Bevestigd
bullaude-boca

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Ezequiel Bullaude naar Boca Juniors: It's happening

FeyenoordTM

Ezequiel Bullaude vertrekt definitief naar Boca Juniors. De Argentijnse topclub huurt de aanvallende middenvelder van Feyenoord voor de komende anderhalf jaar.

Volgens César Luis Merlo zit er ook een koopoptie in de deal, waarvan de hoogte niet genoemd wordt. Wordt die optie niet gelicht, krijgt Feyenoord de Argentijnse middenvelder in januari 2025 terug.

Bullaude staat nog tot medio 2027 onder contract bij de Rotterdamse club, waar hij nog niet uit de verf kwam. De 22-jarige Argentijn landt woensdag in zijn thuisland, waar hij diezelfde dag medisch gekeurd wordt. Later in de werkweek maken Feyenoord en Boca de deal wereldkundig.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gaan ze nu Eden Hazard gratis oppikken, prestatie salaris erop, is hij dichterbij zijn familie en als hij weer ontwaakt heb je genoeg inspiratie op het middenveld erbij.... Slot krijgt hem vast wel weer aan de slag
Zou Carrasquilla van Houston niks zijn voor Feyenoord? Balvaardige press-resistente middenvelder met altijd zicht voor de aanvallende pass. Soort Aursnes-Kökçü hybrid
@FTM ziet Slot graag Brenet komen als Geertruida vertrekt.
Mag hopen van niet, want je kan ook gaan overdrijven met spelers met Eredivisie ervaring. Met een Timber en Zerouki is gebleken dat ze ons niet verder gaan helpen en het niveau niet aan kunnen
Zerrouki is gewoon onzin. Wieffer speelt een stuk slechter hoor kameraad..
---Paixao-----Gimenez-----Stengs-----
-Hartman-Wieffer-Zerrouki-Timber-
----Hancko----Trauner---Nino----------
-------------------Bijlow----------------------

Eind bericht.
Bij komt Ivanusec: Paixao op rechts, Ivanusec op links.
Stengs kan dan op positie Timber of Wieffer/Zerrouki.
Of:

