training-varkenoord3

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Bezoekersinformatie laatste training voor Klassieker op Varkenoord

Van de redactie

Feyenoord maakt zich na de geslaagde rentree in de Champions League op voor de volgende grote wedstrijd: de Klassieker van aanstaande zondag in Amsterdam. Een dag ervoor staat de laatste training op het programma en supporters zijn hierbij welkom om het team een extra boost te geven. De training is op Varkenoord en begint om 15:30 uur.

Toegang Varkenoord
Supporters hebben zaterdag toegang tot Varkenoord via de poorten aan de Olympiaweg. De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Verder kan gebruik worden gemaakt van de horecavoorzieningen van de Sportclub. Zowel de kantine als de buitenbar zijn geopend. Betaling is mogelijk met pin of contact (contante verkoop alleen in de kantine).

Feyenoord O21
Wil je er graag bij zijn? De capaciteit op Varkenoord is beperkt, dus voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd aanwezig bent! Wie (extra) vroeg aanwezig is, heeft tevens de kans om Feyenoord O21 te supporteren. Het hoogste jeugdteam van de club speelt om 13:00 uur thuis tegen Go Ahead Eagles.

Delen

Reacties

Zit ff te kijken naar 020, na zondag dacht ik dat het geen probleem zou worden , maar ze worden aanvallend wel beter...
@FeyenoordTM, wat is waar van de geruchten dat Feyenoord IGOR PRUTSEV volgend jaar wil aantrekken?

Hij zou rond de €3M moeten kosten las ik op.
En wat komt er achter ‘op’ ? 🤷🏻‍♂️