Gerucht
kuip-lichtmast

VK Sportphoto

eSports

'De Kuip niet in EAFC 24'

Ference

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal De Kuip (vooralsnog) geen rentree maken in de voetbalgame EAFC 24 (voorheen FIFA), zo meldt twitteraccount @RaatjeFC

Hoewel de game pas op 29 september officieel uitkomt, kunnen de mensen met de 'Ultimate Edition' aanstaande vrijdag 22 september al spelen. Content creators hebben zelfs sinds begin deze week al toegang tot de game. 

Hiervanuit sijpelen de eerste signalen door dat De Kuip niet in de populaire voetbalgame zal zitten. In eerste instantie waren die signalen er wel vanuit @FUTZONEFIFA

Wel bestaat de mogelijkheid dat het stadion via een update later in het jaar wordt toegevoegd. Dit betreft slechts een gerucht en is niet waarschijnlijk. Het lijkt er dus op dat de liefhebbers nog (even) zullen moeten wachten op een digitale Kuip. Het stadion was recent wel terug te vinden in de voetbalgame van Konami: eFootball (voorheen PES). 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Hoe zit Feyenoord met een evt. samenwerking met EA?
Zal niet gauw gebeuren, er speelt niks
Volgens Jesper Maes (team content & creatie Feyenoord) is er wel een partnership met EA Sports.
Dat heeft hij onder de FC24 post van Feyenoord gezet (29/9/2023), en dat de keuze toevoegen van De Kuip niet bij Feyenoord ligt maar bij de ontwikkelaar.

Vindt het vreemd dat er kennelijk wél een samenwerking is, en vooral vreemd dat Feyenoord dit nergens dan uitdraagt.
@Futzone nam een tweet van @Cutehoors 1 op 1 over.
Deze @Cutehoors verspreidt ieder jaar onzin.
********** dat de moeder aller stadions er niet in zit.
Wel een stadion van een club die 12de staat....
Zij hebben al jaren een partnership met EA Sports, PSV ook.

EA Sports voegt nu inmiddels al wel stadions uit 2e divisies toe, dat is wel pijnlijk,
Niet ineens zoveel grootpraat! Ajax heeft jaren de competitie gedomineerd, of je dat nu leuk vindt om te horen of niet.
Komt niet als een verrassing. De rating van luuk de jong is hoger dan van gimenez. Dan weet ik al genoeg hoe ze over feyenoord denken.
Dit kan dus uberhaupt nooit een 'ultimate edition' zijn...
Ander vraagje, ik ben totaal niet woke ofzo. Maar waarom hebben sommige opeens een probleem dat Celtic links is en homo’s accepteert in stadions? Zien deze mensen soms liever homo’s afgetuigd worden en massaal de hitler groet ingezet worden ofzo? Vraag me dit oprecht af. Er is totaal niets stoers aan links of rechts zijn
Heeft niks met woke te maken. Een aardig deel van de meest fanatieke Feyenoorders hangt extreem-rechts gedachtegoed aan en alles wat ook maar enigszins linkser van dat gedachtegoed zit wordt 'woke' genoemd.
Facisme is niet stoers aan, is gewoon hartstikke dom. En als je de geschiedenis kent weet je dat Feyenoord hier zwaar tegen is
Ik sta aan jouw zijde, ik identificeer me TOTAAL niet met dit stuk van onze achterban.
komt omdat ze antifa aanhangen en dat zijn nou eenmaal een beetje klootzakken
zekers vaak genoeg geweest dat supportersgroepen die antifa aanhangen niets vermoedende supporters die bijv alleen waren in elkaar mepte omdat ze nou eenmaal een club supporten die niks heeft met extreem links
Gebeurd andersom nooit? Denk dat die dingen bij elke groep gebeuren
Antifa is een afkorting van anti-fascist. Er is geen organisatie. Alleen organisaties die handelen naar de antifa ideologie. De RAF en AFA bijvoorbeeld.
Kijk, iemand die het snapt. Als je anti antifa bent dan ben je automatisch voor facisme.
Dit soort uitspraken doen mij denken aan iemand die een pesthekel aan andere geaardheden heeft en mensen van een andere afkomst. Mijn vraag is dan nog steeds: wat is daar stoer aan?
ik heb aan niemand een hekel, wel vind ik het storend politiek en voetbal te vermengen
Dat gebeurd nu toch ook in dit verhaal? Als er voorbeelden genoemd worden om celtic te haten zijn dat 9/10 keer afbeeldingen van spandoeken dat homo’s of vluchtelingen welkom zijn in hun stadion.
Iedereen moet lekker doen wat die wil maar al die homo's en transgendertypetjes komen nu overal onder hun steen vandaan en roepen dat ze lastig gevallen worden. Lekker terug onder die steen gaan en muil houwe is mijn advies. Laat voetbal gewoon voetbal bliiven ipv elke keer maar weer het maatschappelijke probleem vermengen met sport voor aandacht!!
Ik als linkse persoon raak er toch niet van onder de indruk
Ik ook niet. Vind het alleen zo ontzettend jammer dat voetbal zo wordt verpauperd door een groep individualisten.
Dat vindt ik ook, dus niemand in zo’n groepje durft bijvoorbeeld te zeggen op de PvdA/SP enz te stemmen? Hahaha om te lachen
Jeetje man @SterkerDoorStrijd waar maak je je druk om. Hou lekker dat politieke gezeik van je buiten voetbal en ergens anders!
Waarom moet dat hier besproken worden?