Betrouwbaar
Ricardo Pepi David Hancko

VK Sportphoto

Transfers

Fabrizio Romano: 'PSV en Augsburg naderen binnen 24 uur akkoord'

FeyenoordTM

PSV en FC Augsburg lijken er uit te gaan komen: Ricardo Pepi kan binnen 24 uur speler van de Eindhovenaren worden. Nieuwe toenadering van Feyenoord mocht niet baten.

Dat meldt Fabrizio Romano donderdag- op vrijdagnacht op Twitter. De Rotterdammers deden er in de laatste dagen alles aan om de deal te dwarsbomen, zonder succes.

Feyenoord is niet in paniek en verkent de markt rustig verder voor een spits achter Santiago Gimenez, waarbij het ook over Danilo Pereira da Silva kan beschikken. De prioriteit voor versterking in de aanvalslinie ligt op de linksbuiten-positie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Psv heeft voor het begin van elk seizoen een gat van 45 a 50 miljoen
Psv moet heel veel spelers kopen,een hele verdediging en aanval.
Ajax staat nu op -100 die gaan pas kopen als alvarez en timber verkocht worden dus veel investeren doen ze niet
Feyenoord heeft een linksbuiten nodig en een lcv en miss een creatieve cm
Het nieuwe seizoen als je bij de eerste 2 zit heb je al cl seizoen met 30 miljoen meer dan het volgebd seizoen en daar gaan de clubs op speculeren,in het geval 010 en 030 gaat het financieel moeilijk worden want stel dat q van die clubs zich niet plaatsen voor de cl hebben ze veel problemen op financieel vlak,laat feyenoord nu maar 3 gerichte aankopen doen en wij gaan voor de titel
Ben alleen bang dat hancko en geertruida nog verkocht gaan worden
Die 24 uur zijn niet gehaald, Romano.

Overigens logisch dat Feyenoord geen 9m gaat neerleggen voor een reservespits. Als het nu een linksbuiten was die eventueel ook spits kan spelen waarvoor je je transferrecord gaat breken, dan is dat nog te snappen.
Eigenlijk toch wel bizar dat Pepi vorig seizoen aan Groningen (!) werd verhuurd.
Hoeveel keer heeft romano dit al geroepen de laatste weken?
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1139998/pepi-tekent-bij-psv-als-laatste-zaken-afgerond-zijn-transfersom-ligt-op-straat.html
@rutger

Je hebt al diverse malen aangegeven dat Feyenoord nog voor geen enkele speler concreet is (naast Pepi). Verwacht jij dat dit wel redelijk snel gaat gebeuren?

