Bevestigd
brenet

Transfers

'Brenet nagenoeg akkoord met FC Twente'

FeyenoordTM

Joshua Brenet en FC Twente zijn nagenoeg tot een akkoord gekomen voor een contractverlenging, dat meldt Tubantia donderdagmorgen. De Tukkers zijn op een aantal kleine details na rond met de speler geeft technisch directeur Jan Streuer aan.

Ondanks de concrete interesse vanuit Feyenoord waar Brenet een contract voor 3 seizoenen kon tekenen, lijkt FC Twente rond te komen met de speler welke een 2-jarig contract aangeboden heeft gekregen in Enschede.

"Het is nog niet honderd procent rond, maar ik vertrouw er voor 100 procent op dat het goed komt”, geeft Streuer aan in gesprek met de krant. FC Twente verwacht de 28-jarige verdediger volgende week te kunnen presenteren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is Jetro Willems een optie voor deze positie?
Aan een speler die niet wil vechten voor de basis hebben we niets dus bepaald niet getreurd hierom.
Prima, bang om de concurrentie strijd aan te gaan, hebben we helemaal niks aan.
Dagelijks Sinkgraven inkomend
Prima dat hij niet komt maar mogen toch wel wat spelers gaan komen ondertussen.
Waarom zou je in Twente boven Feyenoord verkiezen? Vind het trouwens een beperkte speler die ik bij PSV al tekort vond komen. Dus kan er niet heel rouwig om zijn.
Gegarandeerde speeltijd. Bij Feyenoord is die een van de vele backs. Bij Twente speelt die alles.
Dat, en is er al vaker (na PSV naar Hoffenheim) achter gekomen dat het gras niet per se groener hoeft te zijn aan de overkant. Hij zit best bij Twente, ook al biedt Feyenoord meer.
Een keuze voor plezier ipv geld. Knappe keuze!
We horen veel aanvallers voorbij komen, en behalve Brenet eigenlijk niet veel verdedigers, welke namen zijn kandidaten voor de linksback en cv?
Zonde. Is een prima speler om erbij te hebben als backup links- en rechtsachter en nog transfervrij ook. Nu moet je straks geld uitgeven waardoor er minder over is voor de 4 aanvallende posities die we nog moeten versterken.
Ik las een tijdje terug goeie verhalen over die Bangura van Cambuur, heeft iemand die veel zien spelen dit jaar? Komt bij ons uit de jeugd, dus waarom niet zo’n jongen halen als back-up, misschien een goedkope optie, en kunnen we Maatsen een deadline stellen en anders overschakelen naar een andere.
Ik bel Martin van Geel even. Vragen wat hij er van vindt.
Ik zou hem zoiezo niet willen halen als basisspeler, maar helaas moeten we 2 linksbacks halen, dan zou ik zeggen wacht nog uiterlijk 2 weken op Maatsen en hengel Bangura alvast binnen, heb je 2 jonge backs waar je weer even mee vooruit kunt.
Prima linksachter, komt ook uit de jeugd van Feyenoord. Aanvallend prima, verdedigend kan beter. Zijn veel Engelse clubs geïnteresseerd in hem.
Opzich best zonde. Prima backup voor links en rechtsback.
Gelukkig!! Speeltijd eisen dat kun je nog niet eens bij de amateurs!!
Dat is prima. Ik snap sowieso niet zo goed wat Feyenoord met hem zou aan moeten. Misschien een degelijke stand-in maar meer ook niet lijkt me.
Dit was niet de beoogde eerste back. Kwalitatief gezien zal er vast en zeker nog wel een zelfde of betere speler gehaald kunnen worden als back up.

Vooral jammer dat Maatsen (nog) niet rond is.

