brendan-rodgers-celticfc-twitter

X: @celticfc

Nieuws

Celtic beleeft slechte generale: "Een van de slechtste optredens die ik ooit heb gezien"

Stan

Celtic heeft een flinke domper te verwerken gekregen richting het Champions League-duel met Feyenoord. De Schotse kampioen verloor zondag op stuitende wijze van Kilmarnock, door een 0-1 voorsprong in de tweede helft volledig weg te geven. Het kwam de ploeg van Brendan Rodgers op de nodige kritiek te staan. 

'De slechtste wedstrijd sinds het coronatijdperk', zo bestempelde de The Scotsman de verliespartij van de club uit Glasgow. "Sinds het seizoen 2020/21, waarin supporters vanwege corona niet welkom waren in de stadions en het team van Neil Lennon allerlei kwalen had, heeft Celtic niet zo zwak en onsamenhangend gespeeld", schrijft de Schotse krant, die er volgens nog een schepje bovenop doet, door de blamage van The Boys als een nucleair fall-out te omschrijven. 

Ook Chris Sutton, die een lange tijd voor Celtic speelde en de wedsrtijd analyseerde namens Sky Sports Scotland, had weinig goede woorden over voor het spel van zijn oude ploeg. "De tweede helft van Celtic tegen Kilmarnock was echt een van de slechtste optredens die ik ooit van een Celtic-team heb gezien", liet de Engelse oud-spits weten. "Verliezen kan altijd, maar niet op deze wijze, op basis van strijdlust."

Of Celtic zich kan herpakken na het eerste competitieverlies van het huidige seizoen, zal woensdag om 21:00 moeten blijken als Feyenoord in het eigen Celtic Park de tegenstander is. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties