie

Feyenoord is na vijf poulewedstrijden uitgeschakeld in de Champions League. Atlético Madrid was dinsdagavond een maatje te groot voor het team van trainer Arne Slot, dat met nog een speelronde te gaan niet meer bij de eerste twee in de groep kan eindigen.

De nederlaag tegen de Spanjaarden (1-3) was weliswaar verdiend, maar tegelijkertijd erg ongelukkig vanwege twee eigen doelpunten van Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez. Omdat Feyenoord in poule E ook niet meer is te achterhalen door nummer vier Celtic, gaat het Europese avontuur na de winterstop verder in de Europa League.

Beoordeel hieronder de spelers voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Stemmen kan tot woensdag 15:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs Atlético Madrid

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,0
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
5,0
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,3
David Hancko David Hancko
6,6
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,8
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,1
Quinten Timber Quinten Timber
6,5
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
6,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
5,4
Igor Paixão Igor Paixão
4,3
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
4,0
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,8
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
5,5
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
6,3
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
5,2
Leo Sauer Leo Sauer
5,5

Delen

Reacties

hier zie je wat voor negatief zeik publiek we hebben. voor die cijfers in het begin, het is echt om je dood te schamen. we speelden tegen een potentiele QF cl en dan gaat iedereen de lat voor ons jonge team ff enorm hoog leggen.... santi zit in de tang bij 2 klasbakken, kreeg geen enkele bruikbare bal (verdienste am) krijgt met pijn en moeite nog 2 kansjes (die eerste heb ik nog niet teruggezien, maar die bal van hartman was best lastig) en dan wordt hij meteen maar afgeserveerd. 22 jaar. een van de beste spitsen die we ooit gehad hebben, en maar zeuren en zeiken.

wieffer was gisteren geweldig. hartman, hancko, trauner, bijlow en timber gewoon goed. paxiao matig, minteh ook matig (doodloper) geertruida matig, en hoewel hij best goeie statistieken had vond ik stengs ook matig (komt gewoon fysiek te kort als hij op 10 moet spelen tegen dit niveau).

maar dat kritische om het kritisch zijn, daar heb ik het echt wel mee gehad hoor. in de el kunnen we leuk mee doen, in de poulegfase van de cl ben je snel klaar. wees blij!
Ik vond Stengs ook wel ok, opzichtig op zoek naar ruimtes om ballen in weg te steken.
Bijlow , Hartman en Wiefer waren echt prima. De rest onder niveau .Slot ook .Zerrouki had er in moeten staan .Tuurlijk makkelijk als je er eigenlijk niets over te zeggen hebt.Nu zorgen dat we het volgende seizoen weer mee doen .Mooie uitdaging ..We kunnen nog verder in Europa ,kunnen nog kampioen worden. Zondag revanche
Zelf heb ik Timber hoger dan gemiddelde, heb zelf wel eens kritiek op Wieffer, die speelde erg sterk.
Hoe Bijlow zo laag?! Die pakt 3 ballen van morata en griezmann die ze in Spanje gewoon al tellen.
Welke randdebielen hebben hier zitten stemmen. Nee, het was niet goed genoeg, maar wat ik hier zie is dwaas