Bovenal moet het zo zijn dat we als supporters niet gelijk van slag raken en teveel negativiteit en onrust gaan zaaien, laat men hun werk doen. Vorig jaar lukte dat ook aardig goed ;)
Feit dat je straks je voorbereiding start (nu de hele selectie compleet is), zonder linksback of linksbuiten start, vind ik echt heel erg slecht.. ook voor je trainer
Dit was vorig jaar ook wel he. Desalniettemin ben ik 't met je eens.
Toen hadden we vaak wel één speler per positie. Alleen de plek van Trauner was niet bezet (daar speelde Fer noodgedwongen)
Twente fans denken toch met Brenet, Propper, Vlap, van Wolfswinkel en Misidjan de top 3 aan te kunnen vallen. Denk dat het nog eens vies tegen kan gaan vallen, die waren echt ver boven zichzelf uitgestegen.
Klopt. Prima bovengemiddeld Eredivisie-team hebben ze, goed voor plek 4-7. Maar absoluut niet goed genoeg om een poging te doen Feyenoord aan te vallen
Als er van het niveay danillo en wiefer komen zijn we niet heel veel beter hoor.Kijk ik naar az en utrecht zijn er wel beter op geworden.Maar is nog vroeg hopen op sws 5 goede spelers
Zijn ook echt heel trots dat ze ons hebben uitgeschakeld in de beker kwam ik laatst achter, facking grappig haha
Zijn ook echt heel trots dat ze ons hebben uitgeschakeld in de beker kwam ik laatst achter, facking grappig haha
Dat denkt Utrecht ook al jaren met Maher, Gustafson, Janssen en Ramselaar. De meeste 'kenners' gaan er nog in mee ook en zetten Feyenoord steeds op plek 6 of 7, maar telkens valt het weer tegen, vind Twente redelijk vergelijkbaar.
Ik hoop niet dat Brenet als basis werd gezien door Slot. Als bankzitter snap ik dat hij niet komt. Als beoogd basisspeler zou het pijnlijk zijn als hij niet komt.

Ben zelf niet kapot van een rechtsbenige linksback die niet veel waarde zal creëren aan toekomstige transfersom. Kan er niet zo mee zitten.

Zou Henk Timmer niet nog een of ander capabel vriendje van Senesi kennen voor ons? Hij zei toch ooit dat er in Zuid-Amerika prima te kopen was voor een goede prijs?
Niet iedereen hoeft te komen om waarde te creëren. Aan Trauner gaan we ook helemaal niks verdienen maar zorgt er wel voor dat we beter presteren waardoor andere ook meer waard worden. Ondertussen lijken we een aardig transferpotje te hebben maar als je kijkt dat er 8 of 9 spelers bij moeten komen dan is het opeens niet veel meer wat je per speler kan uitgeven. Zeker als je dan voor het basisteam echt kwaliteit moet terug halen, wat geld gaat kosten, zou je toch een paar van die transfervrije- of huurspelers moeten halen. Dan was Brenet een prima optie geweest.
Wat mij betreft staat de ervaring als blok in de as. Bijlow, Trauner, Senesi, Aursnes voldoen daar goed aan. Daar moet je rust/balans in het elftal te vinden zijn.

