cole-bassett

Transfers

'Cole Bassett op huurbasis naar Fortuna Sittard'

Dennis

Cole Bassett wordt komend seizoen verhuurd aan Fortuna Sittard, zo meldt Voetbal International.

Begin dit jaar haalde Feyenoord de 20-jarige Amerikaan op huurbasis van Colorado Rapids. Feyenoord heeft in de overeenkomst bedongen de middenvelder na een huurperiode van anderhalf jaar definitief over te kunnen nemen.

Het afgelopen half jaar kwam Bassett zeven keer in het veld als invaller. De enkelvoudig Amerikaans international krijgt nu een jaar de tijd zich bij Fortuna Sittard verder te ontwikkelen. 

Bassett wordt bij de Limburgers de opvolger van Zian Flemming die naar het Engelse Millwall vertrok.

Delen

Reacties

1 jaar alles spelen lijkt me goed voor deze jongen. Vraag me af wat er nu bij gaat komen op de positie van aanvallende middenvelder. Ik wordt zeker enthousiast van de naam Adil Aouchiche, maar heb zelf een voorkeur voor Ryotaro Araki. Ik zag eind Juni daar ook een gerucht over. Is Feyenoord daar nog mee bezig en is dat haalbaar?
Ja weer een weg, der komt alleen bitter weinig bij. Lekker ingespeeld compleet team aan het begin van de competitie.
Had hem dan lekker in de MLS gelaten.
I watch some MLS matches with an American friend of mine during the season. Trust me he can learn more with Fortuna then he can in the US.
Geen idee waarom ik dat in het engels heb geschreven:')
Slot bezig met het opschonen van de selectie lijkt me. Net als Azarkan (nog) niet goed genoeg voor Feyenoord 1. Zie het maar positief…
Ik zie veel potentie in deze jongen. Heeft een strakke inspeel pass, een goede lange bal, hij is goed in druk zetten en zit volgens mij een goede kop op. Ik heb nog wel vertrouwen dat hij het gaat waarmaken bij ons.
JpB wordt een gevalletje Elia inclusief de titel aan het einde van het seizoen :)

Dessers wordt de verassing.
Met oog op het te voeren stikstofbeleid is een verassing simpelweg geen goed idee evenals je aangedragen optie Dessers.
Elia begon met een KNVB beker. Daarna pas een kampioenschap.
Bassett verhuren en JPB die meetraint. Lijkt op deze manier een logische zet. Slot wil sws graag Nederlanders en kan dan ‘gratis’ een speler krijgen die multi inzetbaar is voorin
Dit is een makkelijke optel som dan!

Cole Basset naar Fortuna. Feyenoord krijgt in ruil een spits met veel fysiek! Welkom Mats Seuntjes!

Met Yilmaz voor zich kiest hij eieren voor z'n geld!
Hoe werkt dit dan? Cole is geen eigendom van feyenoord? Dus de rest van zijn huur wordt hij doorverhuurd aan Fortuna? Of heeft feyenoord hem definitief overgenomen?
Mensen en spelers zijn sowieso geen ‘eigendom’ van een club. Hij zal binnen de huur van Feyenoord doorverhuurd worden aan Fortuna lijkt me
Prima iedereen een andere mening, maar sommige mensen zijn echt zeikerds. JPB is gewoon prima om erbij te hebben, zeker voor de breedte. Die gozer is ouder en waarschijnlijk ook professioneler. Arne ziet die gasten iedere dag trainen. Als hij dan ziet dat Basset duidelijk minder is dan JPB, zal dat wel zo zijn. In Arne I trust.
Was vroeger enorm fan van die jongen, dat is nu wel wat verminderd maar in zijn aannames zie je nog steeds wel technische klasse. Dat is idd echt niet verkeerd om op de bank erbij te hebben. Zeker niet gezien onze smalle selectie.

