geertruida-oranje-soccrates

Soccrates Images

Nieuws

Bijlow en Geertruida morgen vermoedelijk in actie tijdens oefenduel Oranje

Moreno

Morgenmiddag, een dag na de wedstrijd Nederland - Oostenrijk, spelen de reserves van de selectie van Ronald Koeman een oefenwedstrijd tegen TSV Havelse. Hierbij is de kans aanzienlijk dat Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida in actie zullen komen.

TSV Havelse is een club die uitkomt in de Regionalliga Nord. Dat is het vierde niveau van Duitsland en is opgesplist in vijf poules, afhankelijk van de regio. Dat duel begint morgen om 12:00 uur, en de verwachting is dat de spelers die vanavond niet of nauwelijks aan spelen toekomen, hun minuten in deze oefenwedstrijd gaan maken. 

Voor Justin Bijlow is de kans het grootst dat hij morgen wat wedstrijdritme kan opdoen. De doelman van Feyenoord speelde nog geen minuut en heeft met Bart Verbruggen een uitstekend presterende keeper voor zich. Bij Geertruida is het nog even afwachten. Wanneer de rechtsback annex rechtercentrale verdediger vanavond tegen Oostenrijk op behoorlijk wat minuten kan rekenen, is de kans klein dat hij morgen speelt. Als Koeman hem vanavond op de bank houdt, of maar even kort laat invallen, zal hij morgen naar alle waarschijnlijkheid ook minuten krijgen. 

Oranje reist na afloop van het laatste groepsduel tegen Oostenrijk snel terug van Berlijn naar Wolfsburg, want daar wordt de wedstrijd tegen Havelse afgewerkt. Deze wedstrijd vervangt de gebruikelijke training op de dag na een wedstrijd.

Update: Geertruida lijkt zich op te mogen maken voor een basisplaats bij Oranje. Dat betekent dat hij morgen niet in actie zal komen. 

Delen

Reacties

Nou Havelse weet na vanavond hoe het er een leuke pot van kan maken.....😁
Geertruida waarschijnlijk basis.dus die kan lekker toekijken morgen
Over Bart Verbruggen trouwens. Doet het prima en had afgelopen wedstrijd 1 hele goede redding. Hoe die commentator vervolgens los gaat dat hij wederom GE-WEL-DIG is en wederom een FANTASTISCHE redding maakt..... ik begrijp er weinig van. En over het moment van Griezmann waar hij als een standbeeld op de doellijn blijft staan hoor je niemand. Of over een x-aantal voorzetten waar hij makkelijk kan uitkomen en de bal kan plukken maar er consistent voor kiest om 0 risico te nemen en op de lijn te blijven. In mijn ogen allemaal ballen welke Bijlow met gemak pakt en op die manier gevaar juist weet te voorkomen. Maar goed...publieke opinie is...als je niet uitkomt kan je ook geen fout maken dus prima Bartje. Dezelfde mensen welke 2 jaar geleden en o zo terecht vonden dat Noppert in de goal stond.
Een club van het vierde niveau van Duitsland. Dus komt er op neer dat Bijlow geen bal op doel krijgt. Kan ie beter gewoon gaan trainen 🤣
Off: nu Vitesse mogelijk licentie defi wordt ingetrokken zijn.er spelers voor Feyenoord mogelijk interessant? En gratis op te pikken..als ze licentie echt kwijtraken? @Bombarda
Ik verwacht dat Flekken in dat geval zal keepen.
wordt vast niet ergens uitgezonden?