diemers

VK Sportphoto

Nieuws

Diemers: "Die liefde heb ik bij Feyenoord gemist"

Van de redactie

Mark Diemers wordt dit seizoen door Feyenoord uitgeleend aan FC Emmen. In het Dagblad van het Noorden gaat hij in op zijn vertrek uit De Kuip.

Diemers geeft aan zich bij FC Emmen welkom te voelen, iets wat hij in Rotterdam miste. "Ik ben blij met de positieve reacties die ik inmiddels van staf, spelers en supporters heb mogen ontvangen. Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist.” De middenvelder zegt wel een positief gevoel over te houden aan zijn tijd bij Feyenoord. “Ik heb mezelf er gigantisch kunnen ontwikkelen. Zowel op voetballend vlak, door elke dag met enorm goede spelers te trainen, als op mentaal vlak."

Diemers tekende in 2020 een driejarig contract in De Kuip. Na de verhuurperiode aan FC Emmen loopt zijn verbintenis af en is hij transfervrij. Om hem over te nemen betaalde Feyenoord in 2020 circa 1,3 miljoen euro aan Fortuna Sittard. Met zijn transfervrije vertrek wordt de gehele transfersom afgeschreven.

Diemers hoopt daar zijn voordeel mee te kunnen doen. "In eerste instantie is het doel dat ik FC Emmen help en dat FC Emmen mij helpt. Daarna hoop nog een stap te zetten naar het buitenland. Het is voor andere clubs aantrekkelijk dat ik na dit seizoen transfervrij ben. Ik wil daar echter nog niet te ver op vooruitlopen". 

Delen

Reacties

Iedereen bij eind goed al goed.
Nog best veel liefde gekregen als je kijkt naar zijn prestaties
Liefde moet je verdienen bij Feyenoord.
Leek al een pispaal te worden omdat hij van een "kleinere club" werd gehaald. Lees reacties als "omdat je er weinig van ken" te triest voor woorden natuurlijk. We moeten achter al onze jongens staan die ons mooie shirt dragen ongeacht ze nou kwaliteit hebben of niet. Wie weet krijgen zelfs die jongens vleugels met onze steun.
Steun moet je verdienen, door het tonen van inzet en kwaliteit. Als het aan beiden ontbreekt zul je het op een andere manier moeten doen.

Er zijn genoeg spelers die van kleinere clubs komen en veel minder hebben gekost die het wel laten zien, of wilde je zeggen dat met een Aursnes of Pedersen vorig jaar spelers van wereldklasse van Barcelona zijn aangetrokken?
Het is vooral zijn houding waar ik moeite mee heb. Kwam binnen met de air van een vedette maar mist die kwaliteiten. Nooit kritisch naar zichzelf maar vooral naar anderen. Dat is waarom hij zoveel kritiek krijgt.
Linssen kwam exact hetzelfde binnen, zelfs in exact dezelfde transferperiode. Er werd fronsend naar gekeken omdat van beiden werd gedacht dat ze het niveau niet konden aantikken.

Linssen heeft de uitdaging aangenomen en zich in de ploeg gewerkt. Diemers heeft zich vanaf moment 1 in een slachtofferrol geplaatst, en zich nooit en te nimmer onderscheiden.

Zelfde entree, 2 totaal verschillende uitkomsten.
Omdat je er vrij weinig van ken kameraad. Dan krijg je dat
Maar de afzeikreacties zouden zich dan moeten richten op de mensen die hem hebben gehaald: Advocaat en Arnesen en niet vooral op de speler die idd tekort kwam voor Feyenoord maar zeker niet de kantjes er afliep. Maar goed voor sommige supporters is gefrustreerd gedrag klaarblijkelijk een vorm van clubliefde.
Tja, je kan moeilijk zeggen dat hij ongelijk heeft. Sommige supporters hebben een pispaal nodig en de keuze viel op hem.
Ben benieuwd wie dit jaar de pispaal gaat worden.
We hebben Alireza nog maar of dat genoeg is betwijfel ik
Want?? Waarom Rasmussen waarom moeten er "fans" zijn die een eigen speler te lakken zetten en als pispaal gebruiken.

