ajax

Screenshots

Opinie

Derksen kraakt Feyenoord. Maar dit zijn bikkelaars en kerels (video)

Van de redactie

Sinds Arne Slot een beslissing van scheidsrechter Allard Lindhout ‘onacceptabel’ noemde, is de trainer kop van Jut in de landelijke media. Lindhout gaf de Rotterdammers tegen FC Twente om discutabele reden geen penalty. 

Dat Slot hier kanttekeningen bij plaatst, wordt hem niet in dank afgenomen. De laatste twee weken wordt de Feyenoordtrainer stelselmatig weggezet als iemand die zeurt en klaagt. Met ESPN, Telegraaf, NOS en Algemeen Dagblad nemen de invloedrijkste media deze retoriek over, waardoor nu elke beweging wordt uitvergroot.

Willem van Hanegem sprak zich eerder kritisch uit naar de tendentieuze manier waarop de media Arne Slot benaderden. “Ze staken eerst een matras veren in zijn kont. Maar nu hij begint te mopperen, gaan ze op hem zaniken. Dat hadden ze in het begin moeten doen”, aldus de Kromme. Van Hanegem voegde daaraan toe dat hij de indruk heeft dat de koppositie de Rotterdammers niet wordt gegund in de media.

Johan Derksen spande gisteravond de kroon bij Vandaag Inside. “Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat”, zo reageerde hij op een filmpje waarin te zien is dat Slot kort sprak met scheidsrechter Makkelie in de rust van de wedstrijd tegen PSV.

Feyenoord kwam er sowieso niet best vanaf bij Derksen. Hij vond dat Marcos Lopez en Igor Paixão zich teveel aanstelden in hun gedrag. “Dat past niet in onze cultuur”, zo analyseerde hij het gedrag van Feyenoords Zuid-Amerikanen. Nu zullen weinig mensen het met hem oneens en hopen dat het toneelspel beter vandaag nog uit het voetbal verdwijnt dan morgen.  

Opmerkelijk genoeg besloot Derksen daarna wel Ajax te prijzen. Gevraagd naar het verschil met de Zuid-Amerikanen die bij de Amsterdammers speelden, steekt hij de loftrompet. “Dat zijn de bikkelaars. Dat zijn kerels hoor, die Zuid-Amerikanen die Ajax had. Dat zijn brekers, maar dit zijn primadonna’s. Die stellen zich aan, die maken een theatervoorstelling”, zo vergelijkt Derksen de spelersmaterialen van beide aartsrivalen.

Nu heeft Derksen het recht om deze mening te hebben, al staat wel symbool voor het opportunisme in de voetbalwereld. Vandaag ben je een topper, morgen kan je er niks van. En deze week ben je een aansteller, maar volgende week wellicht een strijder. Het is maar net welke wind er op dat moment waait.

Speciaal voor Derksen onderstaande video. Zijn bikkelaars. Zijn kerels. Zijn brekers. Ze zullen vast wel in onze cultuur passen.

Delen

Reacties

Waarom moet ik op 1908.nl in vredesnaam lezen wat Johan 'Kontlikker' Derksen van Slot vindt? Ga alsjeblieft niet fr12 achterna
Moet je iemand die zit te verkondigen dat hij wel eens aan een anus gelikt heeft nog serieus nemen?
Het begint zoals zo vaak bij die Driessen van dat Amsterdamse schandaalblaadje. Vervolgens hollen Derksen, Vermeulen (en Van der Vaart) en Schreuder achter die malloot aan. Er kijken miljoenen mensen naar die onzin! Dus goed om dit filmpje rond te sturen. Aan de andere kant: men beschouwde Arne Slot en dit Feyenoord als een leuk tussendoortje. Een beetje afwisseling. Nu het serieuzere vormen krijgt raakt men in de war... Da's dan wel weer genieten!
Derksen heeft geen mening, hij kent 1 trucje dat bij velen lekker valt. Lekker recalcitrant schoppen en overal tegenin gaan. Dit heeft niks meer met een mening te maken, als men A zegt, zegt meneer B, had men B gezegd dan had meneer wel A gezegd. Zit gewoon een hele marketing achter zijn image. Reken maar dat ze aardig wat research doen om goed voorbereid zijn “mening” te vormen, die hij vervolgens als een ware acteur verkondigd.
Spijker op de kop!!
Gelukkig zien meer mensen het in.

Het is zo doorzichtig. Als het wit is zegt hij zwart en ja als iedereen A zegt zegt hij B.
Dat is gewoon het hele verdien model van Derksen.
Zolang mensen het erover hebben wordt er geld mee verdient.
Dus moet je zorgen dan mensen erover bezig blijven.
Derksen vult graag zijn beurs door van alles en nog wat te roepen .Soms zinning maar ook heel voor onzinning.
en dit is er dan weer een die onzinnig is. zonder het filmpje gezien te hebben moest ik direct aan de mannelijke uitvoering van vd sande denken en de grootste kwijlebalk van een linksbuiten die er in europa rondloopt.
laat Derksen vooral doorgaan met onzin over een ierder binnen onze club te roepen . wij worden er niet warm of koud van en blijven gewoon onze eigen koers varen. YNWA!!!!!
Die oude super rechtse *** moet je niet serieus nemen. Morgen zegt hij precies het tegenovergestelde. Heb je overigens gezien hoeveel tijd erbij werd geteld in de video? Heb ik niemand over gehoord.
Arne is onze Hero, en Derksen moet z'n.....
Mag z'n mening best geven, man is aardig op leeftijd, niet te zwaar aan tillen!
Graag dit soort non-nieuws laten voor wat het is…
Vlak voor de lancering van deze website werd aangekondigd dat hier alleen echte Feyenoorders aan het woord zouden worden gelaten en geen buitenstaanders... Dat is helaas niet echt gelukt tot nu toe...

