Primeur Bevestigd
Quilindschy Hartman - Chelsea

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Chelsea opende gesprekken met Hartman; transfer uitgesteld

FeyenoordTM

Het had weinig gescheeld of Chelsea had concrete toenadering met Feyenoord gezocht voor Quilindschy Hartman. De linksback raakte echter eind maart geblesseerd aan de knie, waardoor een mogelijke transfer naar Londen er nu even niet in zit.

Chelsea heeft Hartman in de voorbije seizoenen uitvoerig gescout. The Blues opende in de voorbije maanden zelfs al gesprekken met de 22-jarige linksback, die zijn oor ter luister had gelegd. Hartman vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een transferwaarde van zo'n drieëntwintig miljoen euro.

Hij staat in Rotterdam tot medio 2026 onder contract en het had aankomende zomer een voor Feyenoord geschikt moment geweest om een eventuele transfer te maken. Nadat hij in het thuisduel met FC Utrecht (4-2) geblesseerd raakte aan de knie, volgde echter een operatie waardoor Hartman nu in een revalidatieproces verkeert. De linksback moet daardoor waarschijnlijk het restant van het kalenderjaar aan zich voorbij laten gaan.

Het is niet uitgesloten dat Chelsea opnieuw toenadering gaat zoeken om Hartman los te weken. Ingewijden melden dat de Engelsen verwacht hadden om Hartman uiteindelijk wel definitief te overtuigen, waarna de belangstelling van Chelsea formeel kenbaar gemaakt zou worden bij Feyenoord. Een miljoenenaanbieding zou daar een logisch vervolg van zijn geweest. De club uit Londen blijft belangstellend, evenals overige clubs uit de Premier League.

Zo ver is het door Hartman zijn huidige blessure niet gekomen. De linkspoot speelde al 71 officiële duels voor de Rotterdammers, waarin hij twee maal scoorde en elf assists afleverde. Bij Chelsea zou hij eventueel de concurrentiestrijd met Ben Chilwell, Marc Cucurella, Ian Maatsen en Lewis Hall aan hebben moeten gaan.

Afgelopen week zag Hartman zijn eventuele nieuwe werkgever live aan de slag. Hij bracht, samen met zijn entourage, een bezoekje aan het Emirates Stadium in Londen waar Arsenal en Chelsea het tegen elkaar opnamen. Het duel eindigde in een 5-0 overwinning in het voordeel van de thuisploeg.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Concurreren met Cucurella?
Dat is ook een goeie hoor…
Zullen aan elkaar gewaagd zijn..
Hopen dat je niet op de bank terechtkomt..
slot ook nog niet officieel bekend
De boessures vn Hartman en van Wieffer zijn ook financieel een behoorlijke tegenvaller. Anders hadden ze beiden het EK gespeeld en was hun transfersom alleen maar gestegen, dus ook de blessure van Wieffer ‘kost’ ons geld als hij deze zomer toch verkocht wordt,
Daarbij: Hartman heeft als hij vlg jaar zomer verkocht wordt nog maar een contract voor een jaar.

Die blessures kunnen dus zomaar betekenen dat we miljoenen (hoeveel zullen we nooit weten) mislopen. Doodzonde!
Juist niet, betere spelers haal je er niet voor terug. Met deze spelers ws weer CL volgend jaar. M
Wieffer zal toch wel verkocht worden deze zomer. En omdat hij geen EK gaat spelen, levert hij minder op. En Hartman is pas na de kerst weer terug en loopt dan die zomer voor een schijntje de deur uit. Nee, doodzonde die blessures juist nu.
En ehm iets wat ik elders in dit topic al eens voorbij zag komen, verlengen is niet meer mogelijk?? Hartman jongen van de club ziet zelf ook in dat hij grote extra waarde gaat hebben als hij weer fit is en dus weer beter verkocht kan worden. van Wieffer, je weet het niet tuurlijk mist hij zeer goed mogelijk het EK, maar dan nog hij zal weer snel zijn waarde terug vinden. Weet natuurlijk hoe een nieuwe trainer het middenveld zal invullen of dat samen met Zerrouki is of niet. maar dat zal altijd een ding zijn, Beelen heeft het gehaald bij Feyenoord van de Belt nog altijd niet,

Gjivai Zechiel komt eraan
Natuurlijk kan Hartman verlengen, maar -a- ook dat kost geld en -b- daarin ben je afhankelijk van Hartman en de grillen van zijn zaakwaarnemers. Een Geertruidaatje dreigt anders volgend seizoen. De blessure van Hartman is hoe dan ook een forse financiële tegenslag voor Feyenoord.
Niet iedereen is Geertruida, dus komt goed
Geertruida had ook een keer verlengd, maar zijn transfer kon toen niet doorgaan. Kan met Hartman ook gebeuren
Brian Priske van Sparta Praag gaat naar alle waarschijnlijkheid het konijn uit de hoge hoed zijn
Las ook ergens op X dat er 3 Denen op het lijstje staan.
TIP!
Wat vinden jullie van Dominik Marczuk uit Polen? 2 benige rechtsbuiten en multi inzetbaar. Speler is nog jong en betaalbaar a 3,5 ml!

