dilrosun1

VK Sportphoto

In beeld

Dilrosun: "Het ging fout toen ik op tien ging spelen"

FeyenoordTM

In een nieuwe aflevering van Kick 't Met is Feyenoord-aanvaller Javairô Dilrosun te gast. De kersverse kampioen laat zich uit over verschillende onderwerpen.

De Amsterdamse Dilrosun is lovend over de club: "Deze club is echt warm. Rotterdammers houden van de club. In Amsterdam is dat wel anders.”

Ook laat de aanvaller zich in het tweede deel van de uitzending uit over hoe hij zijn basisplaats verloor. “Het ging fout toen ik op tien ging spelen."

Delen

Reacties

Scoorde als een van de weinigen schitterend uit een corner, weliswaar in eigen doel maar toch.
Ik zou het ook zien zitten in Azarkan, ben erg onder de indruk van die jongen. Maakt niet alleen mooie acties, en kan een man uitspelen en is snel, maar kan ook het spel goed verdelen. Fysiek hoef je toch niet allemaal krachtpatsers te hebben?
Zitten ze nog achter Pepi aan? Die kan ook goed op wing en is in andere wedstrijden een uitstekende stand in voor Gimenez.
Afscheid nemen van deze jongen. Niet goed genoeg. Een leuke speler voor Vitesse of Twente.
inderdaad lozen , voetbalt heel onzeker en doet maar wat , kan het niveau totaal niet aan
In potentie hele goede rechtsbuiten. Aantal belangrijke doelpunten gemaakt. Zeker behouden, zal volgend seizoen veel brengen.
Eerste helft van het jaar speelde hij goed?!
Nou ik zag het niet. Vanaf de eerste wedstrijd riep ik al dat het een domme draver is.
Ja hij maakt soms geweldige doelpunten, maar hij doet ook 30 dingen verkeerd in 1 wedstrijd.
Wmbt klonen we Paixao en laten we hem zowel links als rechtsbuiten spelen.
Hoop dat hij de komende wedstrijden nog een kans krijgt, alirezha en paixao wisselen wekelijks. Terwijl idrissi elke week mag beginnen en speelt ook niet best! Zou liever paixao en dilrosun een keer op de vleugels zien.
Hoop dat hij de komende wedstrijden nog een kans krijgt, alirezha en paixao wisselen wekelijks. Terwijl idrissi elke week mag beginnen en speelt ook niet best! Zou liever paixao en dilrosun een keer op de vleugels zien.
WilfrietGnonto
Haha toen ik op donnie ging spelen ging het faya😭😭
De trainer zei: geef maar de bal aan Jaffa!
Gewoon in 3e persoon over jezelf praten
Beertruidrager
Wacht het komende seizoen maar af. Gaat zich revancheren.
In potentie misschien wel de beste buitenspeler in de selectie. Begon goed aan het seizoen, maar werd steeds minder. Op 10 was helemaal geen succes helaas. Hopelijk vindt hij volgens seizoen z'n draai.
Zijn draai? Ergens anders dan ajb
Eerste jaar pas dat hij bij Feyenoord speelt, je schrijft hem al wel erg snel af.
Ik denk dat ie op linksbuiten nog wel van waarde kan zijn. Op rechts is het veel te voorspelbaar omdat ie altijd de drukte in loopt. Maar of hij zich echt terug in de basis gaat knokken, vraag ik me af.
Jammer want ik vond hem beter dan jahanbaksh
Wat niet is kan nog komen

Hou vol en ga ervoor

YNWA
Op voorspraak van Slot gekomen begreep ik. De grote meester zit er ook wel eens naast. Want Dilrosun heeft helaas dit seizoen niet overtuigd, óók niet op de flanken.. Deze jongen heeft soms fantastische momenten, maar helaas veel te vaak grillig en onvoldoende. Ik zie het niet gebeuren dat hij ons volgend seizoen verder gaat brengen.. Maar eeej mensen, waar ben ik me eigenlijk druk over aan het maken... WIJ ZIJN KAMPIOEN!!!
RikkertdeGeus
Ik zie, net als meerdere denk ik, zeker potentie. Het leek alleen allemaal wat minder scherp toen die uiteindelijk op de bank kwam te zitten. Misschien toch de reden dat het er nog niet helemaal is uitgekomen. Zo talentvol maar lijkt niet structureel te kunnen leveren. Ik hoop dat het er nog uitkomt maar je mag er eigenlijk niet op rekenen, zeker met CL in het vooruitzicht.