Primeur Bevestigd
ueda-feyenoordweb

Transfers

Clubs nog ver uit elkaar na principe-akkoord met Ueda

FeyenoordTM

Feyenoord heeft kort voor het weekend een principe-akkoord bereikt met Ayase Ueda voor een meerjarig contract. Nu is het aan de clubs om elkaar te vinden voor een transfer van de Japanner.

De spits wil héél graag de overstap naar Feyenoord maken, maar voor het zo ver komt moet zijn werkgever Cercle Brugge eerst een akkoord zien te vinden met de Rotterdammers, die zo'n acht miljoen euro voor hem over hebben.

Cercle Brugge zit behoorlijk hoog in de boom en vindt het bedrag wat Feyenoord in gedachten heeft te laag. De Belgen denken eerder aan een miljoenensom die ver in de dubbele cijfers oploopt, waardoor er nog een fors gat valt te dichten.

De Japanner werd eerder na een follow van Feyenoord-directeur Dennis te Kloese op Instagram al gelinkt aan de Rotterdammers. In gesprek met Het Laatste Nieuws bevestigde Cercle-directeur Carlos Aviña vorige week de belangstelling van de landskampioen.

"Feyenoord wil hem, maar zo is er ook een club uit de Premier League, de MLS en twee clubs uit Spanje. Ons standpunt is helder: deze clubs weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij hebben geen haast om Ayase van de hand te doen."

Voor Ueda een transfer maakte naar Europa brak hij door bij de Kashima Antlers, waar Cercle hem in de zomer van 2022 voor 1,3 miljoen euro oppikte. De spits staat sindsdien tot medio 2026 onder contract in de Belgische Jupiler Pro League.

Ueda vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een transferwaarde van zes miljoen euro. De 24-jarige goalgetter heeft reeds 146 officiële duels op zijn naam staan, waarin hij zeventig doelpunten voor zijn rekening nam en zeven assists aflegde.

Update 20:34 • Feyenoord blijft pogen voor Ueda: vrijdag is er nieuwe concrete toenadering gezocht met Cercle Brugge.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik word gek hè, heb al 38 bakkies koffie op
Ik moet altijd wel lachen om die stoere praatjes van clubbestuurders die in de media roepen dat zij wel even gaan bepalen of een speler al dan niet vertrekt, maar erger nog, dat ze ook nog denken te kunnen gaan bepalen waar die speler heen gaat. In dit geval wil de speler graag naar Feyenoord en is hij al akkoord met Feyenoord. Onder druk wordt alles vloeibaar dus denk ik dat hij naar Feyenoord komt.
Feitelijk bepalen zij het ook. Aangezien er een contract is getekend.

Zo'n Japanner gaat ook niet moeilijk doen als een transfer niet doorgaat.
@FTM Mensen worden ongeduldig 😂😂 relax als hun nou gewoon de artikelen hadden gelezen stond er binnen enkele dagen is het rond maar voor veel mensen is het schijnbaar moeilijk om te lezen? 🙄
Die paar dagen zijn voorbij he. Dinsdag stond er dat er een 3e bod was gedaan. Kun je nu toch wel ff een update over geven?
Update is dat hij waarschijnlijk vanavond gewoon speelt met Zagreb in de competitie als ze dan begin van volgende week de transfer nog niet hebben afgerond gaat hij ongetwijfeld ook gewoon uit spelen tegen Astana, dus dan haal je hem wss niet meer binnen voor de jc-schaal.
Waarom een update geven als er niks nieuws te melden. Heel simpel Zagreb en Feyenoord zitten dicht bij elkaar, Ivanusec en Feyenoord moeten nog onderhandelingen voeren. Zagreb wil van begin af aan al dat hij voorronde champions league met hun speelt. Speler wil focus op dit weekend en woensdag waren zijn woorden. Reken er maar niet op dat hij over een week al bij ons loopt
Sommigen lijken wel autisten met iedere dag repeterende retorische vragen....en dat kun je diegenen totaal niet aan hun ( bekrompen ) verstand brengen 😂😂😂😂
Hoe lang duurt die kroaat nog? Die krijg dalijk een voorstel van 3 miljoen salaris ergens. Dan is die weg
Weet iemand hoeveel geld er potentieel bij komt als PSV geen CL gaat spelen? Iets met een verdeling van tv rechten per land die dan niet zou hoeven worden gedeeld
https://1908.nl/artikelen/uefa-champions-league-feyenoord-minimaal-29247000-euro-rijker

Als ik het goed begrijp, krijgt Feyenoord nu 1.1M en wanneer PSV zich niet plaatst 2M. Dit zou dus om 'maar' 9 ton gaan.