En zijn er nog spelers (basis) die jij ziet vertrekken bij ons?
Voorbeeld van vage taal: naderen binnen 24 uur akkoord'. Je kunt altijd zeggen dat ze over 24 uur het akkoord hebben benaderd, ook al wordt het niets.
Had hij niet ook geschreven dat Slot rond was met Tottenham?
Stond een interessante analyse van Sam Planting over Pepi op VI. Scoort makkelijk (met als aantekening dat het altijd afwachten is of iemand een wonderseizoen heeft gehad als hij verhoudingsgewijs veel kansen verzilverd) en een keiharde werker. Minpunten zijn kopkracht en vooral zijn meevoetballende vermogen. Ik was zelf groot voorstander van de komst van Pepi toen ik nog dacht dat Feyenoord 40-45 miljoen zou incasseren voor Kokcu. Nu het budget toch lager uitvalt zou ik liever hebben dat de flanken worden versterkt zodat wedstrijden sneller kunnen worden opengebroken. Met minstens zes zware CL wedstrijden in de benen zou het heel goed kunnen dat Feyenoord zeker in de eerste seizoenshelft minder vaak wedstrijden in de slotfase gaat beslissen. Een talentvolle spits huren met koopoptie, zoals ze aanvankelijk ook met Pepi wilden doen, lijkt me ook geen slechte gedachte voor een spits zolang Gimenez blijft.
De transferinkomsten van Kocku kunnen nog makkelijk oplopen tot 40-45 mjn. En dat bedrag zou je nooit ineens krijgen, dus die situatie is niet echt anders.
Verschil is dat het pas verder kan oplopen als hij een transfer maakt. Met hoeveel is dan de vraag. Tot dan maakt het wel degelijk verschil of je bijvoorbeeld 30 miljoen in 4 termijnen krijgt of 45 miljoen.
Heeft vooral te maken met wat er nu te besteden is. Dat zal de club zelf moeten bepalen,maar of een bedrag in een paar termijnen wordt overgemaakt of pas na een transfer( wat best pas over 4 jaar kan gebeuren) maakt misschien niet uit in de totale hoogte van het bedrag,maar wel op het budget van dit seizoen.
Linksbuiten komen ze waarschijnlijk weer bij idrissi uiteindelijk
Vind ik op zich niet niet erg als hij met Paixao de optie voor links zou zijn, maar dan moet er wel een toppertje op de rechterflank bij. Idrissi lijkt me voor nu geen optie. Die moet er eerst later in de voorbereiding achter komen dat hij weer geen kans maakt bij Sevilla.
Had hij niet ook geschreven dat Slot naar Tootenham ging?
Gelukkig is der nog heel wat tijd om een andere te zoeken
We hebben een linksbuiten nodig, geen gehypete spits. Lekker naar PSV, komt weer niks van terecht.
Slot gaf op tv aan: ik hoop dat de spelers als ze op vakantie zijn een berichtje op hun telefoon krijgen met welke speler komt zodat ze denken nou ik moet aan de bak. Nou hier komt voorlopig niets van terecht.
Lekker laten gaan...en door, op zoek naar een ander pareltje ala Giménez.
Is er ook nog iets positiefs te melde cencreet voor een buitenspeler?
Ja: er is nog ruim voldoende budget. ;)
Jammer had Pepi graag bij onze club gezien. Nu graag een goede back up voor Hancko en een topspeler voor linksbuitenpositie!
Is de reden dat hij naar PSV gaat omdat Pepi dat liever zelf wil of betaalde PSV die Duitsers ook beduidend meer?
Pepi zelf vanwege salaris en speeltijd
Dat Pepi liever naar PSV wil, lees ik overigens alleen van Eindhovense kant.
Het lijkt me dat Fabrizio er hier een keer helemaal naast zit.. we zullen zien zeker geen gelopen koers
Het lijkt er meer op dat Fabrizio een hele harde javaan krijgt van deze transfer
Het klopt dat Feyenoord nog een kleine kans maakt - maar dat is echt minuscuul
Antonio Nusa als buitenspeler halen! Ja ik gooi m gewoon weer want dit is een gruwelijke talent.