-----------------Gimenez-------------
-Paixao-Ivanusec-Stengs-Jahanbaksh/nieuwe RV
-----------Hartman-Wieffer------
------Hancko-Trauner-Nino---
-------------------Bijlow--------------
Ho ho, je had 'eind bericht' geschreven. Moet je niet ineens terugkomen met aanvullingen
Jahanbakhsh controlerend op het middenveld. Hahaha. Lekker ballen aanmemen met z'n scheenbenen.
Lekker veel snelheid met Trauner en Nino samen.
vitik ipv Nino en het is een top team
Timber kan er geen klote van , dus waarom je hem in de basisopstelling zet is denk ik voor vele de vraag
Ben juist erg benieuwd naar Ueda. Denk dat Gimenez een flinke concurentie aan hem heeft. Gimenez ook niet fit.
Maguire voor ruim 30 miljoen van United naar Westham. Hopelijk komen zij nog uit bij Geertruida voor meer dan 30 miljoen.
Een jaar geleden gehaald door dezelfde mensen die nu de inkomende transfers regelen. Niet onwaarschijnlijk is dat voor Dilrosun feitenlijk ook al geldt dat hij min of meer is afgeschreven.
Natuurlijk niet elke inkomende transfer is een voltreffer maar ik krijg ook een beetje het gevoel dat de technische staf wel heel snel spelers afschrijft. Dilrosun voldeed, voor hij noodgedwongen op '10' moest spelen, veel beter als flankspeler dan Idrissi lange tijd deed. Toch kreeg die net zolang de kans tot het ergens op ging lijken en gold dat voor Dilrosun niet. De heilige Arne van Bergentheim heeft wat dat betreft wel zo zijn oogappels en anderen zijn daarentegen al snel 'gevallen fruit', dat alleen in geval van nood wordt opgeraapt.
Tja. Slot wordt gewaardeerd omdat de meesten van ons Feyenoord in heel lange tijd (of nog nooit) niet zulk goed aanvallend voetbal hebben zien spelen als de afgelopen 2 seizoenen. Dat heeft ook nog geleid tot een Europese finale en een kampioenschap. Iets wat weinigen van tevoren hadden bedacht. Spelers mislukken nou eenmaal wel eens bij clubs. Dat kan in dit geval ook liggen aan dat er op bepaalde vlakken geen klik is met Slot. Die inderdaad niet heilig is en ongetwijfeld wel eens op individueel niveau met een speler of tijdens een individuele wedstrijd verkeerde keuzes maakt. Dat doet de beste trainer nog. Veel belangrijker is als je uitzoomt en ziet dat de meeste individuele spelers beter worden onder Slot, dat er in korte tijd een geweldig attractieve speelstijl is ingeslepen, dat spelers enorm fit en gemotiveerd zijn, dat er een visie achter het voetbal zit, dat de meeste wedstrijden leuk zijn om naar te kijken, dat de transferwaardes omhoog zijn geschoten en dat er resultaten zijn die je niet had mogen verwachten gezien het budget van Feyenoord.
Voor de goede orde, ik waardeer Slot ook en om exact dezelfde redenen. En ja, ik geef ook aan dat niet elke inkomende transfer een voltreffer kan zijn, dus ik begrijp ook niet zo goed waarom de indruk zou zijn dat ik negatief ben o.i.d. Maar daarom zijn niet alle keuzes juist deze zomer even logisch. Bv het halen van Zerrouki (prima speler maar dat meld ik ook steeds) terwijl er geen adekwate opvolging is voor Kökcü vind ik een onlogische prioriteit. Als je bedenkt dat Wieffer en Timber al aanwezig zijn. En dat heb ik ook al op dit forum geschreven voor de wedstrijd om de JC-schaal dat ook feilloos aantoonde.