Denk dat we voornamelijk blij moeten zijn als ze het startgeld niet ontvangen en daardoor niet kunnen investeren.
Daar zit wat in. Echter zal Nederland ook moeten blijven scoren op de coëfficiëntenlijst. Daar liggen ook kansen op meer plaatsen dus ook geld. Kan 020 ook weer eens de voorronde in. Hahaha
Dus is jet goed dat ze zich niet plaatsen voor de CL en lekker een niveau lager punten pakken
Onderaan lees ik overigens;

"Als PSV in de voorrondes van de Champions League wordt uitgeschakeld, kan Feyenoord nog eens een extra bedrag van ongeveer 2.037.000 euro bijschrijven."

Gaat dus om een iets groter bedrag.
6 miljoen extra maar voor de punten nadelig omdat je extra krijgt als je voor de groepsfase kwalificeert PSV kan beter doorgaan voor het Ned voetbal
In de Europa League pakken ze meer punten voor NL voetbal
Geen 6 miljoen extra. Ligt rond de eerder genoemde 9 ton.
Dat bedrag is te verwaarlozen.
Het levert uiteindelijk veel meer op als psv zich juist wel plaatst…
Niet veel, iets over de miljoen extra
Erg benieuwd naar deze jongen in Feyenoord straks (als het lukt hem te halen).

Feyenoord wil echt ver voor hem gaan. Als het bedrag van 8 miljoen klopt, dan is dat voor Feyenoord begrippen heel veel geld voor een speler die in eerste instantie vooral een back-up is.

Kortom: er zal heel veel vertrouwen in die jongen zijn.
Clubs zullen ook meer vragen nu Feyenoord CL gaat spelen
Is Milambo nu vast in de selectie? Er zijn ook berichten dat hij verhuurd mag worden. Wie weet dat ?
Er zijn na vertrek Bullaude straks 8 middenvelders:

Stengs/Ivanusec (1 van deze 2 zal altijd spelen en de ander op de vleugel als 1 van de 2 op 10 staat)

En dan zijn er dus 6 spelers over voor 2 posities:

Wieffer/Timber/Milambo
Zerrouki/van den Belt/Zechiel

Er is dus ruimte om die laatste jongens te verhuren. Maar ik zou dan eerder Zechiel doen. Die is een jaar ouder, en Milambo kan op alle 3 de posities spelen op het middenveld.
Ivanusec speelt(nog) niet bij ons, dus je verhaal kan in de prullenbak.
Er staat toch straks? Dus je commentaar kan ook de prullenbak in…
Lezen blinde,. Er staat straks als Bullaude vertrekt.
Maar lief dat je het voor je vriendje opneemt. Zo schattig
Als Ivanusec niet komt, komt er wel een ander voor die positie. Zo simpel is het.

En zeiken doe je maar op je vrouw.
n een groot interview in De Volkskrant wil algemeen directeur Dennis te Kloese ook duidelijk maken hoeveel procent van de transferrechten Feyenoord bezit van de Mexicaans international. Feyenoord betaalde zes miljoen euro voor Gimenez en bezit 90 procent van de transferrechten. 'En dus niet 50 procent, zoals wel eens gezegd wordt', aldus Te Kloese in De Volkskrant.
Was wel duidelijk als je het een beetje volgde. Paar maanden geleden kwam naar buiten dat feyenoord 70% had wat te kloese zelfs appte toen krabbendam een keer bij voetbal inside langskwam. En het was ook bekend dat feyenoord tot 90% kon bijkomen in de zomer. Maar fijn dat het nu helemaal duidelijk is
Morgen al 1e speelronde. Tegen antwerp. Zal die er wel 3 inprikken als afscheid:)
Offtopic: Willem II zou interesse hebben in een huurdeal voor Walemark. KKD te licht? Of maar eens zien of die jaartje fit kan blijven daar?
Tja, ik wil ook wel eens iets niet wat mijn baas wil..maar die jongen moet wel gaan spelen en die kans acht ik niet heel groot in Rotterdam. Hoop dat Arne en Dennis eens goed met hem praten.
Of Tilburg dan de juiste plek is is een tweede natuurlijk.
was er niet een afspraak met dord om geen spelers uit te lenen aan andere kkd clubs ? weet niet zeker hoor maar dacht zoiets gelezen te hebben
Jahanbaksh wil ook al niet weg al komt ie dadelijk op plek 3-4 of 5 die denkt ook makkelijk geld verdienen zo
Voordeel is wel dat je bij Willem II aanvallend voetbal gaat spelen
Doen ze niet ivm afspraken met dordt mogen geen andere teams worden versterkt als ik het goed heb
Goedemorgen iedereen. Zou vandaag de grote dag gaan worden? Ik blijf voorlopig wel ingelogd. Stel je voor dat je iets zou missen zeg.