Met huidige selectie heb je goud in handen wees een keer trots op de club en AL zijn spelers en laat de club ook eens trots op supporters zijn ook die van de harde kern die het geld van de club liever uitgeven aan de boetes voor vuurwerk in stadions voor gooien met bier enzo. Als jullie nou eens zo cool kunnen zijn om daarmee te kappen wordt het voor iedereen een geweldig jaar
Ik zag zelfs vandaag nog weer volop reacties op diverse Feyenoord-/voetbalsites bv bij berichten over Orkan Kökcü die duidelijk lieten zien dat Diemers echt niet de enige was die zo behandeld werd en wordt. En onderbouwde kritiek mag ook best. Alleen enorme zeikers, die hebben een pispaal nodig.
Wat knap dat je dat zonder een wedstrijdje te spelen kan zeggen. Straks raakt ie geen knikker en wordt t bankie is van de liefde niks meer over
Een beetje zelfreflectie kan ook geen kwaad, hij kom het niveau niet aan
Daar kan hij toch niets aan doen? Feyenoord is diegene die hem haalt en een 3-jarig contract geeft
Nee, maar als je niet presteert moet je ook niet zeuren over een gebrek aan “liefde”.
Dat gebrek heeft hij al vanaf de eerste minuut dat zijn komst werd aangekondigd, dus kan hem in die zin wel begrijpen.
Moeilijk wanneer dat 'gebrek aan liefde' al begon voordat die een teen op het veld had gezet
Hij heeft nooit een eerlijke kans gehad. En is eigenlijk steeds verhuurd aan laagvliegers Feyenoord had hem nooit moeten halen had hij ook niet het gevoel gehad dat hij goed genoeg zou zijn voor ons.

Hij is nog altijd een goede speler maar niet voor Feyenoord.
Maar dat lijkt mij geen reden voor de verwensingen van frustratiesupporters die hem en anderen regelmatig ten deel vallen. En daar gaat het hierom. Dus zelfreflectie prima. maar er zijn er vlen bij wie dat harder nodig is dan Mark Diemers.
Dat is niet zo raar omdat Emmen zijn niveau is. Daar zal hij dus niet snel het pispaaltje zijn.
Dat snap ik. De aanhang van Feyenoord heeft nogal de gewoonte om een pispaaltje te kiezen. Oke hij was niet van het gewenste niveau, maar support je spelers eens man!
Dat hij het pispaaltje werd kwam vooral doordat Advocaat hem liet staan, ook toen duidelijk werd dat hij niet meekon.
Als diezefde Advocaat vervolgens van alle jeugdspelers zegt dat ze er niets van kunsen, is de situatie gecreèrd
Diemers is een speler die presteert met vertrouwen. De eerste wedstrijden speelde hij goed. Had ook een goede klik met Berghuis. Al snel viel Advocaat zijn spel als een kaartenhuis in een. En het gezeik begon.

Ik denk dat hij met juiste support en vanaf dag 1 onder slot er beter uit gekomen was.

Hoe dan ook hun ik hem het beste!
Morgenavond is Emmen-RKC, kijken of de supporters daar na 20 tikjes breed en dat eindeloze onnodige gedraai nog steeds zo positief zijn
Hij heeft hier gewoon nooit een kans gehad, dat is gewoon een feit. Op voorhand werd hij al kapot gemaakt door ‘supporters’..
Blij toe dat we hem 'geen kans' hebben gegeven. 45 wedstrijden over 2 seizoenen verdeeld, hoe bedoel je geen kans? Gegokt en verloren als Feyenoord zijnde. Eens te meer de bevestiging dat we niet aan one-season wonders uit de Eredivisie moeten beginnen. Merendeel is gewoon niet goed genoeg om bij ons met de druk om te gaan. Zelfs Linssen heeft het een periode heel moeilijk gehad.