De verdiensten van Slot staan buiten kijf. Het prestatieniveau van Kökcü is daarvan nog wel het beste bewijs. Ik heb gelukkig wel de gouden jaren meegemaakt en sinds Jansen en Van Hanegem (en J.C. in 83-84) heb ik niet een middenvelder meegemaakt die zo zijn stempel op het elftal wist te zetten als Kökcü vorig seizoen. En dat is zeker met dank aan 'de goddelijke kale', om de bijnaam van Bep Bakhuis maar eens te gebruiken.
Aanvankelijk had ik het vermoeden dat Slot in Timber de opvolger van Kökcü zag, volgens mij was hij daarvoor een jaar geleden ook aangetrokken, alleen toen vertrok Kökcü gelukkig (!) nog niet. Maar het middenveld van afgelopen vrijdag met Wieffer èn Zerrouki + Stengs lijkt erop te wijzen dat Timber daarin iig geen eerste keus is. En dus blijf ik die positie prio 1, 2 en 3 vinden op dit moment, eerder dan welke andere speler voor welke andere positie ook.
Dus eigenlijk zij we het grotendeels eens en daar waar dat niet of minder het geval is, reageer jij iig nog normaal. Vandaar dat ik ook 'probeer' normaal op jou te reageren. Feyenoord heeft deze zomer prima voetballers gehaald, waarbij ik de pro-actieve komst van Ueda, misschien nog wel de sterkste zet vind en ik hoop dat Van den Belt het komende seizoen een Wieffertje kan gaan doen.
Discussiëren op inhoud die ik liever dan elkaar alleen maar afkraken. De nummer 8 positie blijft inderdaad nog even puzzelen denk ik. Wieffer lijkt mij meer een nummer 6, maar we zullen zien hoe hij het doet. Ik denk zelf dat Timber tegen tegenstanders die zich ingraven (de meeste) van waarde kan zijn op 8. Met Stengs als aanvallende middenvelder en hopelijk Ivanusec op links heb je dan wel spelers die goed kunnen combineren en passeren in de kleine ruimte. Alleen mis je dan wel wat scorend vermogen op 10 en 8. Zelf mis ik nog een speler met meer diepgang en scorend vermogen op 10 dan Stengs, zeker tegen tegenstanders zoals PSV of in de CL die zelf ook ruimte weggeven. Met zo'n speler voor zich zou Stengs ook goed kunnen functioneren op de 8 positie waar hij bij Antwerp ook regelmatig stond. Overigens zou ik ook wel het verhaal achter het klappen van de Geertruida-deal willen weten. De komst van Nieuwkoop duidt er op dat er bij Feyenoord al werd uitgegaan van een vertrek van Geertruida. Zolang Geertruida of Pedersen niet vertrekken heb je daar nu een overschot aan spelers.
Ik snap je betoog, al denk ik dat Stengs, gezien zijn 'kwaliteiten in aanleg', juist onder Slot nog wel eens zou kunnen verrassen als meest aanvallende middenvelder. Met hem is de vacature Szymanski, zelfs al zou Ivanušec niet komen beter zijn ingevuld dan die van onze vorige aanvoerder.
Ik denk dat we nog wel even moeten wachten, laatste week augustus pas actie meestal
Eind augustus moeten ze afgerond zijn, maar de namen zullen vast bekend zijn bij FTM. Zoals bekend duren sommige transfers wel een flink aantal dagen...
Het wordt gewoon Wijnaldum gratis oppikken in laatste week…zoals verwacht. En daarbij helemaal geen straf; ervaring en zal ook echt niet alles kunnen spelen maar dan het van den Belt ook zijn kansjes.
Even off topic. Mag Ivanusec meedoen aan CL met Feyenoord als Zagreb zich plaatst in de CL?
@FTM probeert feyenoord de transfer van geertruida te rekken voor bevoorbeeld een engelse club die meer betaald of komt het Dat Leipzig nog noet aan de eisen voldoet 🧐
In Nino artikel stond dat er nog een aantal beren op de weg zijn voor Leipzig. Alleen maar gunstiger voor Feyenoord, hopelijk meldt een Engelse club zich in de tussentijd
Helemaal niet gunstig.