Voorlopig zie ik de stilte als goed nieuws. Iedereen is dus nog in gesprek met elkaar.
Zo vannacht droomde ik dat we vandaag 2 it’s happenings kregen van Ueda en Ivanusec
Droom lekker verder....ivanusec kan nog wel een week tot 1,5 week duren en dan.nog kan het afketsen als hij besluit voor een andere club te kiezen en ueda is totaal nog niet zeker of feyenoord de vraagprijs wel KAN of WIL voldoen.....
ohw daarom heeft hij al andere clubs nee gezegd en of de wacht aan gezegd omdat hij liefste naar Feyenoord gaat?? klinkt logisch
Nee joh ze staan allemaal op schiphol…. 10:20 uur he… heb toch gewoon geduld
Ik stel m’n verwachtingen bij: Ben al blij als we er maandag 1 binnen hebben…
Haha dat Cercle. Hun uitgaande transferrecord is 3,1 miljoen.

Voor Tom de Sutter. Uit 2007 of 2008 ofzo.

Verkoop die gozert grwoon voor 8 miljoen ex nonussen en een doorverkooppercentage van 20%.
En als iemand over Gimenez zegt je moet 30 accepteren want dat is een transfer record dan is de wereld te klein. Groot gelijk dat ze zo hoog in de boom zitten voor hun beste speler doen wij precies zo
Is een beetje appels met peren vergelijken wat je nu doet.
Ueda heeft nul ervaring in Europese duels. Dit is zijn eerste jaar in een de Belgische competitie, en ja hij is een international maar het niveau van Japan kun je natuurlijk niet vergelijken met het niveau van Mexico.

Dus die 8 mil vind al aan de hoge kant voor een speler als Ueda.
Die 30 mil voor chimenez zou helemaal geen verkeerd bedrag zijn,gebaseerd op zijn huidige status in Europa.

Tuurlijk willen we altijd meer, maar realistisch gezien is een Ueda of een chimenez zeker niet meer waard dan de genoemde bedragen.
Ueda dus niet naar feyenoord volgens je tweet FTM?
Ik vond ze meteen al hoog in de boom zitten. Wilden geloof ik wel 14 miljoen voor hem hebben...
Ja ik snap hun standpunt wel, ze blokkeren op deze manier gewoon de transfer.
Niemand gaat dit bedrag neertikken voor een 1 dagsvlieg, Op de uitzondering van de Engelse clubs na dan.
Feyenoord moet gewoon zijn poot stijfhouden en geen euro meer bieden dan dit. In de tussen tijd die Ueda gek maken zodat jij in opstand komt tegen cercle.

Dit is gewoon het spelletje hoe het gespeeld word.
Is alleen geen eendagsvlieg, want hij liep in Japan ook altijd 1 op 2.

Hij scoorde in Japan evenveel als Furuhashi, die sloopt nu bij Celtic ook de Schotse competitie.

De cijfers van spitsen uit Japan vertalen zich gewoon goed naar Europa.
Zo zitten Japanners doorgaans niet in elkaar. Dus dat kan je vergeten.

