Bevestigd
yv202384yv202384a1b00901

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord bevestigt: Bijlow langdurig geblesseerd

FeyenoordTM

Justin Bijlow zal meerdere weken niet in actie kunnen komen. De 25-jarige doelman heeft een breuk opgelopen in de pols van zijn linkerhand.

Bijlow moest vanwege de blessure vroegtijdig het veld verlaten tijdens de afsluitende groepstraining in aanloop naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Timon Wellenreuther, die vorig seizoen al meerdere wedstrijden met succes het doel verdedigde, zal ook vandaag onder de lat staan.  

Op Het Kasteel wordt om 14:30 uur afgetrapt.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Met de dappere maar erg kleine Lamprou als tweede keeper is het onder de lat toch een beetje kwetsbaar zo ineens. En Nick Marsman is sinds 16 dagen zonder contract, ideetje?!
Zo sneu voor die gozer. Wat een pech heeft hij met zijn blessures.
Dat is waar mij WIJ hebben ook pech met zijn blessures...
Tja.,, Top sport is hard als feyenoord grote prijzen wil gaan Winnen moeten ze door gaan selecteren er zit weer een ander in de start blokken om dit op te vullen met weinige blessures
Ergste is het uiteraard voor Justin... maar ben bang dat dit Feyenoord miljoenen kost. Plek in Oranje definitief kwijt... balen!
Heleboel mensen in het stadion en ook hier op de site eerder zagen liever wellenreuter als eerste doelman.

Nu moet hij er staan en hebben we met Lamprou in geval van nood een ervaren keeper.
Dus aub.geen nieuwe keeper halen voor veel geld.gewoon desnoods eentje huren en het geld bewaren voor de zo gewenste 8/10 of buitenspeler.

Anders komt over 3 maanden bijlow terug en wat ga je dan doen?dure keeper die je haalt op de bank?of Bijlow met dik salaris banken.
Precies. Niet zo’n paniek; Timon keept prima, Kos als 2e daarachter tot Justin weer fit is. Ik zie het probleem niet. Hou je knaken maar voor rendabele buitenspeler(s) en een nieuwe Orie!
Tevreden met Wellenreuther ... 👍🏻
En weer zijn plek kwijt in het Nederlands team, dit is toch bizar? Elke keer zijn polsen, zijn er geen betere oplossingen hiervoor? Wellenreuther gewoon goed, maar wel gewoon klote..
Daaaaaaaaaaaaag Oranje,
Koeman gaat dit niet langer durven gokken.
Wel sneu voor iemand die zo'n man van de club is.
Gewoon een extra keeper erbij halen,Rutger zei toch dat er goede kandidaten waren?
Wordt weer zn seizoen, je loopt vanaf speelronde 1 achter de feiten aan
Toch klote voor die jongen wat een pech weer. Zo grijp je naast elke transfer terwijl je concurrenten de 1 na de ander binnen halen.
Je had hem gewoon moeten laten gaan naar ManU. Deze gast is echt goed maar zo vaak geblesseerd. Timon nu gewoon laten staan ook als hij weer fit is.
Timon is geen basis voor Feyenoord
Gaan we weer…
Als ie weer fit is, lekker achter Wellenreuther plaats laten nemen…
Tijd voor een verzuimgesprek met deze werknemer.
Ben bang dat het 2e spoor wordt helaas
Man of glass... Kind van de club maar dit komt iets te vaak voor.
Wellenreuther eerste keeper maken.
Ga er wel vanuit dat ze nog een keeper halen, maar de vraag is meer of ze dan een 1e keeper halen of een 2e/3e en dan wellenreuther 1ste keeper
Ik zou voor een goede 1e keeper gaan maar ik denk dat ze gaan voor de goedkoopste oplossing en Wellenreuther voorlopig onze 1e doelman zal zijn.
Beetje klaar met Bijow. Elk seizoen langdurig geblesseerd... komt vaak ook niet sterk terug. Weg met hem. Elk bod meteen accepteren (en die zal nooit hoog zijn gezien zijn blessure rapporten). Je kan niet op hem bouwen. Ciao
Justin doet mij steeds meer aan broer Joel denken groot talent in de Feyenoord opleiding maar steeds geblesseerd en uiteindelijk gestopt met prof voetbal op jonge leeftijd hopelijk geen familie trekje
@ftm gister gaf je aan dat Feyenoord nog 3 spelers wilt halen. Komt daar nu verandering in omdat Bijlow geblesseerd is. Dus ipv 3 veldspelers. Nu 2 veldspelers en een keeper?
Szycko,

Dat zou jammer zijn.
Geld voor een veldspeler nu aan een keeper besteden.
Herstel van een polsbreuk is normaal gesproken 3 maanden. Hij komt dus vermoedelijk dit kalenderjaar niet meer in aktie
Ze zwakken het nog wat af door te zeggen meerdere weken in het persbericht.... zeg dan gewoon tot de winterstop
De belasting van de pols is voor Bijlow anders dan voor ons. Moet daarna weer qua belasting opgetraind worden. Die is er echt wel uit tot de wintersport.
Nou, ik zou dan lekker de wintersport maar een keer overslaan als ik hem was.
🤣 haha, scherp.

