VK Sportphoto

Europees

Clubs uit UEL groep F pakken volle mep in competitieverband

Thomas2001

Feyenoord treft komende donderdag FC Midtjylland in de eigen Kuip. In groep F staat iedereen op 4 punten uit de eerste 3 wedstrijden. Feyenoord staat op doelsaldo bovenaan; de Denen volgen op de tweede plaats.

Midtjylland

In de Deense competitie duurde het tot de 87e minuut voordat Anders Dreyer de enige goal van de wedstrijd maakte tegen Aarhus GF. Door de 0-1 overwinning komt de tegenstander van komende donderdag op plek 5 te staan in de Superligaen.

Sturm Graz

De Oostenrijkers wonnen in eigen competitie met 2-1 van WSG Tirol. Alle doelpunten werden voor rust al gemaakt. De thuisploeg kwam 1-0 voor via middenvelder Stankovíc. na 20 minuten deed Tirol nog wel wat terug maar linksback David Scnegg besliste de wedstrijd in de 37e minuut. Sturm Graz staat op de 2e plek in Oostenrijk, twee punten achter RB Salzburg.

SS Lazio

Tenslotte de tegenstander uit de Italiaanse hoofdstad. De ploeg van Maurizio Sarri nam het maandagavond op tegen Fiorentina. I Biancocelesti haalde flink uit in Florence: 0-4. De doelpunten kwamen voor rekening van Matias Vecino, Mattia Zaccagni, Luis Alberto en Ciro Immobile. Momenteel bezet SS Lazio de derde plek in de Serie A.