Bevestigd
dilrosun-feyenoord-geknipt

Transfers

Dilrosun kost Feyenoord geen vijf miljoen euro

FeyenoordTM

De diensten van Javairô Joreno Faustino Dilrosun gaan Feyenoord géén vijf miljoen euro kosten, zo bevestigen bronnen aan 1908.nl. Hertha BSC en Feyenoord lijken al langer tot een convenant gekomen te zijn. 

Het enige struikelbrok is zijn salaris. Dilrosun mag zich snel speler van Feyenoord noemen, indien club en speler er uit komen.

Eerder vanavond wist de Duitse krant Bild te melden dat Feyenoord een bedrag van zo'n vijf miljoen euro moet neerleggen voor de 24-jarige Dilrosun, echter bevestigen bronnen aan 1908.nl dat de transfersom lager ligt.

Dit artikel wordt aangevuld zodra info zich voordoet...

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM, is feyenoord op de achtergrond ook met een spits bezig? Ik wil geen namen, maar alleen met Danilo als echte spits lijkt me wat karig...
Voor de mensen die nog wat meer info willen:
https://www.youtube.com/watch?v=yLsOpMyMvKQ

VI Team Of The Month discussie waarbij de keeper van montpelier wordt uigekozen, daarbij wel een eervolle vermelding voor Dilrosun die het de keeper zeer moeilijk maakte in het duel met Bordeaux.

Grootste kwaliteit die wordt toegedicht is de 1 op 1 actie waarbij voorzichtig een vergelijk met Robben wordt gemaakt.

Als de helft daarvan klopt is dit natuurlijk een perfecte speler voor ons!
Dat dit snel rond komt, is echt een goede speler. Denk dat Slot hem nog beter kan maken.
Is er nog sprake van belangstelling in Ola Brynhilldsen? @FTM
Is good old JP Boëtius geen goede optie om het gat dat Til achterlaat op te vullen? Transfervrij en heeft zich dit seizoen in de BuLi als echte metervreter bewezen maar is naar mijn idee iets technischer dan Til. Prima om erbij te hebben toch? Til is natuurlijk ook een puur werkpaard.
Die naam roep ik al maanden. Maar zal wel geen optie zijn vrees ik
Ik lees net dat hij en Vilhena al een tijdje in Rotterdam zijn en daar trainen, dus wie weet haha
Boetius zie ik echt niet meer terugkomen, zo goed hebben ze hem niet behandeld toentertijd.
Ziet er goed uit, nog even wachten op de app en de transfers 😉
Denk dat die niet komt .wil teveel verdienen
Sinds vrijdag ac aangemaakt altijd trouwe fr12 volger alleen sommige reacties waren shit. Succes prachtige site trouwens.
Ja eens, ik hoop dat er nog een beetje fatsoen heerst op deze website. We gaan het zien..
Domagoj Bradaric nog een optie voor de LB?
Zou tavsan niks voor ons zijn? Is nog steeds niet weg en wil wel weg. Vind ik een goede voetballer!
Beter en meer potentie dan Wålemark? Ik denk het persoonlijk niet en dan zou ik het niet doen, tenzij je Alireza ergens kan slijten
Walemark speelde gisteren wel sterk, goed in de combinatie met danilo !
Je weet dat slot gisteren letterlijk zei dat feyenoord meerdere buiten spelers wil? Hoeveel vertrouwen zou er dan zijn in wålemark?
Vertrouwen in een speler heeft niks te maken met een dubbele bezetting op elke positie.
In eerste instantie vond ik het te veel geld. Ook als het net onder 5 miljoen zou zijn. Aan de andere kant merk je dat de prijzen voor spelers overal omhoog is geschoten. Het idee dat je hem na 1-2 aardige jaren voor min. 10-12 kan verkopen is natuurlijk wel te verwachten. Samengevat: doen!
Goedemorgen FTM, ik wil even zeggen dat dit er uit ziet als een goede site. Hopelijk blijft dat zo en weet je de idioten buiten de deur te houden. Mijn voorstel is om de eerste reacties en de Held en U posts automatisch te verwijderen, denk dat dat al een goede eerst schifting is :)

Even gericht op transfernieuws: kan jij, zonder op namen in te gaan, aangeven of Feyenoord momenteel ook concreet aan het zoeken is in bijvoorbeeld Zuid Amerika of Zuid Europa? Of richten ze zich tot nu toe op de gebruikelijke Nederlandse namen.


