team

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - FC Volendam (3-1)

Van de redactie

Feyenoord heeft donderdagavond in de eigen Kuip in blessuretijd weten te winnen van FC Volendam. Santiago Gimenez kopte de Rotterdammers in de 94ste minuut langs de nummer zeventien van de Eredivisie en bezorgde hiermee de drie punten voor zijn ploeg. Igor Paixão bepaalde in minuut 96 de eindstand op 3-1 in het voordeel van Feyenoord.

Beoordeel hieronder de spelers van Feyenoord voor het duel tegen FC Volendam. Stemmen kan tot vrijdagmiddag 14:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs FC Volendam

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,5
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
5,9
Gernot Trauner Gernot Trauner
5,6
David Hancko David Hancko
6,6
Marcos López Marcos López
5,2
Mats Wieffer Mats Wieffer
6,5
Quinten Timber Quinten Timber
7,0
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,5
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
5,9
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,5
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
6,3
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,9
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,8
Igor Paixão Igor Paixão
5,8
Leo Sauer Leo Sauer
6,6
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
6,5

Delen

Reacties

De onvoorstelbaar snelle passeer-manoeuvre en spurt van Minteh was grandioos. Dat ‘ie dan niet zeker is van een zuiver schot op doel is begrijpelijk, dus gaf hij de bal af aan de mee-rennende Giménez. Die had de voorzet natuurlijk in een assist moeten omzetten, dus zo’n actie van Minteh verdient op zich een 9 of een 10. Ook aan zijn inzet ontbreekt het nooit, deze jongen straalt scoringsdrift uit, er kan wat gebeuren als hij aan de bal is. Ik kreeg het idee dat hij erg gefrustreerd was na de gemiste kans van Santi. Minteh krijgt van mij zonder probleem een 7 voor wat hij heeft laten zien, ik waardeer zo’n actie voor een 100% assist. Giménez zag geen kans om veel uit te richten deze wedstrijd, maar hij bleef er wel in geloven en zijn goal was subliem, dat leverde hem bij mij dus toch nog een 6 op.
Het was gewoon een enorm slechte voorzet, achter de man. Zijn actie was prima. Het eerste kwartier was sowieso prima. Daarna zakte het weg, minteh zakte verder weg dan zijn teamgenoten.
Met Minteh aan de bal gebeurt er meestal wat. Zijn spel in de eerste helft was prima. Jammer dat de laatste pass vaak matig is. Zodra hij dat leert wordt hij helemaal goud waard...
Die actie was fantastisch, maar de pass was matig....Santi moest een beetje inhouden. Neemt niet weg dat Santi hem alsnog moet maken, maar bij een betere pass was het nog makkelijker geworden.
In de tweede helft had hij constant ruzie met de bal en werd hij denk ik terecht gewisseld.
Die Ivanusec is ook 10M weggegooid geld. Je kan wel voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Vervolgens wachten tot het allerlaatste moment en een speler halen die geen enkele club wil hebben, maar dan krijg je deze troep. Als je dan kijkt wat PSV aan buitenspelers heeft gehaald. En die waren 15M ipv 10M, misschien een les voor volgend jaar. Liever 1 of 2 echte goede spelers erbij dan al die middelmaat.
Enorm domme reactie. Ten eerste speelt ivanusek niet op zijn favoriete positie. Het is geen linksbuiten. Dat je dat niet in ziet is op zich al vrij treurig. Daarbij moet je toch inmiddels wel weten dat het niet alleen gaat om de transfer sommen. Feyenoord had lozano wel kunnen kopen, maar zijn salaris kon niet worden betaald. Dat geldt ook voor bv lang, die godzijdank niet naar ons is gekomen. Maar goed, verdiep je eens in de feiten voordat je hier ongenuanceerd gaat lopen roeptoeteren.
Laten we Ivanusec even de tijd geven voordat we hem afschrijven. Ik vond hem voor z'n blessure prima spelen, maar sinds hij terug is, is het heel matig.
Ik heb Giminez een 1 gegeven, een beetje uit frustratie. Jawel hij kopte de 2-1 knap binnen, maar verder heb ik hem totaal niets goed zien doen.