Dat lichtvoetige van vroeger is ie wel kwijtgeraakt maar daar staat dan weer tegenover dat ie fysiek wat sterker is geworden.
Dat zal betekenen dat Boetius zal gaan tekenen! Blij mee… ondanks het negatieve sentiment wat om hem heen hangt! Kan gewoon na zijn periode in Duitsland een welkome toevoeging zij
We zullen het zien….hopelijk verrast hij ons Sjaak!
Tja, snap ook niet dat we in de categorie 5+ miljoen zoeken met ons budget . Vorig jaar lukte het om spelers te halen 500k /1.5 miljoen die het prima hebben gedaan . Waarom nu niet in de categorie 2/4 miljoen zoeken . Tuurlijk zie liever ook die duurdere spelers komen . Maar dat zit er gewoon niet in met ons kleine budget.
Kan heel wat slechtere wisselspelers halen hoor.
Ik betwijfel het. Bassett is niet per se iemand die vervangen hoeft te worden. Hij heeft nauwelijks gespeeld. En er zijn wel meer smaken in deze selectie die op 10 kunnen spelen. Er moet wel een basis 10 komen maar of dat Boetius is lijkt me sterk.
Zie liever is een inkomende transfer komen . Wat een armoe . Frustrerend!!!
Maar dan verhuren we hem een heel jaar om hem daarna weer terug te sturen naar Amerika, of zullen ze dit doen met het oog op minuten maken en de koopoptie lichten?
Volgends mij was het een verplichte koop optie
Hmm, het zou interessant zijn als 1908.nl hier wellicht wat duiding aan kan geven. Als dat zo is is dit een hele slimme manier om hem toch aan het spelen te krijgen.
Nummers 14. T/m 17 beschikbaar voor nieuwe aankopen alsmede nummer 19. Naast nummer 5. Selectie dunt lekker uit.
Verbaasd me eerlijk gezegd niet. Heb in de minuten die hij gemaakt heeft niets speciaals gezien. Komt vooralsnog duidelijk tekort.
Maak mij best zorgen moet ik zeggen !
Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat de selectie goed aangevuld moet worden. Er zullen nog verschillende huurconstructies en transfersommen de revue passeren. Ik heb vertrouwen in de beleidsbepalers en al helemaal op het haviksoog van Slot die weet wat hij nodig heeft.
Als je hem koopt zou ik deze keus wel heel slim vinden. Denk dat hij daar juist kan laten zien wat hij in zijn mars heeft.
Je weet nu dus over een jaar niet of hij het niveau van Feyenoord aan kan...
Alleen of hij geschikt is voor de eredivisie of niet...
Die gaat dus aan het einde van zijn verhuur geen contract krijgen...
Een huur speler verhuren? En wederom weer een speler weg.....elftal van 14 man straks
Straks de assistenkoning van de eredivisie met die Burak Yilmaz voor zijn neus
Prima! Veel minuten laten maken en hopen dat hij zich goed ontwikkeld zodat we de koopoptie eventueel eind van het seizoen kunnen lichten! Nu Aouchiche binnen hengelen aub!
Dan kan je er vanuit gaan dat Boëtius een contract krijgt abc’tje
Laten we hopen van niet . Maar zal wel weer wat voor Feyenoord zijn om hem terug te halen . Transfervrij zijn we gek op .
@FTM Wanneer kan het nieuws over de spits naar buiten worden gebracht? Daar ben ik echt zeer benieuwd naar.
Ik denk dat het victor Boniface is is fysiek enorm sterk en zeker geen verkeerde. Al hoop ik heel erg dat het David datro Fofana van Molde is echt een enorm talent. Maar ik zou hem niet per se associëren met Fysiek sterk. Dus de eerste is logischer denk ik
Neehoor, hij speelt al in de eredivisie. Het is Jørgen Strand Larsen, denk ik :)
@maurinho volgens mij heeft Groningen laatst een bedrag van 6m afgewezen voor jsl die gaan natuurlijk de hoofdprijs vragen. Verder ben ik ook niet zo’n fan van hem
Als je toch 10 miljoen voor een spits gaat neertellen zou ik toch voor iemand met wat meer kwaliteit gaan. Die gozer heeft het leuk gedaan bij Groningen maar meer ook niet.
17 wedstrijden 0 goals. Inderdaad prima cijfers voor een spits. Vraag me af waarom hij nog niet binnen is
Ik ga ervan uit dat daarmee Dessers wordt bedoeld
Een gehuurde speler verhuren?
Een gehuurde speler die wordt verhuurd..