En van Gnonto begrijp ik dat het nog steeds erg concreet is maar dat Feyenoord dan wel snel moet handelen. Als ze daadwerkelijk 10 miljoen moeten betalen verwacht ik overigens dat die niet gaat komen.

Er zijn genoeg interessante transfervrije spelers binnen Europa namelijk. En een Zuid Amerikaan a la Sini kan nooit kwaad natuurlijk;)
Zonder café komen we al een heel eind. Lekker over voetbal ***len hier, dan blijft het vervelende gedeelte gewoon op FR12.
@FTM - klopt het dat Feyenoord interesse had in Donny v/d Beek? Heb je wat namen die rondgaan voor de spitspositie?
Haha dit kan nooit kloppen. What is next... Suarez, Verthongen, Kluivert?
Als hij binnen is moet er sws nog een backup linksbuiten komen. Daarnaast nog een 2e spits en wellicht nog een buitenspeler. Er moet minimaal een nummer 10 komen 2 linksback en 1 CV
Maak er maar 2 CVs van. Achter Trauner en Senesi heb je nu nog niets. Er van uitgaande dat Geert RB gaat spelen.

Als Gnonto daadwerkelijk komt dan heb je de flanken wel bezet met Gnonto, Dilrosun, Wålemark en Alireza.

Als LB hoop ik nog steeds op Maatsen, maar ik verwacht dat hij Feyenoord heeft afgezegd omdat hij hoopt op een betere (financieel gezien) club.
5 miljoen of geen 5 miljoen. Je betaald ieder geval 6x minder voor dezelfde statistieken als Ajax krijgt met Bergwijn.

Bergwijn in PL 60 duels 7 goals 6 assists.
Dilrosun in BL 54 duels 6 goals 8 assists.

Lijkt me toch dat die jongen echt wel iets moet kunnen.
Slechte vergelijking daar Bergwijn vast international is dan betaal je altijd veel meer als transfer som.
Wel een mooi vergelijk voor wat het waard is. Ook niet te vergeten dat bergwijn in een veel aanvallender team speelde dan Dilrosun..
Je kan door een Feyenoord bril blijven kijken maar realiteit is gewoon dat bergwijn een betere meer populaire speler op de markt is. Dus is bergwijn 6x meer waard
Je zit met het salarishuis. Er moeten ook nog wat duurdere jongens. Een Diemers en Bozenik moeten daarom ook weg.
Dat deze speler minder kost is op zich mooi.
Als Feyenoord niet te veel vraagt dan zijn ze zo weg neem ik aan. Diemers kan echt wel naar Nederlandse club of België of Duitsland ofzo, meer dan 500k zal die niet kosten. Bozenik schijnt voldoende interesse voor te zijn, ik hoop niet dat dat is omdat hij gratis mag vertrekken. Met zoveel interesse zou je daar toch wel 1 a 2 miljoen voor kunnen pakken hopelijk.

Ik verwacht alleen dat Slot ze er nu nog bij wil houden omdat de eerste selectie veel te smal is op dit moment.
De deal zit letterlijk op slot door de salaris eisen. Mensen denken altijd maar dat spelers graag 50% minder salaris accepteren omdat ze voor Feyenoord mogen voetballen. Zo werkt de echte wereld niet.