Zoals meerderen al aangegeven hebben... Dit artikel is fr12-niveau...
Steek je energie liever in waar je goed in bent en wat je anders/beter maakt dan andere (supporters-) sites!
Dit heb ik een paar weken geleden al voorspeld.
De media is niet bepaald pro Feyenoord.
Nu dreigen we de hierarchie te verstoren.
Dus doen ze alles om ons te destabiliseren.
Eigenlijk zouden v.Hanegem Gullit en V.Hooidonck etc.
Het op moeten nemen voor de club.
Zij hebben invloed.
FR12 artikeltje dit. Kom op heb je niet nodig toch. Laat ze lekker lullen in Hilversum. We zien aan het einde van het seizoen wel wie de jankerds zijn
Wat is dit nou weer voor onzinnig huilartikel?
Past absoluut niet bij ons, dit kleinzerige.
NoPalabrasSinoHechos
Dit artikel oogt wel heel zielig, schoolpleinniveau. Laat ze lekker ********** en focus je als 1908.nl op journalistiek en analyses van kwaliteit.
Niet doen dit soort artikelen. Dat past ons niet. Media lullen toch wel, dat hoort bij onze hernieuwde status.
Hoorde afg week dat Feyenoord van de laatste 6 wedstr er 4 gelijk gespeeld had en 2 gewonnen, met een toon of het kampioen (evt) onwaardig is…was tegen Utrecht, Terneuzen, Twente en PSV, niet tegen Volendam GAE en Emmen, en tegen Twente 100% pingel ontnomen mag niet te veel over geklaagd worden door Slot, want hij is een zeikwijf, en hoe komt dat??
Ten eerste omdat er helemaal niks te vinden is voor de parasieten van deze wereld, dan maar zoeken!
En al een paar weken keer als Slot naar de assistent loopt wordt er door Studio Sport en ESPN gelijk ingezoomd tot een blinde het zelfs ziet, gevalletje negatieve beeldvorming creëren…
Enz enz enz..

Klaag normaal nooit als er een beetje lacherig gedaan wordt over Feyenoord, lekker belangrijk denk ik dan, maar nu ligt het er allemaal zo dik bovenop,
Dit is wel heel kinderachtig. Juist hier moeten we boven (gaan) staan willen we stappen maken. Daarnaast, zeker m.b.t. Paixao kan ik Derksen niet eens ongelijk geven. Die 'ligt' redelijk snel. Ben ik zelf ook geen fan van. Maar ach, bijna iedere ploeg heeft er wel een paar lopen die deze trekjes hebben. Schijnt er bij te horen.

Niet verlagen tot het niveau van 'ja maar kijk 's wat zij doen dan'...
Paixao ligt inderdaad wel heel snel, moet ie mee stoppen, maar Szymanski kan er ook wat van hoor. Het zijn lichte mannetjes.
Ik kijk zijn programma's al jaren niet meer. Niet veel aan gemist zo te lezen...
Wat een niveau van die ouwe moppesnor
Johan Derksen de man die denkt dat Wijnaldum op de bank zit bij PSG. Volstrekt niet geïnformeerd maar wel een mening. Dom, dommer, domst en als je onder dat laatste niveau zit begin je in de buurt van Johan D. te komen.
Elk woord dat we aan die seniele gek wijden is er 1 teveel joh. Derksen roept maar wat over alle onderwerpen die aan bod komen in dat debiele programma van ze. Lekker ophef maken en clicks en kijkers scoren. Doe jezelf een lol en zet dat programma gewoon niet aan.

Ps Slot is een held en hoe meer ze hem af maken en meer ik hem ga waarderen. Verdient onze volle steun de komende maanden.
Derksen azijnzeiker eerste klas met zijn zogenaamde uitgesproken meninkjes.
Is inderdaad seniel aan worden
Halve zool gaat steeds meer wartaal uitslaan .
Enge man ,hersenloos.
Het ergste is hij gelooft zijn eigen woorden . Zielig figuur.
Die zuid amerikanen van ajax zijn kerels 🤣🤣🤣
Zeker primadonna anthony vergeten.
Dat paixao wel degelijk word aangepakt lijkt hij even niet te zien.
Wat een achterlijke staatsmongool is derksen af en toe
Wie neemt die seniele oude man nog serieus .. komop zeg !!
Kan er maar een paar dingen over zeggen: Slot heeft gewoon gelijk is een top-trainer en zegt niets verkeerds maar als we nerveus worden van J. Derksen dan verlagen we hem tot zijn niveau.
Prima artikel. Dat suffe gezeik over Slot moet maar eens afgelopen zijn. En Derksen is sowieso een *** die niet weet waar hij over praat. Altijd maar halve verhalen. Nog erger dan die schuurspons hier.
Hoe sneu is dit dan wel niet joh.

De tandjes zeg hee, ga je ff focussen op wat anders zeg.

Dit is echt op-en-top calimero gedrag zeer teleurstellend.
FeyenoordGiraffe
Maak je/ons niet zo klein door de vergelijking met hun te maken. Hebben we niet nodig en Derksen spoort toch niet.
No one likes us, we dont care! Wij zijn Feyenoorders en buigen voor niks of niemand. Laat ze lekker kapot gaan van haat.
De heer Derksen is zeker al dat gerollebol van Anthony zeker vergeten?
Derksen mag lekker de vet@#€% krijgen..