https://youtu.be/tbuMXiVEnZE
Oscar Bobb Van Manchester city bij de U21 ook super goede statistieken als CAM.
Och vorig jaar was psv ook heel slagvaardig op de transfermarkt, snel klaar en ……..champions league gemist en oh ja vergeten verdedigers te halen, heb zo n idee dat ze dat nu ook niet de hoogste prioriteit geven aan hun zwakste linie.
JCS op 4 augustus wordt een mooie krachtmeting tussen beiden :)
Als Bosz zijn aanvallend voetbal met deze selectie gaat spelen en vooral met zulke zwakke verdediging lijkt me dit voor Feyenoord niet de moeilijkste wedstrijd. Daar hebben ze echt de spelers totaal niet voor.
Mmm nee joh heeft aanpassingstijd nodig, totaal ander niveau dan Groningen
Ach dat is maar mooi voor ons toch. Feyenoord heeft ook meer gebalanceerde team dan PSV. Ik snap ook dat we niet voor breedte zoveel geld neerleggen, prioriteit heeft toch onze buitenspelers.
@FTM Eddie Segura transfervrije verdediger en als vervanger van Rasmussen een dikke prima lijkt mij
als ze pas binnen 24 uur een akkoord naderen, zitten ze nu nog ver uit elkaar.
Een half uurtje is ook binnen 24 uur.
klopt. maar dan gaan ze pas over een half uur een akkoord naderen. nu is dat nog niet zo.
Haha die Duitse journalist van gisteren meldt nu dat PSV €11 mio betaalt + 25% doorverkoop..
Zal wel weer BS zijn maar toch… goed dat Feyenoord hier niet in mee gaat
Was wel te verwachten.. maar goed. Benieuwd naar de alternatieven!
Ik heb het gevoel dat ze uiteindelijk weer bij Idrissi uitkomen voor linksbuiten.
Dat zal deze transferperiode toch wat teleurstellend maken.
Ik hoop dat er echt nog kwaliteitsinjecties bijkomen.
Ik heb dat gevoel ook, helaas altijd al gehad. Contacten met Sevilla zijn daar te goed voor en het is een paradepaardje voor de technische staf.
Dat verschil is toch een gigantisch groot met de 3 namen die genoemd zijn, maar geeft wellicht slory en sauer een redelijke kans?
Idrissi heeft echter zelf tegenover familie en vrienden kenbaar gemaakt, voor zijn kans te willen gaan bij Sevilla.
Of dat erg is ligt er toch ook aan of er nog een andere goede buitenspeler komt? Alleen Idrissi zou ik ook teleurstellend vinden. Maar als bijvoorbeeld Idrissi voor een zacht prijsje komt en je ook Summerville kunt halen ziet de wereld er alweer heel anders uit. Paixao en Idrissi als voornaamste opties op links en Summerville, Jahanbaksh (en Paixao) als voornaamste opties op rechts lijkt me prima. Je zou sowieso zeggen dat als Feyenoord minder met geld smijt om een spits te halen (maar bijvoorbeeld Boadu huurt) er geld overblijft om een goede buitenspeler aan te trekken of dat nou Nakamura, Summerville of een ander is.
Ook wel mooi toch? Blijft uiteindelijk wel een speler uit de jeugdopleiding.
Openingsgoal in de kampioenswedstrijd, on fire tegen shakhtar en Sturm Graz , winnende en beslissende goal thuis tegen Groningen, prima overlap met Hartman en hij snapt de principes van het pressing spel van Arne. Vanwaar toch altijd die haat op idrissi? Bovendien vind ik het bijzonder dat je het over je gevoel hebt. Dat bevestigt eigenlijk een beetje wat iedereen al een beetje vermoeden, namelijk dat veel van je bronnen binnen Feyenoord verloren hebt.
Je hebt van die spelers die om een of andere reden minder krediet hebben. Misschien omdat zijn acties ook geregeld mislukken en mensen zich daar op focussen of dat hij een paar maanden bij Ajax de bank heeft warm gehouden. Een linkerflank met Idrissi en Paixao als opties is heel behoorlijk. In dat geval zou ik wel graag de rechterflank versterkt zien worden. Jahanbaksh of Dilrosun zijn goede opties voor de breedte, maar om voorin echt een stap te maken heb je nog wel een buitenspeler nodig die een klasse beter is.
Idrissi is wat mij betreft echt de Til van vorig seizoen. Je hebt hem er alleen maar in staan om zn goal contributies en voor de rest van de tijd speel je met een man minder op het veld.
Mwah dat vind ik neer gelden voor Dilrosun. Idrissi was niet voor niks vaak basisspeler als hij fit was. Hij is wat wispelturig, maar wel technisch vaardig en gedisciplineerd. Wat boven ook al door Fr-22 wordt vermeld is dat hij goed past bij het pressingspel en hij had wel een goede connectie in de overlap met Hartman. Om de vergelijking met Til te maken: die had je ook prima erbij kunnen hebben, zolang Szymanski er ook is. Zoiets geldt ook voor Idrissi en Paixao. Voor Feyenoord zou het heel wat zijn als ze twee echte groeibriljanten op de flank hebben met daarachter twee ervaren 'gewoon' goede spelers als Jahanbaksh en Idrissi. Idrissi en ook Jahanbaksh hebben zelfs als ze verder tegenvallen vaak wel een beslissende actie en spelen altijd in de discipline.
Het is gewoon een hele beperkte voetballer. Ajax en PSV gaan zich serieus versterken. Maar goed ik begrijp dat jij liever Idrissi hebt dan Summerville.
Ze kunnen toch beide komen mits Summerville haalbaar is? Idrissi met Paixao voor de linkerflank en Summerville en Jahanbaksh voor rechts, met Minteh er nog achter. Summerville en Paixao kunnen ook makkelijk van flank wisselen.
Het gaat gewoon een heel moeilijk seizoen worden. Ajax en PSV zullen zich flink versterken en Feyenoord heeft die middelen gewoon niet.
Maar wel een betere basis om op te bouwen
En de technische staf heeft de afgelopen twee jaar bewezen er toch kijk op te hebben.
Ook wel mooi toch? Blijft uiteindelijk wel een speler uit de jeugdopleiding.
Die gast gaat gewoon naar PSV. Verder geen aandacht meer aan besteden (1908) en doorschakelen. Zijn meer vissen in de zee 😅
Maar zo gebruik je dus de interesse van andere clubs om de prijs op te drijven.. Hopelijk hebben ze bij ons nu een keer wel goed opgelet
Geen stress…
Lekker naar PSV laten gaan..

