pascal-bosschaart

VK Sportphoto

Nieuws

Bosschaart: "Ik ga die jongens ook persoonlijk begeleiden"

Moreno

Pascal Bosschaart is komend seizoen de assistent-trainer van FC Dordrecht en krijgt daarbij een belangrijke taak: het begeleiden van de Feyenoord-huurlingen. Daarmee wordt de oud-speler van de Rotterdammers een cruciale schakel in de nieuwe alliantie tussen Feyenoord en FC Dordrecht. 

De voormalig middenvelder van Feyenoord werd tijdens zijn vakantie gebeld door de club waarvoor hij 64 keer in actie kwam. "Met de vraag of ik met ze wilde praten over een eventueel dienstverband. Dat was een goed gesprek met heel veel mooie plannen. Ik heb er een goed gevoel bij", aldus Bosschaart tegenover RTV Rijnmond, die maandag voor het eerst op het trainingsveld stond bij 'Dordt'.

Naar alle waarschijnlijkheid spelen komend seizoen vier Feyenoorders bij de 'Schapekoppen', onder wie verdedigers Guus Baars en Antef Tsoungui. Laatstgenoemde kwam over van Brighton and Hove Albion, waar Baars een jongen van Varkenoord is. "Het is een mooie bijkomstige taak van mij om die jongens in de gaten te houden. Die jongens zijn niet voor niets geselecteerd om een stap te maken naar een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Die jongens moeten zich staande houden en ontwikkelen. Ik ga die jongens daarbij ook persoonlijk begeleiden."

Delen

Reacties

Nog geen reacties