dessers

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

'Cremonese betaalt ruim zes miljoen euro voor Dessers'

Van de redactie

Cyriel Dessers lijkt Racing Genk te gaan verlaten. Serie A club U.S. Cremonese heeft een bod op de 27-jarige spits uitgebracht van 6,5 miljoen euro, zo meldt Het Laatste Nieuws. Dessers zelf wil graag vertrekken naar Italië.

Dessers werd deze zomer met verschillende clubs in verband gebracht en lunchte vorige week nog met de directie van FC Kopenhagen, maar tot een akkoord kwam het tot op heden niet. Afgelopen maand bracht Cremonese al een bod uit op de Nigeriaanse spits, welke direct werd verworpen door de Belgen. Inmiddels hebben de Italianen naar verluidt het bod verhoogd naar 6,5 miljoen euro.

“Het blijft de Serie A en ik droom van een grote competitie. Ik sta er relaxed in en ik zie wel wat er gebeurt,” sprak de spits eerder over de interesse van de Italianen.

Feyenoord kon na de huurperiode van afgelopen seizoen de spits overnemen van Racing Genk voor vier miljoen euro, deze optie werd nooit gelicht door de Rotterdammers.

Delen

Reacties

Maar zitten de vakken daar ook vol?
Zonde, had 'm graag in plaats van Danilo gezien. Dan had je nog een spits die kan concurreren en invallen gehad, nu heb je niks want Danilo is te licht. Verder een leuke kerel, populair bij het legioen en dat is veel waard. En natuurlijk had ie blijven scoren dat doet ie nu bij Genk en heeft ie overal gedaan. Eeuwig zonde.
€€€€€

Kost gewoon geld hè. Wou ook boven ons salarisplafond verdienen. Dan houdt het op.
Even een tweede spits van 4 miljoen plus een flink salaris. Wij zijn al een eind als club. Maar zo ver nog niet
La dolce vita voor Dessers. Mooie ervaring.
Ik ben van mening dat hij afgelopen seizoen nooit meer zou kunnen evenaren. Is en zal altijd een cult-held zijn met de bijdrage aan ons mooi Conference League avontuur.
Onzin, waarom niet? Dessers scoort altijd en overal. Wie garandeert dat Gimenez dat wel kan?
Toch heel wat wedstrijden gezien waarin Dessers niet scoorde. In veel wedstrijden ook gewoon onzichtbaar geweest.
Prima tweede spits, maar wilde daar gewoon te veel voor verdienen. Jammer, maar door.
Dit is pas onzin... in de eredivisie heeft hij zich niet laten zien afgelopen jaar.
Een hype geworden door 3x in blessuretijd als invaller te scoren en een paar keer tegen voornamelijk Europees C garnituur.
Toffe gozer, verdient waardering voor afgelopen seizoen, maar is niet het niveau wat we nastreven.
Niet de grote club waar je op hoopte. Jammere actie. Had een held kunnen zijn bij ons
Ja leuk hoor maar waar blijven de f***king linksbacks ?
Gegokt en verloren, jammer Cyriel. Veel succes en volgende keer gewoon tekenen bij een club waar je gelukkig bent.
Gaat gewoon heel veel geld verdienen. Benieuwd of hij er daar een paar inschiet.
Denkende aan de wedstrijd tegen AS spelend in een minder team denk ik niet dat het er meer dan 5 worden voor hem.
Dit had gewoon een easy 2,5m kunnen zijn
Dat kan dus niet. Een speler kan niet 2 keer in 1 transferwindow verkocht worden. Anders was het inderdaad goede handel geweest.
Dat kan dus niet. Een speler kan niet 2 keer in 1 transferwindow verkocht worden. Anders was het inderdaad goede handel geweest.
Nee, want Feyenoord moest nog rondkomen met Dessers. Jullie denken echt dat Dessers zo dom is om even gauw een contract te tekenen bij ons zodat wij hem kunnen gaan doorverkopen?
Ik denk dan toch Dessers wat heb je gedaan... van Feyenoord naar een klein Italiaans clubje en bovenal geen Europees voetbal. Zou ie geen spijt krijgen?
Hij had ook kunnen blijven in België waar die goed gestart is, echter is het bestaan daar zowel als land als competitie toch veel interessanter?
Genk is toch ook niks bijzonders, speelt ook niet Europees. Feit blijft dat Feyenoord de optie wilde lichten maar er geen persoonlijk akkoord kwam. Cremonese is toch een enorme stap terug. Die gaat echt spijt krijgen denk ik
Puur qua club gezien misschien wel, maar de Serie A is een prachtige competitie en Italië is mooi wonen.
Precies dat Goatruida, living the good life. Daarnaast zal zijn bankrekening vermoedelijk ook net war voller zijn dan wanneer hij hier was gebleven.