Je zult je salaris huis moeten aan passen om meer potentiële toppers te kunnen vast. Leggrn, of hopen op een toevals treffer zoals een sinisterra of een aursnes.
Dus als ik het goed begrijp ligt het aan Feyenoord dat het zo mega lang duurt met gnonto . Laat dit geen veerman verhaal geen worden aub
Huh, het item gaat over Dilrosun toch?
Ooh sorry doelde op reacties hieronder
Tsja het ligt altijd aan de club. Als we in 1x 10 miljoen neerleggen en hem 4 miljoen per jaar geven....is de deal over 5 minuten gemaakt. Gaan we uiteraard neit doen.
Die Ebimbe van PSG moeten ze ophalen! Hij mag weg…
Zeker! Edouard Michut (al eerder genoemd) moeten ze ook eens naar informeren, baal er nog steeds van dat Feyenoord niets naar Simons heeft gedaan. Dean Huijsen van Juventus is ook een Nederlandse speler, zulke spelers lijken mij wel haalbaar hoor (aangezien ze toch amper kans zullen krijgen).
Simons is 19 en heeft in feite nog niets bewezen!
9/10 spelers hebben op dat moment nog niets bewezen of komen van een nietszeggende club. Aangezien ze met Mbappe enz hebben gevoetbald zullen ze er vast wel iets van geleerd hebben.
Je kunt alle jonge ned spelers in het buitenland op noemen, maar Feyenoord 1 is geen academy experiment. Feyenoord 1 moet minstens 3e eindigen in de eredivisie en overwinteren in de europa league, om geen mislukt seizoen te draaien. Dat doe je niet met alle respect via spelers als wieffer, taabouni, michut of dean huijsens?

Daar heb je een mix voor nodig van jong en oud, talent en ervaring.

Jongens als een dilrosun die brengen dat, al 24 en genoeg bundesliga wedstrijden
En misschien een vervloekte reactie wat ik nu ga tikken, wel een realistische, ploegen tussen plek 4&6 hebben zich t.o.v vorig seizoen al aanzienlijk versterkt.

Dat zal opgave 1 worden om utrecht,az,twente van je af te houden voor plek 3. Dan moet je niet van Feyenoord 1 een speeltuin maken voor talenten, dan eindig je zo op plek 7. Let vooral op utrecht letten als Feyenoord. Die schat ik 2x zo sterk in, op elke plek een gelijkwaardige dubbele bezetting.
Top site is dit geworden! Een dingetje, de tijd wanneer comments worden geplaatst werkt volgens mij nog niet helemaal lekker.
Denk een goede deal. Dilrosun is nog altijd niet zo oud en heeft de nodige ervaring opgedaan in het buitenland. Nu is het tijd voor hem om in zichzelf te investeren. Twee a drie goede jaren bij Feyenoord en hij speelt zo bij een mooie club in het buitenland. Aannemende dat hij voor minder dan vijf miljoen gehaald wordt ook nog vrij marktconform denk ik zo. Liefst nu nog minimaal één voor in de voorhoede en dan voor achterin en het middenveld ook nog een aantal erbij
Denk dat je er na Dilrosun nog wel 2 voor in de voorhoede moet hebben.

