Nieuws

Feyenoord aasde in zomer 2021 op Becker

Ference

In de zomer van 2021 heeft Feyenoord contact gezocht met Sheraldo Becker. In dit contact polste Feyenoord of de aanvaller open stond voor een overstap naar Rotterdam, zo vertelt de rappe aanvaller tegenover Voetbal International. Vorig jaar kwam de aanvaller namens Union Berlin nog uit tegen Feyenoord in de twee groepsfase-duels van de UEFA Conference League. 

Uiteindelijk is het dus niet tot een daadwerkelijke overstap gekomen. Volgens de aanvaller zelf heeft dit te maken met het feit dat hij voor zijn kans wilde gaan bij de Duitsers. Becker veroverde inderdaad een basisplaats bij zijn club en Feyenoord trok die zomer twee andere buitenspelers voor de rechterkant aan met Alireza Jahanbakhsh en Reiss Nelson. 

Becker is bezig aan een zeer goede seizoensstart en mag met recht een van de smaakmakers van de Bundesliga worden genoemd dit jaar. In tien Bundesliga-optredens scoorde Becker al zes maal en gaf hij drie assists. Waar we Becker vooral kennen als een rappe buitenspeler, van zijn tijd bij ADO Den Haag en PEC Zwolle, speelt hij tegenwoordig als één van de twee spitsen bij Union. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

kan je niet zo veel mee met dit nieuws.
Was een prima speler geweest. Is zwaar dominant in de Bundesliga dit jaar.
Is er al iets bekend over Peronne en project sigining? @FTM
Peronne lijkt me een hele interessante voetballer wat ik heb gezien.
Perrone liggen meerdere scenario’s voor om hem binnen te slepen. Heel heet is het niet, maar Feyenoord weet wel wat het moet doen om toe te slaan.

Lucas Roman al een tijdje niets over vernomen.
@FTM ik las er een Nederlandse club interesse heeft in datro fofana van molde. Weet jij toevallig of dit over Feyenoord ging?
Die naam heb ik nog niet eerder in in een zin met Feyenoord gehoord 😄
@FTM Verwacht je tijdens de wintertransferperiode inkomende transfers bedoeld als directe versterking? Ik vraag het omdat de transferperiode pas opengaat nadat de voorbereiding is afgerond en dat lijkt me een groot nadeel.
Ze kunnen nu al toeslaan, hoor. Haha.
Afhankelijk van Europees resultaat verwacht ik wel wat, ja, zeker.