Bijlow en wintersport lijkt mij geen goede combinatie. Laten we het maar op de winterstop houden
Haha oke, dan begrijp ik je verhaal iets beter inderdaad;)
Kan je niet opbouwen tweede keeper maken.
Een echte feyenoorder maar hier kunnen we niet op bouwen. Verkopen enige optie
Net of er een club is die hem wil kopen. Het is echt een baas maar nog geen seizoen fit gebleven. Dat kan zeker als keeper niet echt zuur…
It's time to say stop and think about the number 1 goalkeeper for next season. A goalkeeper who has played 34 games in the league and is a certainty. Of course, it's a shame for Justin, but the facts are that we can't rely on him because of his constant problems. Healthy is TOP, but he needs to be healthy....
Het is wel lullig en het is een jonge naar mijn hart. Maar we hebben wel een betrouwbare 1e keeper nodig.
Feyenoorder in hart en nieren maar het kan gewoon eigenlijk niet meer. De sympathie voor de jongen is groot maar hij is gewoon te vaak geblesseerd.
Kan zijn, maar drie seizoenen op rij langdurig en vaak geblesseerd is gewoon weg met hem. Je hebt er niks aan.
We moeten realistisch blijven deze jongen mag van geluk spreken dat feyenoord nog een lange adem heeft met de zovele blessures en nog de eerste keep zijn maar realistisch koop je er niks mee in top sport wat komt er weer na deze? .
Tijd voor afscheid. Kan men heem nier naar dort sturen.Zou fijn zijn dat er een keep bij komt deze man is fysiek niet instaat om op het hoogste niveau tespelen. Oranje zou ik verbruggen nu al eerste man maken das de toekomst voor oranje.Bijlow is geen oranje matriaal
Rot jij ff heel snel op naar een ander forum
Ze is denk ik ongesteld, dus sssttt...
Hahaha onzeker ventje is er weer hoor😂😂😂😂Dat jij zulke dingen typt zegt mij dat jij ook zo denkt maar t niet durft tezeggen😂😂😂😂
Ach alles wat dit seizoen door slot gehaald word is middelmaat.Niet 1 speler is een verbetering.
Dat bepaal jij?😂😂😂😂😂Kijk jij bent onzeker en bang dat men hier ook je links laten liggen.Ik geef mijn mening en wat jij vindt boeit me geen re et
Hij heeft gewoon gelijk. Helaas maar waar.
De hij is een zij, en vrouwen en voetbal...
Knap dat jij dat weet.ben gewoon n hij hoor 😂😂😂😂Je zet je zelf voor ***
Kssssst. Wegwezen met je domme gewauwel. Aandachtszoeker
Hahahahaha onzekerventje.Je kan slecht over de waarheid he.Heb medelijden met jou.Probeert hier vriendjes temaken maar je moet wat als je ze in het echt niet hebt he.Wees een vent en zeg eens wat je echt vindt en niet wat anderen willen horen
Tip koop n andere bril met betere glazen🙃
Ik wil jou gewoon weg. Naar persoon
Haha ik wil klein kind😂😂😂 ben niet op de wereld gezet omdat jij me leuk moet vinden hoor. Vind jouw mening dan ook helemaal niet belangrijk je bent onzeker kan je niks aan doen.
Lekker anoniem stoer doen. Wie is hier nou onzeker. Hoopje ****
Hahahaha mr ik wil dat je weg gaat komt ook ff praatjes hebben.
Juffrouw Bijlow, zei iemand. Laat Feyenoord een bod doen op Onana.
Supervervelend voor Bijlow, iedereen baalt hiervan maar helaas is dit structureel aan het worden. Wat zouden eventuele opties zijn? Lees hieronder o.a. Nick Marsman transfervrij, of is het bv. een reach om een gebrande en ontevreden Matthijs Branderhorst te huren? Genoeg namen natuurlijk, maar alleen Wellenreuther & Lamprou lijkt qua aantallen al niet zo handig
Niks huren. Nieuwe 1e keeper halen en Blijow, ik zeg het met pijn in m'n hart, aan het einde van dit seizoen laten vertrekken.
Zerrouki het waren 4 mooie weken hahaha
Dit slaat helemaal nergens op, Feyenoord heeft een jaar lang de tijd gehad om een transfer van Zerrouki af te breken, gelukkig heeft de TD er meer verstand van, geef die jongen een half jaar en kom dan terug.
Mochten Bitello en Ivanusec ook nog komen. Dan is het gewoon heel het jaar bankie.
Die komt nog wel hoor wacht maar tot die top fit is was Slot wil zien.
De bank en basis is voor Slot hetzelfde..per wedstrijd beslist hij welke spelers erin het veld moeten staan.
Tijd voor een wet poortwachter gesprek 🤔
De Robben onder de keepers
Heel jammer dit weer, het lijkt er op, dat zijn lichaam topsport niet aan kan.
Hoe dit verder moet, weet ik ook niet, maar Feyenoord zou kunnen overwegen om een extra doelman aan te trekken.
Wie was die Italiaanse keeper ook alweer die we eerder op de korrel hadden. Of de keeper waar TM zo fan van was ?