https://www.transfermarkt.nl/dominik-marczuk/profil/spieler/699488
@FeyenoordTM
Misschien een hele vreemde gedachte, maar speelt er op de achtergrond iets van Van Dijk en Hancko. Iets van heen en weer?
Van Dijk naar Feyenoord bedoel je? Kom op....
Er zou een Nederlandse club interesse in hem hebben. Is dat nou zo gek gedacht? CL voetbal en bovendien zijn de centjes binnen en dat is de grootste drijfveer om naar het buitenland te gaan.
Ja je weet toch dat de BLM boys van Oranje heel principieel zijn, behalve als het op geld aankomt.
@FeyenoordTM

Is de naam Niko Sigur bekend bij de club? Rechtsback/controleur van Hajduk Split. 20 jaar/erg comfortabel aan de bal. Zou wellicht een mooie optie zijn bij vertrek van Geertruida.
@FeyenoordTM aangezien jij toch je connecties hebt binnen de club, gooi ff de naam van Will Still naar binnen joh. Net vetrokken bij Reims.
Die gaat ongetwijfeld naar een topclub
Was ook een beetje cynisch bedoeld. Maar hij is jong, tactisch enorm sterk, Nederlands talig maar helaas te hoog gegrepen lijkt mij.
Zou wel een hele lekkere optie zijn, maar zal wel ergens naar Engeland gaan vrees ik
Die kennen ze hoor, maar niks concreets. Ook niet dé kandidaat.
Klopt het dat Te Kloese de hele maand mei z’n tijd gaat nemen voor een opvolger?
Week/twee weken weten we wat meer
Gelukkig dat het op tijd bekend is dat Slot weggaat.
Mag het hopen! Trainer is toch top prioriteit... staan nu stil... weet niet welke speler er weg mag, verhuurd mag worden of wie er een kans gaat krijgen in de 1ste selectie!
Gezien de achtergrond van Te Kloese zou het me niet verbazen dat er ook wel minstens een trainer uit de MLS op het lijstje staat.
Precies dit.. 🐰 uit de 🎩
@1908 ?