Daarbij is hij geen eendagsvlieg. Cercle wil wachten op die Engelse clubs. Of andere clubs met meer middelen dan Feyenoord. En dat zijn er héél veel.
Dat heeft die helemaal niet gezegd. Alleen dat de clubs er nog niet uit zijn en dat Feyenoord concreet blijft wat dus betekent dat ze hem wel willen. Begrijpend lezen 😉
Er schijnt daarna nog iets getweet te zijn en gelijk verwijderd
Je hoefde in dit voorbeeld niet begrijpend te lezen, maar snel te lezen…..
Zagen jullie die tweet die nu verwijderd is?
Nu moeten wij natuurlijk vragen: Wat voor tweet en van wie…….
Van 1908.nl, Feyenoord ziet af van de mogelijke komst. Ueda heeft een andere keuze gemaakt ivm een stalkzaak met een ene Robbert R.
Ik heb het ook gezien dat er iets was getweet maat toen ik er op drukte was het al verwijderd... verdacht wel
Lijkt mij heel verstandig om even rustig af te wachten to medio/eind augustus. Icanusec wel gewoon halen natuurlijk.
Dat stond er niet bij... alleen dat ie een andere keuze heeft gemaakt
Je hebt accounts die doen alsof ze 1908.nl/FTM zijn op Twitter misschien heb je dat wel gezien
Kan ik naar bed of moet ik een pot koffie zetten en een fles likeur klaar zetten? #ikwachtopitshappeningivanusec
Ga maar naar bed, primeur zal waarschijnlijk toch niet van FTM komen maar van de Telegraaf aangezien zei FTM zijn voorbijgestreefd.
Altijd wat te zeiken als je deze site niks aan vind rot dan op
Ik had van de week 3 kannen koffie op 😂
Oeps, dat was een foutje, komt er nog nieuws! Ik wil sushi eten voor de japanner
Als iets één keer gebeurt, is dat een incident. Als het in korte tijd twee keer plaatsvindt, is dat heel toevallig. Als het drie keer gebeurt, is er sprake van een patroon. Goenavund
Peter R de Vries was een jacciemiet, dat word hier niet geaccepteerd. Idd is mijn bericht meerdere keren geplaatst nadat ik foutmeldingen kreeg.
Oeps, dat was een foutje, komt er nog nieuws! Ik wil sushi eten voor de japanner
Oeps, dat was een foutje, komt er nog nieuws! Ik wil sushi eten voor de japanner
Oeps, dat was een foutje, komt er nog nieuws! Ik wil sushi eten voor de japanner
Ga lekker terug naar fr12...
Komt er nog breaking nieuws vanavond?
Hoe weet jij dat altijd zo goed...,connecties met FTM?
Als je een beetje logisch nadenkt , dan weet je dat gewoon : ivanusec speelt morgen " gewoon " nog een wedstrijd bij Zagreb , ueda is dan wel persoonlijk rond , maar de beide clubs nog niet dus...daar heb je het antwoord al.
Cercle heeft het hoog in hun bol amper een topclub maar willen denk ik extra poen voor dat vervallen stadionnetje hebben
Misschien omdat er niets gebeurt?
Zal wel pas weer na het weekend worden.....
8 miljoen is verschrikkelijk veel voor Cerle, ik zou afhaken en wachten of ze zakken. Zo niet een andere spits.
Idd cercle kan dit bedrag niet maken zijn niet eens een topclub
Moeten we nog koffie zetten voor na dat de kranten gedrukt zijn of kunnen we vroeg gaan slapen?
Ik ben benieuwd Feyenoord TM heeft mayby nog wat leuks
Nee niets gezien maar ik hoop dat ververs deze pagina heel vaak haha
Ivanusec verhuist vrijwel zeker naar Feyenoord. Clubwatcher Marcel van der Kraan stelt dat er positieve ontwikkelingen zijn rond de aanvaller van Dinamo Zagreb.
Dit is toch het bericht van vanmorgen? Of is er iets nieuws?
In podcast Telegraaf besproken. Zeearend erg positief over Feyenoord, eng eigenlijk
@FTM Invanusec wanneer kunnen we hem verwachten denkje? Dat de deal binnen enkele dagen word afgerond ✔️
Lees net dat het wel rond is en dat het bekend maken na dit weekend zal zijn ? Hopelijk toch eerder
Waar las je het? Ze zijn wel 4 weken ermee bezig
https://www.soccernews.nl/news/toptransfer-feyenoord-komt-rond/
Wat dus weet het nieuws van de Telegraaf kopieert
Hopelijk zo snel mogelijk 🤣🤣🤣
Ik heb het vermoeden dat dit heel moeilijk gaat worden als Cercle te veel gaat vragen en zelfs niet gaat lukken ondanks het persoonlijk akkoord.
Wordt een strijd maar we hebben bij zerrouki ook gestreden. en we kwamen uiteindelijk als winnaars uit de bus. Heb alle vertrouwen dat het goed komt.
Zerrouki hebben we een aantal transferperiodes over gedaan :p. Ik hoop niet dat dat met Ueda hetzelfde gaat zijn
Dat snap ik was meer bedoeld dat hij net als zerrouki graag naar ons wou komen en dat kwam uiteindelijk goed alleen moet het wel deze zomer gebeuren
Ja en Twente kwam er ook als winnaar uit!!
Ik denk dat Ueda marketing technisch ook een aanwinst is. De shirt verkoop zal in Japan enorm stijgen.
misschoen toch ook nog effe kijken in omgeving mexico ofzo om ook daar nog een verkoop punt te behouden als Gimenez weggaat....
en die Zuid Koreaan waar ik het vandeweek over had is een vrouwentrekker.... hele hordes vrouwen die wat van hem willen een shirtje ofzo.... maar ja die is net vastgelegd door Mydtjilland.
Denk je? Loopt heel Japan nu in Cercle-shirtjes dan?
Waarom mag Danilo dan al weg?
Omdat als de ene backup niet komt, er wel een andere komt.
Iets met een ontevreden speler en een ongezonde situatie…
Iets met hou het bij zaken waar je wel verstand van hebt, Hans.
Leek me qua onderhandeling (ze weten nu dat we omhoog zitten, zeker gezien 1e 2 CL wedstrijden) én qua zekerheid inbouwen (je moet die andere nog maar strikken) zo gek niet om hem aan lopend contact te houden tot back up binnen is.
Ja en dat haakt Rangers ineens af.
Vertrouw jij nou maar gewoon op de mensen die hier dag en nacht mee bezig zijn. Is ook veel relaxter.
Ik ben relaxed hoor, no worries
Goed om te weten.

