danilo-vitesse

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

Danilo: "Blij om direct belangrijk te kunnen zijn"

Van de redactie

Danilo had zondagmiddag een groot aandeel in de overwinning van Feyenoord in Arnhem tegen Vitesse. De Braziliaanse spits wist met twee goals direct belangrijk te zijn voor de Rotterdammers.

“Na een lastige voorbereiding ben ik heel blij om direct met twee doelpunten belangrijk te zijn. Ik heb veel getraind op het verbeteren van het koppen, dus dit voelt goed,” zegt de Braziliaan tegenover de camera’s van ESPN over zijn eerste goal met zijn hoofd in de Eredivisie.

Bij zijn tweede goal werd Danilo geholpen door de Vitesse doelman. “Je kan zeggen dat het geluk is, maar als je goed druk zet op de keeper, zie je dat hij nerveus wordt. Het was een moeilijk wedstrijd tegen een goede tegenstander, maar dit is Feyenoord. Je moet ‘sterk’ zijn.”

Over zijn nieuwe concurrent Santiago Giménez zegt Danilo het volgende: “Er is altijd concurrentie. Als eerste spits moet je altijd scoren. We hebben hem een warm welkom gegeven en ik wens hem veel geluk. De trainer beslist.”

Delen

Reacties

Vond het mooi dat hij die tweede goal ging vieren met de supporters. Hij zal wel niet de meest populaire speler zijn bij het Legioen, maar hij heeft wel alles om een publiekslieveling te worden. Gewoon een leuke jongen met potentie!
Doet mij wel aan Dessers denken. Kwam binnen met een 0-1 achterstand maar met doelpunten, goed druk zetten, prima meevoetballen en een mooie glimlach kan je de meningen bijstellen. Zag er veelbelovend uit vandaag!