Feyenoord heeft zsm de versterkingen nodig.
True. Ik dacht meer aan een scenario met Malacia, dat was binnen een paar dagen gekaapt door United. Maar het liefst zo snel mogelijk door kunnen pakken inderdaad
Precies dat.duurt allemaal veel te lang dit
Even over die krullenbol, wat een target zou zijn.. Is dit toevallig Vilhena? Als ik het mij goed herinner, ging dit over een middenvelder
Krullenbol is rechtbenig. Vilhena (met name) links, voor zover ik weet.
Thanks! Ik heb daar zoveel opmerkingen voorbij zien komen, dat ik dit even kwijt was
Dat kan ik me voorstellen. Er komt veel voorbij hier. Allicht dat we ergens een forum kunnen beginnen met alle hints bij elkaar. Beetje a la Wie is de Mol?, zodat we alle hints gezamenlijk op een rijtje kunnen zetten :p
Zou wel leuk zijn maar wil feyenoord een 28 jarige speler halen die je eigen lijk niet meer Kan door verkopen en je aardig veel moet voor between zo road de 5 mil
Het zou mij ook geen slimme keuze lijken
is al naar Panathinaikos gegaan en daarnaast zou Vilhena geen wereldprimeur zijn zoals werd aangegeven over de twee primeurs waar FTM het over had, waarvan 1 dus Nino was.
@FTM, ik las ergens gerucht ziyech? Haha kan me niet voorstellen.
Dat je het überhaupt nog vraagt....
Er zit een wezenlijk verschil tussen een gek die in een dronken bui er wat uitgooit en een gerucht……….
Ik ben heel benieuwd wie zijn vervanger wordt. Feyenoord kan nog wel een nummer 10 met diepgang en scorend vermogen gebruiken. Die ontbreekt nog in de selectie. Hoewel ik wel las dat een ploeggenoot van Ueda bij Cercle zei dat hij daar geregeld als een van de twee aanvallende middenvelders speelde. Ik denk ongeveer zoals Danilo wel eens werd ingebracht.
Prima, 3 goede aannames en 1 kop goaltje en mensen vinden hem al een geweldige speler, duidelijk te zien dat hij het spelletje van Slot niet snapt, druk zetten , positie kiezen, en in de voorbereiding was aan de coaching van Slot duidelijk te horen dat hij er niks van snapt. Een talent als Sauer speelde daar een klasse beter dat zegt alles. Beste oplossing voor iedereen dit
ik snap de hype ook niet helemaal. heb hem een aantal wedstrijden zien spelen.. alles ging fout, stond verkeerd en noem het maar op! ook al was ik wel enthousiast toen die kwam. we gaan het wel zien als die terug komt!
Maar je hebt wel al gezien dat Nino een topaankoop is🤣
Als je de Braziliaanse competitie een beetje volgt kun je dat zien ja.
Ja maar Bullaude was ook 1 van de grootste toptalenten uit Argentinië. En die snapt totaal niet hoe het werkt volgens jou.
De enige speler die wij uit Eindhoven gaan halen, is Guus Till.
Zou Arne wel willen idd. Lekker vertrouwd ook. Net als Dilrosun,Timber en Alireza 😖
Soms heb je een mispeer. Die jongen kan goed ballen, maar als je niet kan aarden in een andere cultuur (ander gras(?)...) dan houdt het op. Denk dat deze jongen niet terugkomt.
@FTM enige indicatie welk percentage van de transfersom wordt terugverdiend en welk percentage van het salaris wordt overgenomen met deze deal?
Boeiend. Ben benieuwd mbt Geertruida, Ivanusec & overige inkomende transfers.
Die zien we niet meer terug definitief in een deal betrekken met Zeballos na een x aantal maanden. Groot talent en gaat de eredvisie slopen als rechtsbuiten 100%
Waarom zouden we voor de vervanger niet gewoon in Eindhoven aankloppen voor Babadi? Ik zag FTM dit in een ander topic bestempelen als ''niet realistisch'', maar wat is er eigenlijk zo onrealistisch aan? Het lijkt me niet dat PSV een ********** bedrag kan vragen na 2 officiële wedstrijden in het eerste. Bovendien heeft hij nog maar 1 jaar contract en verlenging komt niet van de grond. Daarnaast is PSV dicht bij de komst van Tillman, die zal ook niet voor de bank gehaald worden.