Geniet van je weekend ✌🏾
Waar blijft die regel dat spelers pas met clubs mogen praten zodra er een akkoord is. Of heeft Cercle toestemming gegeven om met Feyenoord te praten.

Ik vind dat altijd zo achterbaks om eerst een speler lekker te maken zodat hij gaat muiten.
Ja hoor dompie, je gaat toch niet weken onderhandelen over een speler als je niet weet of die speler zelf ook wil.
Denk nou eens nou leeghoofd
Kijk...dat is onderhandelen, 1,3 mln kopen vorig seizoen en nu een bedrag vragen richting de 20 mln en daaraan vasthouden...wij verkopen onze spits voor 6 mln, waar je net een jeugdspeler voor terugkoopt
Ruim 10 miljoen is geen 20 miljoen...

Feyenoord heeft Giménez gekocht voor 6 miljoen. Kijk hoeveel hij nu waard is...

Ueda is veel beter dan Danilo.
Voorlopig is er dan ook nog geen deal. 3 weekjes wachten, speler wordt ongelukkig, mag die voor 8 weg. DAT is onderhandelen. Van 20 naar 8.
Als je nu al op de 8miljoen staat...gaat die niet meer weg voor dat bedrag....misschien weer een doorverkoop percentage a 30% erbij...maar ja wil je dat wel .. doe je em later voor 20 weg mag je 6miljoen lappen
Met een doorverkooppercentage ben je een percentage van de winst kwijt, niet van het totale transferbedrag
Hangt er vanaf of % van de winst of % van de verkoop
Bij transferrechten heb je het over het percentage van de totale verkoop, bij doorverkooppercentages gaat het om een deel van de winst. Een deel van de transferrechten overkopen gebeurt sowieso maar heel sporadisch, nu op Gimenez en Stengs na.
Vsn 0 naar 6 mjn is wellicht een beter resultaat dan van 1,3 naarb10 mjn.

Het is maar hoe je het bekijkt.
Lekker negatief ook weer. Ueda is de eerste spits van Cercle en heeft 22 doelpunten gemaakt afgelopen seizoen. Simpelweg een betere spits en tevens Japans international.
Gratis naar 6 miljoen is ook best oke
Je weet het zo goed dat je wel een sollicitatiebriefje naar ten Kloese kunt sturen.
Dus als ik het goed begrijp vergelijk je hun eerste spits, die tweede is geworden in de topscorerslijst van België, die voor een topseizoen bij Cercle heeft gezorgd met onze tweede spits die transfervrij is overgekomen. Daarnaast zal die 20 mio uiteindelijk echt wel 10 mio worden. Beetje hetzelfde als wij als supporters nu vinden dat Gimenez 60 mio waard is en straks voor 30 - 35 Max. gaat.