Als hij bereid is salaris in te leveren dan kan het snel rond zijn
Ben ik met je eens. Alleen moet je ook kijken naar aankopen achterin en middenveld: linksback(s), centrale verdediger, nummer 10 en liefst denk ik nog een middenvelder? Als je een beetje ook kwaliteit wil inkopen ben je daar ook nog heel wat geld voor kwijt, dus het is even bekijken of dat allemaal nodig is van het resterende budget
Laten we voor Joey Veerman gaan.
Nee joh, die komt niet. Is sowieso veel te duur voor het aantal spelers dat we nog moeten halen.
Rustig aan rustig aan….. die komt zeker wel.
Doelpunten mogen wat kosten en daar zullen ze het leeuwendeel van het geld aan gaan uitgeven. Als er zoveel clubs interesse hebben in Gnonto en er geen berichten naar buiten komen dat hij bij een van die clubs getekend heeft, betekend dat ze nog steeds aan het onderhandelen zijn. We mogen dus nog steeds hopen.
Misschien volgende maand als er clubs moeten bewegen
Dan moet er alsnog een spits en een linksback bij. Maatsen nog een optie? @ftm zeker met de recente ontwikkelingen. Of wil hij in Engeland blijven?
Maatsen zeker nog een optie. Wilde voor zijn kans gaan bij chelsea maar chelsea heeft hem niet meegenomen op trainingskamp
Verwacht je snel een bod op Gnonto?
Ik denk 3 mio toch wel de max..
Lijkt mij ook, zeker omdat ie ook een fors salaris zal willen
Gelukkig maar.. 5 miljoen zou echt veel te veel zijn. Zou 2,5 miljoen echt wel de max vinden
Toch fijn dat we nu een nieuwssite hebben die direct zulke onzin debunkt.
U bent een ware held walter ik mis u en drink nu een pils proost
@FTM al spijt dat je het van Gnonto heb gedeeld tijdje terug? Als jij toch eens een euro kreeg voor elke Gnonto vraag, kan je hem zelf halen en de VvF uitkopen.
Dat weet je met een hobby als deze..
Zeker niet. Feyenoord gaat voor Willy, Willy wil voor Feyenoord gaan. Het steekt nog steeds zo in elkaar, en niet anders. En nu moet Feyenoord toe gaan slaan. Doen ze dat niet, heeft het niet aan mij gelegegen.
Kan jij niet oprecht via jou bronnen druk zetten dat we er vol voor moeten gaan? Degene die deze aankoop door onze neus boort moet heel hard weg worden gejaagd
Nee bedoel meer de honderdduizend vragen op Twitter, Insta en hier op deze site over Gnonto over het al rond is enzo.
De beste man bedoelt het niet kwaad volgens mij, heeft alleen medelijden met u voor de constante vragen over gnonto haha
Mag toch hopen dat de personen die hierover gaan ook de hype op social media zien?
@FTM, voor welke positie wordt Gnonto (waarschijnlijk) gehaald? Ziet Feyenoord hem echt als een centrumspits?
Vooral links voor maar kan ook op rechts spits of op 10
Dilrosun is degene die dat alle 3 kan spelen. Gnonto is echt
Te duur....
Waar baseer je dat op? Las gister nog dat die vijf miljoen moet kosten aldus FTM
Aanvankelijk: Linksbuiten. En zo niet; kan hij ook in spits, rechtsbuiten en evt. op 10
Thanks kerel, maar dan zal Dilrosun dus voornamelijk voor rechts zijn gehaald lijkt me.
Dilrosun heeft afgelopen seizoen voor aanvallende middenvelder gespeeld. Lijkt mij dus vooral kandidaat op linksbuiten en op 10.
@FTM Dus Danilo wordt als eerste spits gezien?
Veel blessureleed lees ik overal, gelukkig dat die 5 miljoen niet klopt dan. Gokje wagen prima, maar voor deze categorie zeker niet de hoofdprijs vragen. Benieuwd wat er nog meer gaat komen de komende weken.
Speelde afgelopen seizoen wel meer dan 30 wedstrijden, maar of daarin ook invalbeurtjes van 10-20 minuten zitten zullen we niet weten
@ftm zijn Maatsen en Gnonto de volgende ?
Stel je voor Dilrosun, Gnonto en Maatsen worden allemaal volgende week gepresenteerd sla je echt een hele goede slag
Met een technische 10 er bij en de wereld ziet er ineens heel anders uit
Die technische 10 heb je al in huis denk ik , taabouni is verfijnd en enorm technisch alleen heb ik geen idee of slot in hem een 10 ziet
Slot zei tegen hem op elke positie ben je mijn 3e keus dus dan wordt er wel een goede 10 verwacht denk niet dat taabouni 3e keus is achter het huidige middenveld
Dan nog Castellanos van New York graag
@FTM waar moet ik dan aan denken?
3-4 miljoen? 2-3 miljoen? 1-2 miljoen?
Zal wel 3,5m + 1,5m mogelijke bonussen.
En zo begint de binnenkomst van spelers! Klasse :D
Heerlijk snel en kort erop zitten !! Laat dit het begin zijn van een mooie zomer
Ik dacht al… vond 5 mil al best veel
Eindelijk echte info. De rest neemt alles maar klakkeloos over.
Heb zelf een tijdje in de redactie van FR12 gezeten. Die plaatsen alles zolang het maar clicks genereert.

Gegenereerde revenue wordt maar voor 30% herinvesteerd de rest gaat op aan “ personeelskosten “.
En dat is waarom we op 1908.nl zitten
En omdat de verhouding idioten en normale mensen vooralsnog wat beter is dan op FR12.
Haha de andere fansite nemen alles klakkeloos over zonder de bron te checken.
Dat denk ik ook. Veel fansites verzamelen gewoon nieuws van andere sites die wel bronnen hebben.