Bevestigd
zerrouki

Foto: VK Sportphoto

Transfers

Eerste bod Feyenoord op Zerrouki niet toereikend

FeyenoordTM

Journalist Leon ten Voorde van Tubantia laat donderdagavond op Twitter weten dat het eerste bod van Feyenoord op Ramiz Zerrouki niet toereikend wordt bevonden door FC Twente TD Jan Streuer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou Jerdy Schouten niet ook een goede optie zijn ? Of is die te duur ?
Aparte stijl van Streuer om zo open via de media te onderhandelen. Vind het persoonlijk ongepast, onderhandelingen houd je zoveel mogelijk binnenskamers.
Buurtvader koning karim El ahmadi kwam ook van Twente. Dus ook van die kant kunnen ze slagen bij feyenoord. En misschien halen ze mansverk nog wel na hem. Als speler voor de toekomst die ze dan rustig kunnen gaan trainen tot het niveau van aursnes.
Hij heeft in ieder geval wel een mooie trap.. hopelijk wat mooie goals van buiten de 16!
Zerrouki en Mannsverk halen, dan Mannsverk verhuren aan Twente voor 1 seizoen.

Win win win win win win win win win en je raad het al WINWIN
Zerrouki Lijkt me een prima vervanger, maar ben bang dat Twente het zelfde bedrag wil als we voor Timber betaald hebben, en dat is toch teveel voor hem. Ben benieuwd wie er nog meer op het lijstje staat als vervanger, die Noor is een talent maar lijkt me niet de ideale vervanger.
Ik moet altijd lachen om een deel van het Legioen. Als er eenmaal een naam passeert, is diegene heilig. Gnonto, Hancko en Mannsverk is dat dit seizoen. Opeens heeft iedereen deze spelers uitvoerig gescout.

Mensen die wel bijvoorbeeld Mannsverk kennen, gaven aan dat hij waarschijnlijk nog niet goed genoeg is. Waarom zouden we hem als vervanger voor Aursnes willen? Die positie is cruciaal. Waarschijnlijk omdat hij dezelfde route als Aursnes zou volgen maar dat betekent niet dat hij dan opeens wel goed genoeg is. Zie Hendrix die er een potje van maakte op '6'. De vervanger van Aursnes moet er direct staan. Volgens Feyenoord is dat Zerrouki dan heb ik daar vertrouwen in. Vertrouwen heeft Feyenoord verdiend, neem ik aan na vorig seizoen.
Misschien is dit wel een signaal dat we het lekker af moeten kappen. Geen zaken doen met die halve maffia uit het oosten des lands
Mee eens, jeronimo, perfect omschreven! Ik hoop dat Feyenoord (en Twente eveneens) reeel blijft wat betreft de verkoopprijs. 6/7 m is een mooi bedrag, maar die 10+ waar schreuder aan denkt is van de zotte. Zo hou je amper restwaarde over en Zerrouki zie ik geen 20m opleveren in de toekomst. We gaan t zien. Het is een leuk spelletje van vraag en aanbod
Sja dan moet waarschijnlijk het transfer record weer sneuvelen. Normaal gesproken doe je dat voor toptalent of aanvallers.
Dat is zerouki niet. Maar die Noor is ook nog niet zover, speelde ook niet tijdens CL voorronde.
Dus ik denk rekken met Benfica en verder zoeken.
MAXIMAAL 5 a 5.5 miljoen incl bonussen, zo niet dat doorschakelen naar een goedkoper target.
Ik zie het wel zitten in Zerrouki! Goeie bal afpakker, goed schot! (Vind ik zelf wel leuk om te zien in een elftal), is simpel aan de bal en ik denk dat Slot m beter kan maken. Dus kom maar door! Heb ook echt knetter veel zin in t nieuwe season. Let's gooooo kameraden!
Zerrouki ne convient pas à Feyenoord. C'est un joueur qui est lent et manque de créativité. Son jeu est latrral ou vers les defenseurs, alors que Arne Slot aime la rapidité d'exécution et mettre la pression sur l'adversaire. Feyenoord devrait chercher le jeune norvegien de Molde.
"Zerrouki is not suitable for Feyenoord. He is a player who is slow and lacks creativity. His game is sideways or towards the defenders, whereas Arne Slot likes speed of execution and putting pressure on the opponent. Feyenoord should look for the Norwegian youngster from Molde." - lemytosh
Omar Campos naar Feyenoord net op Mexicaanse tv verteld.
Staat niks op Social Media (nog?)
Hopelijk bod twee en drie ook niet. Doorschakelen op een goedkoper target en geld investeren in Paixao of Gnonto.
Tja. Volgens mij vertegenwoordigt hij een waarde van rond de 3 miljoen. Al 24 jaar. Vorig jaar 9x geel en 1x rood. Te weinig goals en te weinig assists. Opvolger van aursnes mmmmm ik denk het niet. Ik denk dat Feyenoord teveel geld moet betalen voor hem en wat is de toekomst….. te veel risico.
Aursnes scoorde 1 keer in 47 wedstrijden, is helemaal niet leidend voor die positie.
Zijn er geen betere opties dan hancko schijnt knie problemen te hebben westham had intresse en nu willen ze ineens senesi hoop nog op paixao en (gnonto als verassings transfer bij geld over uiteraard dat geld haal je er wel uit) hopelijk nog op bod op ali en diemers en hendriks weg
Knieproblemen valt wel mee, speelt haast alles elk seizoen. Sparta lijkt echter veel te vragen en als je dan senesi voor 15 mil op kan pikken snap ik west ham wel
15 is ook te weinig in mijn ogen voor een premier league club minimaal 20 is passend ze komen ook verrekte laat en wij zijn nog lang niet klaar en san lorenzo en tussenpersonen gaan ook nog van het bedrag af
Mensen kunnen zich zo ongelooflijk kwaad maken over 'weggegooid' geld.