Beoordeel je club op de stappen die ze maken. Danilo als tweede spits laten gaan en voor dat geld plus een beetje een spits halen met meer kwaliteit en meer toekomst. Beleid is nooit zo goed geweest. En desondanks zal er ook een miskleun van paar miljoen tussen zitten. Is inherent aan de voetbalwereld. Maar gemiddeld gezien maken we enorme reuzenstappen. Hou je daar aan vast!
@FTM kunnen wij de koffie alvast weer klaarzetten , als de 📰🗞️ weer onder de drukpers liggen vanavond?
Transfer Luka Ivanušec naar Feyenoord aanstaande: ‘Staat binnen 24 uur op Schiphol’ volgens Sportnieuws.
nl
Is copy en paste van het bericht van Marcel van der Kraan van de Telegraaf
Speculatie.

Maar Dinamo en Feyenoord naderen elkaar wel. Dus goed nieuws.
Bij de dames is ****** minder populair. Sinds hij het transfernieuws brengt zitten veelal mannen iedere transfer window iedere vijf minuten het nieuws te checken 😂. Het zijn gezellige avonden zo op de bank.

Ik merk dat veel mensen hier heel ongeduldig zijn. Heb nou vertrouwen in het proces. Vorig jaar is het allemaal ook goed gekomen. Wees blij dat DtK niet zomaar miljoenen stroeit, maar slim probeert te onderhandelen.
Podcast Telegraaf binnen 24 uur in Nederland onze Kroaat klopt dit echt ??
Dat wordt echt niet zo gezegd, haha
Ik heb het nog een keer geluisterd ze verwachten binnen 24 uur op Schiphol te zijn .. gaat nog om details maar die hebben het ook wel is mis .. dus denk vraag het even jij weet het meestal wel 😂😂
Nog een nieuwtje vanavond? Bijv. Club waar Bullaude wordt ondergebracht?
Er gaan ook geruchten dat deze deal niet doorgaat. Vraag me af waarom het allemaal zo vaag moet zijn. Het kan niet afketsen op een paar ton. Persoonlijke eisen oké, maar de geruchten nemen steeds meer vorm aan
De hoop is natuurlijk dat er snel gehandeld wordt omdat het helemaal nog niet zo zeker is dat Gimenez bij Feyenoord blijft. Als bij Bayern de deal met Kane op niets uitloopt hebben wij te vrezen. Dan zou het zomaar kunnen dat ze 60 miljoen neertellen voor Gimenez. Ik denk dat Dtk dan voor de munten gaat.
Ga weg zeg je gelooft die flutsite: FootballTransfers toch niet??
Nee niet echt Willem maar er wordt zoveel naar buiten gebracht dat je niet meer weet wat echt of nep is.
Waarom niet? Het blijkt de laatse dagen of misschien zelfs al weken dat meerdere media juist zitten en andere maar wat roepen. Het is gewoon afwachten helaas
Haha 60 miljoen voor Santi, mensen leven wel graag in een dromenwereld blijkt.
Ejuke kan naar Antwerp FC op huurbasis. Zou ik wederom proberen te kapen
Neejoh, blinde draver a la dilrosun maar dan met een iets betere dribbel.
@ftm ik zou graag met je in contact komen, zou je als je daar interesse in hebt mij een bericht kunnen sturen op mijn facebookpagina of per app? Nummer is ook daar te vinden.
Jongens, gebruik hier even Grindr voor :)
Hahahaha niet dat soort contact...
Nee vind de negatieve benadering naar hem een beetje doorslaan en zou graag met zijn toestemming en medewerking wat tegengas willen geven
Dit meldde Chris Woerts gisteren al in de Oranjezomer.

"Feyenoord wil Ueda graag halen", begint Woerts bij De Oranjezomer. "Feyenoord en de speler zijn er wel uit. De zaakwaarnemer van Ueda zit as we speak in Brugge om te kijken of ze er met de club uit kunnen komen. Het schijnt gecompliceerd te zijn. Geen appeltje eitje."

****: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/07/chris-woerts-laat-helene-hendriks-lachen-met-nieuws-over-feyenoord-goede-primeur