Backs, creatieve middenvelders, wingers en spitsen creëer je dan de waarde mee. Ook met je ervaren spelers valt flink te verdienen. Iemand als Aursnes zal prima kunnen opleveren.
Had voor de breedte prima geweest, maar ook niet meer dan dat.
Had als backup prima geweest. Maar wilt alleen ergens tekenen als hij in de basis komt. Dus mooi dat hij lekker bij Twente blijft.
Nog nooit moesten de schaduwlijsten zo lang zijn als dit jaar. Hoop toch dat ze nog wat goede namen hebben voor de back positie.
Oké, prima. Door en haal zsm andere spelers, duurt allemaal erg lang
Ik ben blij dat hij uiteindelijk voor FC Twente heeft gekozen, zelf vind ik Brenet geen gewenste versterking voor Feyenoord. Altijd hoop ik nog met een akkoord met Maatsen
Je hebt nog twee linksbacks nodig he. Dan was Brenet als degelijke gratis back-up prima geweest.
Scouten!!! Komen ze echt niet verder dan maatsen en brenet
Mensen doen alsof zweden en noorwegen een soort onontdekte landen zijn waar toekomstige messi's voor 2 tientjes op te ***ken zijn. Vorig jaar gewoon veel geluk gehad met hoe trauner, aursnes en pedersen zijn uitgepakt. Wordt er iemand gescout die niemand kent die er niet gelijk 20 inlegt (walemark) wordt hij met de grond gelijkgemaakt.
Lol *** wordt gecensureerd hahahaha
Bjorkan huren van Hertha. Zit daar op de bank en was vorig jaar in beeld
Best jammer. Had je er goed bij kunnen hebben in. Multifunctioneel ook.
Is Álvaro Fernandez geen goede optie om te huren van Man United? Moet een prima talent zijn.
Nee hoor, is 4 keer over gesproken binnen voetbal international. 19 jaar oud, komt uit de jeugd van real Madrid en heeft afgelopen seizoen 61 wedstrijden in man united onder de 23 gespeeld. Zat ook een paar keer bij de eerste selectie van man united. Jeugd international van Spanje onder de 19. Maar als het verder niks is, is het niks he.
31* wedstrijden afgelopen seizoen
Mooi zo. Zulke spelers moeten we niet meer willen.
Wat is nu de nieuwe optie voor de linksback? Of wachten ze op maatsen?
FTM
7 juli 2022 09:07
Maatsen heeft niet afgezegd, maar heeft Feyenoord te kennen gegeven om voor zijn kans te willen gaan in de voorbereiding met Chelsea. Dat is wat anders. Maatsen - Feyenoord wordt later deze zomer nog interessant, let maar op.
Is El Karouani niet een interessante optie? Neem Tavsan er bij en je zal +-3 mil kwijt zijn
Martin van geel beleid all over again
Opzich jammer. Was een goedkope optie geweest voor twee posities
@FTM komt er op korte termijn ook goed nieuws omtrent inkomende transfers?
Nee, moeten het doen met deze selectie
Moet je ook niet willen. Matige speler
Dit is heel goed nieuws. Hopelijk zeggen meer van die van Geel-achtige Nederlandse namen af. Blijf het spannend vinden dat Slot met een zak geld de transferzaken mag doen. Lijkt erop dat hij alleen maar Nederlandse afgekeurde spelers wil. Puur korte termijn denken, terwijl we juist op de lange termijn moeten inzetten met het creëren van waarde, waar we deze zomer al de vruchten van afplukken. Spelers als Gnonto, Solbakken, Borbas etc zijn veel interessanter en gericht op een gezonde toekomstige visie
@FTM komt er ook een discussieforum of chatbox
Ja, in een later stadium. Niet zoals op andere fansites, maar meer volwassen en voetbalinhoudelijk.
Meer volwassen is het al snel vergeleken met de concullega's ;-)
Lekker bij FCT blijven, dit is niet het niveau dat Feyenoord moet nastreven na mijn mening. Neem aan dat er wel een lijstje is met vervangers nadat Maatsen heeft afgezegd
Maatsen heeft niet afgezegd, maar heeft Feyenoord te kennen gegeven om voor zijn kans te willen gaan in de voorbereiding met Chelsea. Dat is wat anders. Maatsen - Feyenoord wordt later deze zomer nog interessant, let maar op.
Ik hoop het, maar het moet ook niet zo zijn dat Feyenoord zijn 2e keuze is. Je wilt spelers die ook vol in het plan geloven en er achter staan. Nu krijg je dan iemand die alleen wil komen als het andere niet lukt. En er zal ook nog wel een concurrent moeten komen voor zijn positie mocht hij komen neem ik aan.
Dit is hoe het zit. Dus geen tweede keus of iets, maar wil gewoon op trainingskamp met Chelsea (ik dacht in Texas) laten zien hoe hij er voor staat. En mocht hij net buiten de boot vallen, dan is en blijft Feyenoord een optie. Chelsea wilde hem zelf ook nog niet laten gaan: Daar is een redelijke aardverschuiving gaande, intern. Dus even kijken hoe dat uiteindelijk uit gaat pakken.
Je kunt niet tot in augustus je linksback positie leeg laten of geforceerd in vullen met spelers die daar nooit spelen, omdat je moet wachten op een maatsen. Er zijn 500 andere linksbacks toch.
Bjorkan ( ook een Noor) huren van Hertha?? Zit daar op de bank
Was een goede back up geweest voor beide backpositie's. Maar snap zijn keuze wel.
Top! Die hebben we ook niet nodig 👏🏼
Was toch prima back up geweest, maar ga ervanuit dat hij gwn basispeler wil zijn
Nee want we hebben nu wel 10 spelers die linksback kunnen spelen natuurlijk dus brenet niet nodig.....
Was een prima aanvulling geweest, kan op links en op rechts uit de voeten. Doorschakelen naar Wittek nu maar? 👀
Dat is zonde. Was toch een 'gemakkelijke' optie om erbij te hebben zo transfervrij.
Feyenoord was zwaar concreet. Ze dachten hem van de week nog vast te kunnen leggen. Maar als Twente iets vergelijkbaars biedt.. Dan snap ik zijn keuze wel.
Ja garantie basisplaats is dan prio voor hem.
Jammer, geen zin in nog een seizoen waar Hendrix de backup voor linksback is...

RotterdamTM kan iig wel zijn biezen pakken.
Vrij ongelofelijk dat mensen in Twitter-trolls trappen. Negeer dat gewoon.
Goed nieuws, niet goed genoeg.
  • 1
  • 2