Betrouwbaar
Lucas Bergvall (Imago)

Alamy

Transfers

‘Feyenoord bekijkt Bergvall opnieuw’

FeyenoordTM

Feyenoord was zondag aanwezig bij Djugårdens IF - IFK Göteborg om de ontwikkeling van Lucas Bergvall in de gaten te houden. Dat meldt Viktor Asp, journalist van het Zweedse Fotboll Sthlm.

De belangstelling van de Rotterdammers voor Bergvall is niet nieuw. Afgelopen zomer had Feyenoord de jonge Zweed ook op de korrel, maar hij koos voor een tussenstap. Hij verkaste voor naar verluidt €900.000 van Brommapojkarna naar Djurgårdens IF. 

Niet alleen Feyenoord zou zondag op de tribune gezeten voor de 17-jarige middenvelder; ook Manchester United zou aanwezig zijn geweest. Lang konden de scouts niet genieten van zijn optreden: Bergvall deed slechts één minuut mee aan het duel als invaller. Zijn team won met 1-0. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De vorm van Djurgårdens-middenvelder Lucas Bergvall bleef niet onopgemerkt bij #mufc-scouts. Feyenoord, PSV, AZ, Monaco, Marseille en Midtjylland volgen ook de voortgang van de 17-jarige speler die op 7 miljoen euro wordt gewaardeerd. (Rasmus Hjortling/Fotbolldirekt)
@FTM is Prestianni een optie voor Feyenoord of is die niet haalbaar?
Ben bang dat die niet haalbaar is!
17jaar en vertegenwoordigd al een marktwaarde van 5miljoen ballen..
Kruising van Bergkamp en Kindvall! Kopen!
@FTM staat Vito van Crooij op een lijstje?
Ik mag toch hopen van niet, hebben we dan niets geleerd van het verleden? One season wonders in de eredivisie mislukken doorgaans. En dit is ook nog eens een speler zonder veel restwaarde en relevante ervaring.
Gekke tussenstap dan van 'm als ie daar niet in de basis speelt
@FTM zou deze jongen enkele miljoenen moeten kosten of zelfs meer ondat ze hem al voor 900.000 gehaald hebben
Zag van de week een bedrag van 5 miljoen voorbijkomen dacht ik.