Weet je wat weggegooid geld is? 4 miljoen voor een speler die 50% van zijn carrière geblesseerd is geweest en bij degradanten er weinig van heeft gebakken, die alleen maar mannetjes op eigen helft voorbij speelt, die nooit op tijd de bal passt, die het spel enorm vertraagd en dan daarbovenop ook nog eens 0 rendement heeft..

Van Zerrouki weten we tenminste dat hij aardig kan voetballen. Dilrosun is 3x niks. Maar daar hoor je niemand over.

Je hebt voor die positie al 2 andere spelers waar je flink in hebt geïnvesteerd, in totaal bijna 10 miljoen op de vleugels en voor de Kerst zitten ze allemaal op de bank en speelt Szymanski lekker rechtsbuiten.
Dus paixao en gnonto is een must kan je walemark miss uitlenen speelt te weinig nu
Je hebt helemaal gelijk, zie het ook totaal niet zitten in die Dilrosun.
Mannsverk kost niet zoveel dus kan je ze niet allebei halen?
Zal wel gebeuren. Eerder deze window zei FTM zelf nog dat mensen binnen Molde en rondom Mannsverk zelf vonden dat hij er nog niet klaar voor was. Zal niet in 1 maand zijn veranderd.

Desnoods winterstop of volgend seizoen. De banden liggen er.
Waarom denkt iedereen dat Mannsverk niet veel kost? Die directeur was lovend toen ze hem kochten voor 2 miljoen en sprak over het verbreken van het Noors transferrecord waat rond de 10 miljoen zou zijn. Dat lijkt wat overdreven maar met een 3-jarig contract en Mannsverk zelf die langzaam stapjes wil maken en pas een jaar daar voetbalt lijkt hij ook geen druk op een transfer te willen zetten.
Volgens mij denkt iedereen dat de Noorse competities alleen maar steals kent, zoals Aursnes
Snap het wel kijkend naar een Pedersen Aursnes etc. Maar de prijzen gaan daar net als hier ook gewoon omhoog, vooral als ze zien voor hoeveel wins wij een Aursnes na een jaartje alweer verkopen. Die gaan dan echt niet hun grootste talent in jaren met een 3.5 contract voor een paar miljoentjes hier naartoe sturen
Ik krijg een beetje het idee dat men Zerrouki hier afbrandt vanwege de handelswijze van Twente.

