lopez

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Complimenten voor debutant Lopez: "Hij heeft het uitstekend ingevuld"

Van de redactie

Debutant Marcos Lopez, die de negentig minuten vol maakte als linksback, kon rekenen op complimenten van zijn trainer. "Voor de eerste keer sinds weken heb ik weer samenspel op de linkerkant gezien. Marcos had een constante dreiging van diepgang, binnendoor of buitenom. Hij heeft het uitstekend ingevuld. Met name aanvallend, verdedigend is hij minder getest."

Kortom: een mooie zondagavond in De Kuip voor Slot, die genoot van de samenzang van supporters en de interactie van de spelers met het publiek. Toch ziet hij op het veld nog genoeg uitdagingen. Slot: "We willen competitief zijn tegen ploegen van een hoger niveau. Dit team heeft nog veel stappen te zetten om dat hogere niveau competitief te zijn."

Delen

Reacties

Kreeg de ballen ook lekker mee van Idrissi, dat mag dan ook gezegd worden. Werd er wel een keer heel lelijk uitgekapt door de handige Japanner. Benieuwd wat ie kan brengen tegen bv PSV.
Wat vooral opviel waren zijn voorzetten. Zag hem zelfs corners nemen. Niet onbelangrijk voor een hedendaagse linksback.
Maakt inderdaad een prima indruk.
Natuurlijk is hij niet echt getest op zijn verdedigende kwaliteiten, maar in de omschakeling heeft hij laten zien balvast en snel te zijn EN hij beschikt over een prima, rustige voorzet.

Wel viel me op dat hij vrij snel een sliding wil maken wanneer aan het verdedigen is. Iets vaker op zijn benen blijven, maar dat zijn dingen die je kan aanleren.
Ligt eraan, als je koning van de sliding bent zoals Malacia maakt het niks uit
Vroege conclusie dat Lopez in elk geval tegen de “kleintjes” wel de beste indruk maakt. Aanvallend erg goed en blijft maar gaan. Ben nog we benieuwd hoe hij het verdedigend doet als je onder druk staat, bijvoorbeel volgende week.
Zag hem een keer ook wel erg makkelijk uitgekapt worden vlak na rust..
Deze back is toch wel de beste van de drie. Lekker laten staan!!
Bjorkan heb in een optreden zijn image verneukt.
Ik vond hem prima, hij mocht aan het eind zelfs een corner nemen, dat zegt ook genoeg over hoe zijn teamgenoten zijn traptechniek erkennen.
Inderdaad niet getest, maar een goede voorzet heeft hij zeker! Misschien wel een + tov de voorzetten van zijn voorganger. Kan wel eens een leuke linkerflank worden.
Speelde eenn prima wedstrijd en was dreigend met z’n voorzetten.