Te Kloese is in Dubai op het moment, zei Chris Woerts is dat gewoon vakantie of voor zaken?
Al Ittihad is dichtbij Dubai toch?
Heb zelf ook gekeken, ligt niet dichtbij maar wel dichterbij dan rotterdam🤣😅
Als ik je laatste reacties zo lees denk ik dat de kans groot is dat we een trainer krijgen waarvan de naam hier nog niet eens gepasseerd is.... @FeyenoordTM ??
@FeyenoordTM Mocht Vitesse hen licentie kwijtraken, heeft dit dan nog invloed op een plekje die vrijkomt in de KKD voor Feyenoord O21?
Komen ook zeker andere clubs voor in aanmerking, bijvoorbeeld Jong Sparta en Jong Almere
Dan klimt Feyenoord u21 ook een treedje?
Die clubs kunnen nooit een 2e betaald voetbal team financieren
@FeyenoordTM Woerts bij vandaag inside. Te Kloese neemt de heke maand de tijd een trainer te zoeken?
Heeft denk ik al een artikel klaarliggen maar brengt het pas zodra het kan en hij groen licht krijgt
Dus ze hebben wel al een nummer 1 kandidaat?
Je kan wel aangeven of het een buitenlander of Nederlander is toch? Je hint op Twitter lijkt me duidelijk dat het een buitenlander wordt.
Volgens Woerts gaat de directie er nog de maand mei over doen voor het aanstellen van de nieuwe trainer. Ze gaan erg zorgvuldig te werk en nog niemand is benaderd. Het lijstje is klaar en zelf noemde hij van Bommel een interessante gedachte....
Het is toch gek dat clubs vaak niet-officeel al met de speler eruit zijn, terwijl dat niet hoort.
@FeyenoordTM, hoe groot acht je de kans de Rodriquez nog gaat komen? Is akelig stil rondom zijn naam...
Er staat op voetbal4u.com dat er een eerste bod is gedaan door Liverpool op Geertruida, is daar iets over bekend??
@FeyenoordTM eerder gaf je aan dat de vorige transferzomer intern bij Feyenoord als een leermoment wordt gezien. Wat is volgens jou het grootste punt waar op verbeterd kan worden qua recruiting?
Vanuit de directie: daadwerkelijk werk maken van namen waar de scouting van mening over is dat het een directe, haalbare versterking kan zijn
@FeyenoordTM Hoe ver is Feyenoord in de zoektocht naar de nieuwe trainer? Wanneer kunnen we duidelijkheid verwachten?
Ik denk dat Rutger dat zelf vooralsnog ook niet weet hoor. Gewoon afwachten, ze zijn ongetwijfeld as we speak druk bezig.
Klinkt niet alsof je tevreden bent.... Meestal reageer je bij positieve namen anders
Jezus maak jij je even druk
Vergeleken bij sommige trainers kun je nog beter een konijn voor de groep zetten😉 In Mexico heeft Te Kloese best verrassende aanstellingen gedaan, dus ik ben benieuwd waar hij mee komt.
Zit gallardo zijn naam misschien in die hoed?, kan me voorstellen dat hij een ingang naar Europa zoekt
Aub geen pusic... of andere tactisch matige trainer
Hoge hoed, toveren, hint naar Potter!
Dat vind ik op zich goed nieuws! Zie echt geen Nederlander die op dit moment bij Slot in de buurt komt. Dan toch misschien Knutsen?
Krijg echt steeds meer het gevoel dat we echt met een knaller komen👀
Niet de beste transfer. Chelsea is een drama
Blessure Hartman en Wieffer, vormcrisis Giminez. Kan zomaar 50m aan inkomsten kosten deze tranferperiode...wat een weelde!
Tijd zat. Gaan alle 3 mooie bedragen opleveren.
Zijn we toch keer eens over transfers.😅
Bij Chelsea gaat alleen je bankrekening gelukkig worden. Zowel voor speler als voor Feyenoord. Die gasten tikken met gemak even 30-40m neer voor een talentvolle speler.
Dat is de marktwaarde, niet de uiteindelijke prijs die ze zouden betalen. Die ligt hoger.
Quilindschy Hartman, je gaat het toch niet lezen, maar ik ben blij dat je blijft. Ik denk dat het ook beter is voor jou zelf. Bij Chelsea is het banken en vergeten worden zodra het even minder gaat. Bij Feyenoord kan je een legende worden waarbij je naam over 50 jaar nog steeds in Rotterdam bekend is.
Justin Bijlow hetzelfde verhaal. Als hij op zijn 30e nog steeds bij Feyenoord speelt gaat niemand hem nog vergeten
Leuk dat niemand je gaat vergeten, maar 20m op je bank zal je ook niet vergeten.
Ik weet niet, zou je dan echt gelukkiger zijn dan wanneer je een ton per jaar overhoudt? Universiair onderzoek van een jaar of 15 geleden was dat de mate van geluk toeneemt naarmate je tot 50.000 dollar per jaar verdiende. Boven de 50.000 dollar per jaar neemt de mate van geluk gemiddeld echter af. Het is een oud onderzoek, mogelijk ligt de grens door inflatie nu bij 75.000 dollar, maar het is dus niet waar dat je gelukkiger wordt als je heel veel geld hebt. Uit onderzoek blijkt zelfs het tegendeel.
Voor de duidelijkheid: het was een onderzoek dat gedaan is door universiteiten in Amerika,
Ik snap de uitkomst wel, ik denk dat je leven ontzettend leeg wordt als je alles al hebt wat je hebben wil en je voor niemand meer voor betekenis hoeft te zijn,
Begrijpelijk en geloofwaardig onderzoek. Al zou dat voor iedereen verschillend zijn natuurlijk
Natuurlijk, het gaat om gemiddelden. Maar de uitkomst is verrassend: extreem meer verdienen leidt tot een gemiddelde afname van geluk. Comclusie? Slot had beter bij Feyenoord kunnen blijven!
Maar Kaisz.. het is niet zo dat hij bij Feyenoord weinig krijgt haha. Na 5 jaar bij Feyenoord is hij ook rijk en kan hij in principe zijn hele familie blij maken met een huis o.i.d.
Heeft ook met uitdaging te maken. Als jij naar een grotere werkgever kan, die meer betaald, in een grotere competitie. Dan is dat in alle opzichten een stap vooruit. Echter is Chelsea wel een grote valkuil.
Zo ist, wie garandeert hem dat ie op zn 30ste nog kan voetballen, vraag maar aan Niels Kokmeijer heet die jongen vlgs mij. Een doodschop en je kan de rest van je leven bedelen bij het UWV, dan maar vergeten maar wel 20miljoen op je bankrekening.
Gaat dus hetzelfde straks als bij Geertruida. Als hij hersteld is, heeft hij nog maar 1,5 jaar contract, en gaat hij weer veel te goedkoop weg🙈
Want het is onmogelijk om nog te verlengen?
Chelsea legt altijd absurde bedragen op tafel, komt goed.
Het is zo vreselijk naief om te blijven denken dat spelers Feyenoord trouw blijven blabla. De Feyenoord bubbel wil alles maar droom achtig naief houden. De werkelijkheid is blijkt nu dat zaakwaarnemers, spelers zelf in het geheim al lang met de rijkere toekomst bezig zijn. Ook de zgn jongens van de club. Welcome to reality....
Je hebt in deze helemaal gelijk, het is de realiteit.
Je ziet nu wel ook dat het ineens voorbij kan zien, nu heeft hij een blessure. En hoe komt hij terug en komt Chelsea terug, moet het nog zien, die kopen gewoon weer zooi andere spelers.
Feyenoord heeft nú gelukkig Smal binnen, niet zo goed als Hartman, maar zeker geen slechte speler.
Vraag me alleen af waarom de officiële bevestiging komt.
Omdat hij nog wedstrijden met Twente moet spelen en die jongen waarschijnlijk geen zin had in 2 maanden gezeik met supporters...
Dus de zgn jongens (zoals jij ze noemt) van de club mogen van jou niet extra geld verdienen en moeten voor een paar ton blijven voetballen in Nederland. Wat gelul allemaal weer, als we zelf ergens anders meer (dan heb ik het niet over een paar tientjes) kunnen we verdienen zijn we ook vertrokken. Deze jongens zijn niet de ZGN jongens van de club maar DE JONGENS die dit Feyenoord weer op de kaart hebben gezet.
Het zijn allemaal passanten net als een trainer.
Bijlow heeft clubliefde maar wilde ook wel naar ManU..
Doe het niet Hartman. Je verneukt sws je carrière bij dat kerkhof voor voetbaltalent
Klets toch niet met ver***** hij kan bij chelsea 10x zoveel verdienen...
Heb ik het over geld gehad? Ik had het over z'n carrière niet over geld.