Misschien moet Feyenoord naar de deze jongen kijken:

GEORGES MIKAUTADZE
https://youtu.be/_pALRRtM8ts
Zou een erg goede speler voor ons zijn, maar onhaalbaar lijkt me.
Mensen raken al weer snel in paniek, laat lekker naar psv gaan er lopen genoeg alternatieven rond die goedkoper zijn, wij zijn kampioen en ik heb alle vertrouwen in het beleid van onze club dat we ook volgend seizoen history gaan schrijven, relax en geniet van het mooe weer.
Gaat het niet om !! Het is gewoon klote dat we het elke keer afleggen op salaris kosten
Nee, joh . Bij Veerman duurde het te lang en deze jongen denkt gewoon dat hij bij PSV meer aan spelen toekomt. Daarnaast kent hij Stewart goed
Je wil toch geen speler van 10 miljoen op de bank hebben, ik zie het ook niet als afleggen, aan Veerman hebben we ook niets gemist, is een lastig mannetje in de selectie, en ik baalde er ook van toen Til voor de prijzen wilde gaan spelen, maar daar mis je ook niets aan, en Pepi mag zich eerst nog wel eens bewijzen in de (sub)top.
lekker man , na het mislopen van pepi de eerste 2 cl wedstrijden in gaan met danillo en dan ook idrissi weer terughalen , omdat keizer arend martijn daar fan van is.....poh dat gaat genieten worden....wat een beleid , kan ook alleen maar bij feyenoord
We zijn *** kampioen geworden en jij loopt te jankwn. Tyfstraal jezelf voor een rijdende intercity ofzo
Tuurlijk gaat zijn reactie nergens over. Maar ben jij laagbegaafd ofzo?
Kun je misschien normaal reageren als je het ergens niet mee eens bent?Dit gaat nergens over.
Haha gast, transfermarkt is nog geen 2 weken open
Hahahaha, gasten als jij laten mij lachend aan de dag beginnen.
Dank je.
Jij moet echt een kutleven hebben
Alle vertrouwen dat het ook dit jaar weer goed ga komen, vrg jaar best redelijk gegaan toch??
Alleen zien ze deze “tweede spits” natuurlijk als opvolger van Santi, als die na komend seizoen vertrekt.
Dan had je de opvolger van Santi al in huis gehad
Veerman en nu Peppi, iedere keer als wij interesse in een speler hebben vertrekt die naar Eindhoven. Krijg zo langzamerhand wel een ****** hekel aan PSV.
Dat komt omdat Feyenoord steeds te lang wacht en dan loop je steeds dit risico
Feyenoord goed financieel beleid in tegenstelling tot PSV. We betalen niet de hoofdprijs.
Feyenoord kijkt Rustig verder. Natuurlijk.
Elke window is het zelfde: Eind juni/begin juli breekt de emotionele pleur uit en straks in augustus staat er gewoon een degelijke selectie.
In augustus pas? dat moet nu eens veel eerder ze moeten ook wennen aan elkaar/systeem. Die voorbereiding zo compleet mogelijk zijn daar kun je zoveel winst mee pakken
Jammer maar laat psv maar teveel betalen. Begrijp wel dat hij liever daar 1e spits wilt worden dan bij ons 2e..
Jonge talentvolle spits halen die volgend jaar Gimenez kan aflossen.
Misschien wat centjes op zak houden voor een echt goede buitenspeler en een spelbepaler en gaan voor huur (liefst met optie koop) van Boadu. Slot krijgt hem wel weer aan de praat.
Die staat sowieso op de lijst haha, althans dat kan niet anders, Slot haalt graag oud spelers terug.
Heeft natuurlijk wel al 2 jaar lang weinig gespeeld, vond hem bij AZ echt goed altijd.
Baal er wel van dat we wederom het verliezen van psv….
Eerste jaar heeft hij nog vrij veel gespeeld. Afgelopen seizoen was het drama. PSV heeft denk ik ongeveer hetzelfde budget dus ze vissen in dezelfde vijver. Pepi weet dat hij daar meer kans maakt om snel in de basis te komen zolang Gimenez blijft. Feyenoord was ze wel voor met Zerrouki.
Hij is snel inderdaad. Maar Slot speelde met AZ niet wezenlijk anders dan nu. Dus ik denk dat Boadu zich snel zal aanpassen. Als je een goede spits erbij wil hebben voor weinig geld is het een logische optie om naar huur van hem te informeren.
Zit iets in, wel een probleem dat hij alleen tegen ons iedere keer goed was😂
Ik vond hem erg gevaarlijk, maar ook te vaak kansen missen. Maar hij is nog maar 22 en gewoon te vroeg vertrokken. Daar zit rek in en hij brengt met zijn snelheid wel wat extra's. Ook in CL tegen tegenstanders die je terug drukken of in de competitie als je voorstaat en de tegenstander meer ruimte weg moet geven. Als je hem voor pakweg 2 miljoen kunt huren en in de zomerstop weer helemaal wedstrijdfit maakt, heb je een gevaarlijke wisselspeler erbij en heb je wel meer geld over om een echt goede buitenspeler te halen.
Veerman, dumfries en nu kapen die lichtlampjes nu ook pepi voor onze neus weg...😤
Daar zijn ze goed in zielig clubje.
Gilles de Bilde
Dit is al zo oud als de weg naar Rome.