Echt zo zielig dit soort supporters. Het staat helemaal vol in de 16. Gimenez heeft eigenlijk 1 kans gehad (kutbal van minteh), en verder gewoon op z’n kans gewacht. Wat verwacht jij eigenlijk allemaal van hem? Zal het niet gewoon zijn dat jij dingen verwacht die niet reeel zijn? Nog buiten het feit dat hij de drie punten heeft zeker gesteld met echt een weergaloze kopbal. Hou eens op met zeiken. Presteer jij altijd voor een 10? Nee kan ik je vertellen. Pfff, die mensen die gisteren gingen fluiten inde rust, echt, schaam je dood. Nu al verwend 020 publiek.
Nounou, zo’n plasser ben ik niet hoor. En dood wil ik ook niet. Kun je niet iets meer in gewone woorden je mening geven dan met al die krachttermen?
Net wat ik zei: die kopbal was knap, maar verder heeft hij geen bal goed geraakt.
krachttermen? stel je niet zo vreselijk aan zeg. ik vind dat je gewoon weinig van voetbal begrijpt en dat is best treurig voor iemand die 50 jaar feyenoordfan is.
Afgezien van jou mening is het prettig als je normale woorden gebruikt. Als je het niet met me eens bent, kun je toch wel normaal tegen me praten?
En bovendien ben ik al een jaar of 50 Feyenoordfan. Dus niet pas de afgelopen anderhalve seizoenen hoor. Ik vind Gimenez gewoon wat uit vorm en wat over het paard getild. Afgezien van de knappe kopbal stond hij gisteren alleen maar anderen in de weg.
Meest opvallende vond ik misschien wel dat ik maar bij één man op het veld het gevoel had dat hij er alles aan wilde doen om te winnen en dat was Wieffer (misschien Hancko nog).
Jawel, hoewel Hancko en ook Wieffer het spel vaak vertragen door postbode voetbal en veel te lang wachten met schakels overslaan, zodat Volendam dan alweer het strafschopgebied vol had staan.
Ben ik met je eens hoor, die hadden erg veel drive, en wiefer speelde daarbij wederom gewoon heel erg goed. Met afstand de motm.
Het viel me op, dat er voor het eerst in lange tijd onvrede zichtbaar was tussen spelers onderling.
Off-topic: waarom krijgt lingr bijna geen speeltijd terwijl dit juist een wedstrijd was voor een stormram zoals lingr?
Ook benieuwd naar, een speler die sleurt en kan open breken. Slot verwacht kennelijk meer van hem, maar zonder kansen lastig.
Waar Ivanusec en voor de blessure Alireza oneindig de kansen krijgen, is het voor Lingr en Dilrosun bijvoorbeeld spaarzaam.
Lingr snap ik niet, dat dilro nooit mee mag doen snap ik heel goed.
Inderdaad en ik had lingr verwacht in de basis omdat stengs een aanvallende middenvelder is. En lingr ook één plus één is twee zou je zeggen maar je zet milambo neer. Niks tegen die jongen maar is toch niet echt een stormram als lingr. En dat zag je ook dat je zo speler mist net als til en szymanski echt mist. Toch nieuwsgierig waarom slot lingr links laat liggen ben toch benieuwd naar de reden?
Ik denk omdat het centrum van het veld al helemaal dicht gezet werd. Werden steeds naar de buitenkant gedwongen. Dan kan je wel nog een middenvelder brengen als storm ram maar daar had je er al zat van. Moest juist betere toevoer komen vanaf de flanken.
Dit is zo'n wedstrijd die we snel moeten vergeten. Punten binnen en door
Beetje zoals Groningen thuis vorig seizoen.
Alleen Timber scoort hoger dan Dilrosun. Interessant
Vlak nadat ik hem iets ernstigs toewenste gaf Dilro de enige goede voorzet van de wedstrijd. Ik vond Geertruida echt beter dan het cijfer dat hier staat. Trauner op een misser zo afrekenen is ook beetje overdreven. Ueda viel echt goed in vond ik.
Was wel niet de 1e keer van Trauner dit seizoen. Sinds zijn terugkeer is iedereen achterin meer aan het twijfelen. Hartman werd gister echt gemist. Lopez was echt slecht gister.

In de winterstop echt op zoek naar een rb, dat Geertruida weer centraal kan gaan spelen.
Ik herinner mij vooral dat we het uit bij Lazio tot Trauner erin kwam, totaal niet onder controle hadden. Ik vind dat hij juist voor rust zorgt. Ik vind Geertruida net iets te slordig voor in de as en een betere rb ga je echt niet kopen.