Ronald Koeman - VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Drietal Feyenoorders in voorselectie Oranje

Stan

Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman maken onderdeel uit van de 37-koppige voorselectie van bondscoach Ronald Koeman. De trainer van het Nederlands Elftal maakte de spelerslijst vrijdagmiddag bekend in aanloop naar de EK-kwalificatie duels tegen Frankrijk en Gibraltar. 

Het begin van het tweede bondscoach-termijn van Koeman vormt een nieuwe start voor het Nederlands Elftal. Daarbij liggen er kansen voor andere spelers om zich in de kijker te spelen. Zo maken onder andere Feyenoorders Wieffer, Geertruida en Hartman hun debuut in de voorselectie van Oranje. 

Ook oud-Feyenoorders Georginio Wijnaldum (AS Roma), Stefan de Vrij (Internazionale), Tyrell Malacia (Manchester United), Jordy Clasie (AZ) en Steven Berghuis (Ajax) behoren tot het voorlopige keurkorps. 

De definitieve selectie zal later deze maand bekend gemaakt worden waarna het Nederlands Elftal het in het kader van kwalificatie voor het EK 2024 opneemt tegen Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart). Het laatste duel zal plaatsvinden in De Kuip.

Delen

Reacties

Leuk voor hun, maar zie ze liever niet in dat lapschwanzen elftal dat oranje is. Eerste klas losers. En 9 van de 10 keer komen ze geblesseerd terug (of ze spelen niet).
Levert hogere transferwaarden op. Hopelijk tekent Geertruida nog bij.
Zo. Weten we dat ook weer. Lekker belangrijk
En door. Groningen wacht. Eindelijk Danilo op 10 in de basis, achter Santiago?
Uuh bergwijn, brobby hoe dan😂😂😂 , koeman slokje teveel op????
Noa Lang laat ook al een jaar niks meer zien, snap niet dat die gozer steeds geselecteerd word.
Maar het zal wel met keuze armoede te maken hebben.
Beetje jammer..
We gaan nu een beetje op Ajax lijken.. 5 wedstrijden leuk spelen en je word geselecteerd.
Kijk wat het met Taylor doet.
Moet je als (potentiële) topper gewoon mee kunnen omgaan. Zo scheidt je in zekere zin ook het kaf van het koren. Daarnaast is de keuze beperkt op LB en qua controleurs. Zeker eentje die ook nog wat met een bal kan.

Wat ik veel minder begrijp is zo'n Scherpen. Die gaat echt wekelijks in de fout.