jim-breeman-sports-photography-feyenoord-pec-zwolle-knvb-beker-3-1-33

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Dilrosun: "Als er dingen spelen ga ik veel nadenken"

Nigel

Feyenoord won vanmiddag met 3-1 van PEC Zwolle, de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De landskampioen speelde met Dilrosun in de basis. De buitenspeler van Feyenoord reageert na de wedstrijd in gesprek met Voetbal International op wat hij nodig heeft voor een basisplaats.

Afgelopen seizoen scoorde Dilrosun bij Feyenoord twee fantastische goals tegen Vitesse en NEC, maar de buitenspeler belandde wel op de bank. "Mijn persoonlijke doelen voor het komende seizoen zijn om in de basis te komen en te blijven en om met Feyenoord zo goed mogelijk te presteren in de Champions League en Eredivisie." Dilrosun wil topfit zijn, dat is het belangrijkst. "Ik wil ook vrij in mijn hoofd zijn. Het mentale aspect is ook heel belangrijk voor mij. Ik ben een emotionele speler. Als er dingen spelen, ga ik veel nadenken. Ik moet niet te veel nadenken als ik op het veld sta. Daar ga ik dit seizoen aan werken."

Ook hoofdtrainer Arne Slot heeft met Dilrosun gesproken over het mentale aspect. De trainer benadrukt dat Dilrosun niet te veel moet nadenken als hij op het veld staat, vertelt Dilrosun in gesprek met Voetbal International. Het doel is uiteindelijk weer als kampioen over het veld te lopen. "Maar nu is het een nieuwe start. We willen weer kampioen worden, dus we moeten niet meer denken aan vorig jaar. We moeten nu denken aan dit seizoen."

Delen

Reacties

Toevallig vrijdag een vriend van Dilrosun gesproken, die gaf aan dat hij niet helemaal op zijn plaats is bij Feyenoord. Mocht de kans zich voordoen zou hij graag verkassen naar een andere club. Hij vind zelf ook dat hij niet zo lekker in de groep ligt.
Kunnen ze hem niet ff een jaartje aan iets van NEC slijten ofzo.. ff een jaartje vertrouwen op doen zou hem goed doen.
Wij hebben nog veel spelers waar we eigenlijk meer van verwachten, dan we tot nu toe gezien hebben. Dan denk ik in het bijzonder aan Dilrosun, Bullaude, Timber en Walemark. Die gasten moeten nu gaan bewijzen dat onze scouts het bij het rechte eind hadden, want anders staan die ook een beetje voor schut. Als 2 van die gasten gaan doen waar ze voor gehaald zijn, dan zitten we al een eind in de goede richting. Dat moet wel te doen zijn.
Onze scouts staan anders voor schut??
Even kleine reminder:
Giminez gehaald
Paxiao gehaald
Symanski gehaald
Hancko gehaald
Pedersen gehaald (transferwaarde x7)
Aursnes gehaald
Wieffer gehaald
Trauner gehaald
Wellenreuther gehaald
Lopez prima linksback voor dat geld alleen hartman blijft gelukkig fit.

Maar verder vind ik onze scouts ook voor schut staan door 4 aankopen die het (iets) minder doen dan verwacht
Dat voor schut is misschien een beetje crue gezegd, maar reken maar dat het ze niet lekker zit. We praten wel over 10+m hé?
En nu moeten we weer naar buitenspelers op zoek, terwijl we er al 4 hebben rondlopen. Maar ik geloof ook wel, dat het goed komt hoor.
Vertrek zou voor beiden partijen het beste zijn. Paixao, Minteh, 1 a 2 aankopen en misschien Sauer zullen de voorkeur krijgen.
Door velen inclusief ikzelf 20x afgeschreven afgelopen seizoen, maar er zit zoveel potentie in deze gast.. als die diepe ondergrens eruit gaat, kan het echt nog wel iets worden!
Dat is precies het probleem. Geweldige speler in potentie. Vraag me af of hij met druk om kan gaan
Hij heeft nog niet eens hele slechte statistieken, en dan te bedenken dat hij het gros daarvan de eerste seizoenshelft bij elkaar gespeeld heeft.
Het is of een 5 of een 8 bij hem, dat moet er uit, Jahanbaks zelfde verhaal dus je hebt al twee spelers die wat we allemaal weten grillig zijn, eigenlijk 3 met Walemark.
Walemark daarom beter naar bijv Heerenveen of RKC een jaar, die moet gewoon spelen dit seizoen.
Jahanbakhsh is wel anders, die had elke keer dat hij er in kwam wel energie en is compleet anders dan de andere buitenspelers in speelstijl doordat hij ook goed kan koppen. Vind ik een prima supersub/optie tegen kleinere clubs. Lijkt me ook iemand die goed in de groep ligt en geen problemen maakt om een wisselplek
Van mij hoeft ARJ absoluut niet weg hoor, heeft de gunfactor bij mij en is vaker beslissend ook geweest dan het lijkt, die tikte minder vaak de ondergrens aan dan Dilrosun.
Maar 3 grillige buitenspelers vind ik te veel, en buiten Paixao is ARJ wel de laatste die weg mag van mij.
Hij heeft een bepaald gif wat je in sommige wedstrijden en situaties gewoon nodig hebt, en lijkt me idd gewoon een toffe peer.
denk er eens over na om te verkassen
Laat dat denken nou aan de slimme mensen over
Deze jongen kan echt wel lekker ballen hopelijk komt hij dit seizoen los