Hij kan bij tig andere clubs hetzelfde verdienen én een goede carrière hebben.
Chelsea is ook de meest verschrikkelijke club om je carrière op dit moment te vervolgen.
Zeker, maar betalen wel veels te veel geld voor spelers
Had een andere club toch leuker gevonden voor hem. Chelsea in deze situatie is echt niet leuk om in te spelen of in te zitten. Maar enorm jammer voor hem dat het allemaal niet doorgaat.
Premier League is mooi maar kom op Chelsea daar wil je toch van je lang zal ze leven niet heen
Man United en Chelsea zijn clubs waar je heen gaat om te cashen. Niks voor Hartman
Helemaal mee eens! Ik vind de club Chelsea helemaal niet bij Hartman passen.
Dit is wel de laatste club waar je heen wil. Die kopen 50 spelers in de hoop dat er drie slagen. Zou echt een hele domme keuze zijn, tenzij hij z'n sportieve carriere niet zo belangrijk vindt
Nou, lekker cashen terwijl je knietje opknapt is geen verkeerde situatie.
Tekenen voor een jaar..
Misschien dat hier medici op 1908 zitten, maar waarschijnlijk heeft hij voor de 2de keer aan dezelfde knie zijn kruisband gescheurd, kan je dan ooit nog op niveau terug komen op dit niveau?
https://drsterett.com/sports-medicine-blog/how-likely-are-you-to-tear-the-same-acl-twice

Zijn wel wat mensen voor geweest waarbij het twee keer is gebeurd aan dezelfde knie. Al heb ik zelf wel het idee dat als je het twee keer overkomt. Dat je misschien moet gaan nadenken over de manier van belasting op de knie. Geen rare tackles meer dat soort gekkigheid.
Dat is moeilijk te voorspellen met de beschikbare kennis. Factoren die meespelen zijn o.a. de staat van overige kniebanden en kraakbeen. Wat wel te verwachten is, is dat de carrière korter kan duren. Een knie met (gedeeltelijk herstelde) schade is nu eenmaal sneller versleten door verminderde stabiliteit.
Zonde voor Q.. tweede seizoenshelft volgend seizoen weer vlammen en dan kan hij een dergelijke stap alsnog zetten!

@FeyenoordTM Neem aan dat we deze zomer ‘kokcu achtige’ bedragen voor Q hadden kunnen krijgen of niet?
Klopt, gingen ze intern van uit
Die kerel speelt net 1,5 jaartje echt basis of zo. Ze willen allemaal maar snel weg
Maar de manier waarop hij dat deed zegt veel
Ja, maar is ook wel een beetje de tegenwoordige tijd. Alles moet snel. Je wordt snel opgehemelt, maar even snel naar beneden gehaalt. Als je geen stap wordt je raar aangekeken.
Chelsea wil je toch voor je verdriet niet heen nu.