hugo-bueno-proshots

Pro Shots

Bueno wint overtuigend met Jong Spanje; Jong Bulgarije wint met Andreev van Jong Israël

Niels

Hugo Bueno boekte dinsdagavond een overtuigende overwinning met Jong Spanje op Jong Malta. De verdediger van Feyenoord begon in de basis en speelde ruim 70 minuten. Plamen Andreev kwam in actie voor Jong Bulgarije in de uitwedstrijd tegen Jong Israël en won met 0-1.

Bueno startte in het EK-kwalificatieduel tegen Jong Malta dat overtuigend met 6-0 werd gewonnen door de Spanjaarden. In de 70e minuut werd de Feyenoord-linksback gewisseld voor invaller Javi Lopez.

Plamen Andreev hield de nul voor Jong Bulgarije in hun EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Israël. De talentvolle doelman van Feyenoord speelde de volledige wedstrijd, die eindigde in een 0-1 overwinning voor de Bulgaren.

Voor beide spelers zit de interlandperiode erop, en zowel Bueno als Andreev zullen spoedig weer aansluiten bij de selectie van Brian Priske op 1908.