Mannsverk heeft ook mijn voorkeur alleen is het wel een feit dat nog onervaren is. Gelukkig hebben we met Slot een trainer waar spelers het vertrouwen krijgen en ook fouten mogen maken.

Sportief gezien (eredivisie ervaring ect) zou Zerrouki een betere logische keuze zijn, kijk je ook naar het financiële plaatje en de toekomst dan is Mannsverk een betere optie.
Die zerrouki is wel ervaren wou je zeggen.....
Komt net kijken....
Wat is dan het financiële plaatje van Mannsverk?
Heeft nog een contract voor 3,5 jaar. Er wordt hier gedacht dat hij ook weer voor een appel en een ei is op te halen, maar kans ik groot dat ze daar ook meer dan 5m voor vragen.
Als ik zo kijk naar de spelers van Molde, dan denk ik dat ze met 2-3 miljoen héél blij zijn
Omdat Zerrouki meer gaat kosten en minder gast opleveren. Dat bedoel ik met het financiële plaatje. Mannsverk staat op TM op 1 miljoen als waarde maar daar ga je ook 5 miljoen voor moeten betalen
Het is Twente in de bol geslagen,zoek aub wat anders voor zoveel geld.
Als Zerrouki komt zou ik als Feyenoord toch ook Manssverk al proberen aan te trekken (wanneer financieel haalbaar uitereraard), wellicht nog met de optie om hem in ieder geval tot de winterstop nog bij Molde te laten spelen zodat hij meer minuten kan maken.
Ik ben heel blij dat we weer geld hebben, maar dat is geen reden om het over de balk te smijten. Hopelijk blijft Feyenoord wel goed beleid voeren en kijken ze zorgvuldig in welke posities we echt moeten investeren en wat kan worden aangevuld met jeugd.

Zerrouki én Mannsverk halen lijkt me overbodig. Timber kan ook nog op 6. Dan heb je Wieffer nog als derde keuze. Daarachter kun je altijd nog jeugd inzetten.
Dat zorgvuldig held uitgeven, gebeurd dus niet. Als Kökçu blijft, dan moet je OF Timber OF Zerrouki banken

Dan kan je beter een wat minder 6 halen en meer geld steken in andere positie. Een echt goede linksback of betere tweede keeper

En Wieffer lijkt ook 0 kans op speeltijd te hebben, dus waarom haal je zo een speler? Als je nou in KKD zat, kon ie daar nog wat spelen in O23, maar nu zal ie niet voor O21 uitkomen

En je hebt ook best zoveel overbodige spelers. Diemers, Hendrik, Bassett, en als er nog linksbuiten komt ook Jahanbakhs. Ze zullen wel ergens een plekje vinden, maar je zal er wel geld op verliezen

Ik zie dan ook weinig structuur in aankoopbeleid
Klopt het dat ze deze deal aan het forceren zijn met te veel geld? Zo ja hoeveel zou het moeten zijn? 6 - 8,5m?
Things are well advanced for Marcos Senesi to join Premier League club Bournemouth from Feyenoord. There are advanced negotiations for €15 million and working on the final details. This via @CLMerlo. 🇦🇷
Ik kan maar 1 reden bedenken dat ze hem willen .. dat is dat slot graag Nederlanders wilt
Zerrouki was afgelopen seizoen de Eredivisiespeler die qua statistieken het meest vergelijkbaar was met Aursnes. Hij past dus prima in het profiel en het is onzin dat zijn nationaliteit de enige reden is dat Feyenoord hem wil.

Het is gewoon een goede speler. Maar niet tegen elke prijs.