Zonde. Want psv wordt hier echt beter van
Zolang ze met al die gekaapte spelers ondernons eindigen vind ik het gezegend.
Pepi is trouwens wel echt een goede spits. Dus was dat betreft, jammer. Gaat wel slagen in Eindhoven.
Dat zeker, is voor psv een flinke vooruitgang zo’n spits.
Jammer zeg… Nu lopen we de Amerikaanse markt mis.
Prima, ik zie niet wat andere wel zien in hem
Prijsje voor PSV opgedreven; prima.

Ook prima: Geen monsterbedragen betalen voor een spits achter je publiekslieveling. Zijn andere mogelijkheden voor. Prio op linksbuiten. Let's go.
Had het wel 'n stunt gevonden. Jammer
Idd laat die lampies maar betalen.
10.5 was toch te veel achter santi
Pepi was leuk geweest maar gaat liever naar de lampjes. ik had het wel geweten maarja. niet iedereen kan zien hoe mooi feyenoord is als club ik gelukkig wel.
Zien ze Summervile ook als linksbuiten of alleen rechtsbuiten?
Kijkt feyenoord ook nog naar een nummer 10 of is die positie met Szymański en Bullaude goed genoeg bezet volgens staf?
Danilo kan er ook nog, wel even goed zo
Mijn oma kan in theorie ook nog traplopen. Toch zegt iedereen: doe maar niet.
Daar ben ik het mee eens … doorpakken naar Gnonto. Oh wacht …. 🤣
Is toch voor Europese competities niet voldoende achter Szymanski? Überhaupt erg weinig scorend vermogen op het middenveld nu
  • 1
  • 2