PSV kan dwarsliggen omdat het niet aan een concurrent wil verkopen, maar hij zal toch niet al naar het buitenland willen of naar de subtop van NL? Dan resteert het scenario dat hij z'n contract uitdient en volgend jaar gratis de deur uit loopt.

Dus m.i. zit PSV behoorlijk klem en lijkt het mij dus helemaal niet zo onrealistisch. Of zie ik wat over het hoofd?
eens hoor , lijkt mij ook dat feyenoord moet gaan informeren naar de mogelijkheden , waarschijnlijk voor weinig op te pikken
Hij had problemen met aanpassen en moest wennen aan de velden..Als ze hem hadden willen houden hadden ze hem in Europa verhuurd. Als je hem terug naar Argentinië stuurt went hij dus nooit . Conclusie; die wordt daar verkocht omdat ze verwachten dat het aanpassen niet gaat lukken.
Mee eens,maar als zo'n jongen zich hier niet thuis voelt gaat hij het ook niet redden,hoe goed hij ook kan voetballen.
Precies, hij heeft heimwee en dan kan je het wel schudden.
Dat is het risico dat je neemt om zulke jongens uit argentinie te halen. De ene presteert wel en de andere heeft heimwee. Het verlies gewoon slikken en door :). Igor en santi doen het gelukkig wel uitstekend, ondanks dat igor heel veel geluk gehad heeft met danilo.
Kan gebeuren, hoop dat dit voor alle partijen een goede oplossing is
Daarom zit er ook een koopoptie in.
Ik snap niet wat Feyenoord hier aan heeft stel hij doet het daar goed dan kopen zij hem en krijg je pas in 2025 geld. Doet hij het slecht komt hij terug en wat doet Feyenoord er dan mee?
Nu verkopen voor een paar miljoen zal er niet ingezeten hebben. Dan kom je dus bij zo’n constructie uit. Waarbij, naast de huursom, het grote voordeel is de besparing op salariskosten.
Wat gek die termijn van anderhalf jaar. Waarom is dat?
Denk door de competitie van Argentinie. Die beginnen in Februari/Maart ofzo en eindigen in november/december ofzo.
De opvolger van Bullaude loopt in Eindhoven. Ik lees net dat Babadi niet wil verlengen. Over een jaar is hij transfervrij.
Ooit haalde PSV Wijnaldum. Tijd voor revanche.
En Gullit en Nielsen en bijna RvP, die uiteindelijk toch voor Arsenal koos.
Helaas totaal niet realistisch volgens ftm..
Da’s het probleem vaak: een gek roept wat en anderen gaan zo’n super surrealistisch verhaal ook nog overnemen. Net als Ziyech 🙄
Ben erg benieuwd naar de rechtsback die erbij moet komen. Hopelijk geen Brenet....
Brenet zou echt geen ramp zijn, ben eerder bang dat het Svensson (ex az) wordt ofzo, @FTM kun je als het geen Svensson wordt hieronder of ergens annders ff zeggen😅?
Een definitief vertrek is normaliter een verkoop,
Domme keuze. Zien we niet meer terug.
Ja dom he . Hij is geweldig, al die fantastische wedstrijden .te veel om op te noemen .
Jij vind serieus dus dat hij een kans heb gekregen?
Liam Kelly kreeg ook nooit een serieuze kans, ook maar terughalen?
Precies dit geweldige voetballer
Ongelijk wat een antwoord die jongen heeft echt nooit een kans gehad zo ongelofelijk zonde dit want een blinde kon nog wel zien dat deze jongen goed kan voetballen maar slot ziet van liever een Guus til bv
Ja het is een complot, Slot heeft expres een wereldspeler geen kans gegeven....
Sauer krijgt ook al geen kansen zeker?
Denk dat het er meer om gaat dat Slot veelste vaak terugvalt op oude meuk zoals Alireza. Sauer is niks minder dan Alireza toch? Zo'n Babadi ook weer. Durf het eens aan met een jong ventje. Psv en de snavels doen dat ook gewoon regelmatig..
Aandurven komt ook voort uit het feit dat een speler zichzelf bewijst op de training. Blijkbaar was dat met Bullaude niet het geval, dan is logisch dat hij geen kansen krijgt. Had deze speler ook graag zien doorbreken maar mocht niet zo zijn helaas, hopelijk gaat het bij Boca beter.
Misschien heeft hij hier zelf om gevraagd? Heb diverse keren gelezen dat hij het moeilijk vond om zich hier aan te pakken en thuis te voelen. Misschien is het wel een jongen die heimwee heeft ofzo. Niemand weet wat er precies is gebeurd waardoor hij zijn talent niet heeft kunnen laten zien. Zal niet om zijn voetballende capaciteiten zijn dat hij niet speelde
Tja, hij heeft heimwee. Wat wil je dan? M opdluiten in het fietsenhok van 1908?
Hoop die nog sterker terug komt
Komt niet terug waarschijnlijk, hopelijk krijgt hij daar een mooie carrière en krijgt Feyenoord er nog een mooi bedrag voor straks.
De site biedt helaas geen optie tot naamsverandering… 😎 (tenzij…… maar da’s een inside joke…)
jammer dat hij weggaat had toch meer van hem verwacht
Is stiekem eigenlijk ook gewoon een flop maar men blijft excuses zoeken.
Jammer, had meer van hem verwacht. Wel een goed teken van hoe ze intern naar de selectie kijken; het niveau moet omhoog en zo komt er weer budget vrij voor een speler die er eerder kan staan:)
Als het niveau omhoog moet, waarom laten we Slot dan Timber, Dilrosun, Taabouni, Kasanwirjo, Zerrouki, vd Belt etc halen??

En waarom laten we de dan degene met niveau na 1 seizoen al vertrekken zonder een echte kans te hebben gekregen ?
Pff wat ben jij vermoeiend zeg. Kun je niet naar 020 verhuizen. Daar valt nog veel meer voor je te klagen. Alsof bij sndere clubs wel elke aankoop raak is.
....waarom laten we Slot dan ....

wie is we?
Mooi! Voor hemzelf ook beter. Ben benieuwd naar zijn vervanger.

Vraag me af of Timber nog gaat vertrekken. Lijkt niet te hoeven rekenen op een basisplaats. Wellicht kunnen we bij een eventuele vertrek nog een goede CM halen. Zou top zijn.
zerouki of wieffer banken, samen werkt voor geen meter
@ftm
Verwacht je een vervanger voor in de basis en dan stengs op rechtsvoor of verwacht je een stand in voor stengs?