Bron vergelijking Aursnes-Zerrouki: https://mobile.twitter.com/Footy_metrics/status/1550131219790106625
Stop dat geld gewoon in gnonto en haal mannsverk en verkoop senesi en haal hancko, wel makkelijker gezegd dan gedaan maar nog steeds.
Mannsverk en Wieffer is wel een risico op zo'n belangrijke positie. Hancko zie ik ook graag komen al gaan vele miljoenen van de Senesi verkoop wel naar zaakwaarnemers/investeerders/voormalige club en Sparta vraagt wel wat..
Timber kan ook op 6. Denk dat hij ook eerste keus zal zijn, dus dan prima Mannsverk halen als back-up
Het potje voor Zerrouki heeft niks met het potje voor Gnonto te maken.
en kijk daar komt weer de reden dat men hier en op fr12 die jongen afbranden het is niet die jongen het is dat over het paard getilde bestuur bij die club ze willen alleen maar zaken doen met clubs zoals ajax ze denken oprecht net als az zo met 2 vingers in hun neus een aanval op de top 3 te doen alleen heeft twente niet echt het team naar mijn idee daarvoor
Waarom maakt iedereen zich zo belachelijk druk om FC Twente? Prima club, maar die zijn totaal niet opgewassen tegen het geweldig wat Feyenoord momenteel laat zien.
Mensen maken zich druk om twente omdat ze ongelofelijk tegen werken
6 mio + diemers en hendrikx - is dat wat meneer Streuer?
Als je dan toch bezig ben doe gelijk ook Marciano en Bandé erbij, en 5 mljoen betalen haha
8 miljoen bieden, maar dan wel met Hilgers erbij
8 miljoen bieden, maar dan wel met Hilgers erbij
Gewoon bijna al je geld van je wonderbaarlijk gescoute voltreffer weggeven voor een middenmoot middenvelder😂
Haha al die complotten over zakken vullen en doen.
Gewoon Max 6 miljoen, een speler die er gelijk staat, niet hoeft te wennen. Dat is ook wel eens lekker!

En als die straks net als El Ahmadi speelt op het middenveld hoor je niemand meer klagen, stelletje hypocrieten
Precies! Gewoon een hele goede speler die er inderdaad direct staat. Onder Slot zal hij zich heel snel verder ontwikkelen.
‘Gewoon max 6 miljoen’

Het hele probleem van veel van je medesupporters is juist dat deze speler waarschijnlijk niet voor dat bedrag binnen te halen is. Natuurlijk is het lekker als een speler er meteen staat. Maar Zerrouki is imo niet zo uitzonderlijk dat je weer richting je transferrecord moet gaan of zelfs daar overheen. Twente lijkt gewoon een belachelijk hoog bedrag te vragen. Dat is hun goed recht, maar ook mijn goed recht om liever een talent uit Noorwegen te zien komen.

Maakt me dat een hypocriet?
Meneer Streuer heeft weinig te willen. Speler geeft aan naar Feyenoord te willen, speler vertegenwoordigd een zeer behoorlijke waarde. (Momenteel) 1+1 is geen 3. Deze jongen komt absoluut naar Feyenoord.
@ftm we gaan veels te veel voor deze flop betalen hè? 😫
Is voor het juiste bedrag gewoon een uitstekende speler voor de 6 positie.
Overschakelen naar die noor en hun met een teleurgestelde zerrouki laten zitten!
En daarom speelt ie het stoer via de media (net als de speler zelf slim deed).
Als we deze jongen halen rutger is er dan nog een mogelijk tot die jonge noor komt of is dat absoluut niet meer aan de orde ?

@FTM
Hoe ver durft Te Kloese te gaan om zijn eigen zakken te vullen?
Je beseft dat dit een ernstige en strafbare vorm van belangenverstrengeling zou betreffen hè? Zeer onnodig om zulke insinuaties te uiten over onze AD, het feit dat ze een zakenwaarnemer delen betekent niet dat er onderhands geld wordt verdiend. Plus, DtK is niet de enige persoon in de club die besluiten neemt.

Beter zulke uitspraken bewaren tot je sluitend bewijs hebt.
Dan is hij aan te klagen wegens smaad, tenzij hij bewijs kan overleggen. Ik vind dit soort berichten ook absoluut niet in het voordeel van Feyenoord. Wat wil je ermee bereiken?
Heb je misschien een link? Ben nu wel echt benieuwd haha
Klopt maar ook weer snel verwijderd !
Als Te Kloese dit leest zou ik me voor kunnen stellen dat je een zaak aan je broek hebt ,niet onterecht gezien je domme reactie is een flinke miskleun het is te hopen dat je weet wat je zegt .dan mag je Plaaggeest heten maar dit slaat nergens op