team-proshots-1

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - Willem II

Niels

Feyenoord heeft opnieuw in de eerste speelronde van de Eredivisie punten gemorst. De ploeg van Brian Priske kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in De Kuip. Ook dit seizoen kun je weer de spelers van Feyenoord beoordelen via het onderstaande bericht.

Antoni Milambo opende in de twaalfde minuut de score door de bal knap in de verre hoek te schieten en liet hiermee de Tilburgse doelman kansloos. Feyenoord was in de eerste helft heer en meester op het veld, al bleven echte grote kansen verder uit.

In de tweede helft was Feyenoord diverse malen dicht bij de 2-0, maar kreeg de bal niet in het doel achter de Tilburgse keeper Hödl. Tien minuten voor tijd kreeg Willem II de enige echte mogelijkheid tot scoren via spits Vaesen welke de bal door een inschattingsfout van Wellenreuther over de Feyenoorddoelman kopte en bepaalde met zijn goal de eindstand op 1-1.

Beoordeel de spelers van Feyenoord via het onderstaande panel. Stemmen kan tot zondagmiddag 12:00 uur.