Zie helaas al dat die Sebastiano Desplanches keeper van het toernooi wk onder 20 al voor 2 mil is getransfereerd naar Palermo
Jammer zeg, alweer. Znde van zo’n klasse keeper.
Ik ben groot fan van Andries Noppert. Broodnuchter en voor de duvel niet bang. Type geen woorden maar daden. Kost vast niet de hoofdprijs.
Zo kort voor het sluiten van de markt??
Noppert komt toch niet als 2e man
Ik woon vlakbij hem. Hij heeft bij Heerenveen geklaagd over gebrek aan versterking en gaf aan open te staan voor een vertrek.
Wat een pech weer. Teveel blessures de afgelopen jaren. Is een goede keeper maar elke keer minstens een hal jaar eruit. Wellenreuter is een goede vervanger , maar wanneer deze ook een keertje uitvalt , dan met Lamprou in de Championsleague??
Ik heb het elders al vaker gezegd. Ik word al diverse transferperiodes moe, van het eeuwige geroep van supporters om een "2e keeper". Dat laat niet zien dat je vooruit wil als club. Het kan niet zo zijn dat een keeper die zo vaak geblesseerd is, telkens als hij 5 seconde fit is weer direct onder de lat staat.
Wellicht een belletje naar het noorden?
Al is de gemiddelde club beter in onderhandelen dan Feyenoord en is een Noppert waarschijnlijk net zo duur of duurder als Pedersen.
Wordt helaas niks met hem in toekomst. Teveel blessures.. zou Oijer halen.
Justin beterschap gelukkig staat er een goede vervanger klaar. 👍
Een overzichtje:
Het geblesseerd uitvallen van de doelman van Feyenoord lijkt, sinds 2018/19, bijna een jaarlijkse traditie. De teller staat op dit moment op 90 duels afwezigheid door tal van verschillende blessures. De doelman kampte in het verleden met een voetblessure (13 duels) corona (vijf duels), ziek (1 duel), teenblessure (16 duels), knieblessure (9 duels), lichte blessure (2 duels), elleboogblessure (5), voetblessure (22), knieblessure (3) en afgelopen seizoen een polsblessure (14).
Conclusie: Die krijg je nooit meer verkocht....
Conclusie wat er nu staat is riool journalistiek.
Benader het nu eens positief
Het is een opsomming van zijn blessures en de constatering dat hij er ieder seizoen wel uit ligt met een aantal blessures. Hoe erg het voor hem ook is en ook voor de club. Deze jongen is erg blessure gevoelig en misschien is zijn lichaam wel niet geschikt voor top sport. Al hoop ik van harte dat hij snel herstelt en nog gaat vlammen bij ons dit seizoen!!!
Elke speler heeft wel een wedstrijd gemist vanwege Corona en/of ziekt. Beetje overdreven dit mee te nemen. De rest is wel zorgelijk.
Perfect. Dan blijft hij voor altijd bij Feyenoord. Goed nieuws op deze zondag. Afgelopen week ook weer laten zien hoe goed hij is. Net als altijd wan eer hij fit is
Bijlow kan Nederlands elftal voorgoed vergeten. Helaas voor hem, maar hij kan beter wat anders gaan doen. Dit is voor een topclub als Feyenoord niet topclub waardig. Beterschap.
Nu investeren in een keeper! Je kan niet met timon en lamprou de CL in met alle respect. We moeten toch echt een vervanger halen. Vlachodymos heeft ruzie met schmidt. Zou een mooie kans zijn!
Vind bijlow ook niet betrouwbaar.wellenreuter deed t goed vorig jaar
Gaat eindelijk eerste keeper Wellenreuter weer keeper ik vind Bijlow toch niet zo goed
kan hij niet beter met een brace om zijn pols keepen of weet ik veel wat. kan toch wel iets voor ontworpen worden.
Lijkt me dat je pols volledig vrij moet zijn bij keepen. Je kan bij voetballen ook niet je enkel bracen. En tapen helpt alleen bij spieren niet bij botten.
Was het de vorige keer dezelfde pols?
Zie hem zo in ieder geval heel lang bij feyenoord spelen. Wel zonde voor hem.. blikft gewoon de beste keeper in en voor NL
Tjee, helaas weer langdurig geblesseerd met een polsbreuk.
De pech blijft hem achtervolgen weer niet een volledig seizoen keren.
Balen voor Justin en Feyenoord.
Gelukkig heeft Wellenreuther zich vorig seizoen xl bewezen dus alle vertrouwen in Timo
Laat wellenreuther maar 1e keeper blijven vind hem echt niet minder.
En maar moeilijk doen met bijtekenen weer een aantal wedstrijden geen klotuhh aan hem. Elk jaar hetzelfde liedje zou lekker verder kijken volgend jaar.
Sterkte justin!! Zonde dat zo'n geweldige keeper zo blessuregevoelig is.

Ynwa!
Voor Bijlow extreem klote, maar ook voor ons als supporters om weer te lezen.

Ik zeg Marsman ophalen, heeft geen club op hey moment.
  • 1
  • 2