Bevestigd
tsoungui-web

@OfficialBHAFC [Twitter]

Transfers

Bevestiging: Antef Tsoungui naar Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord heeft Antef Tsoungui overgenomen van Brighton & Hove Albion. De 20-jarige Belgische verdediger tekende onlangs in De Kuip een contract voor de duur van twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord: ‘Antef is een zeer getalenteerde voetballende verdediger die beide posities centraal achterin kan invullen. Wij zijn ervan overtuigd dat Antef zich verder gaat ontwikkelen tot een zeer complete speler. We gaan hem de komende jaren dan ook intensief ondersteunen in zijn ontwikkeling en tevens in overleg met hem de juiste route uitstippelen.’

‘Het spreekt voor zich dat ik erg trots ben om bij een club te mogen tekenen die een prachtige historie bezit, in een geweldig stadion speelt en uitzinnige supporters heeft’, zegt Tsoungui. ‘Ik wil het nieuwe seizoen zo veel mogelijk wedstrijden spelen en aan iedereen laten zien wat ik in huis heb.’

Tsoungui werd geboren in Brussel maar groeide als kind op in Engeland. Begonnen in de jeugdopleiding van Chelsea maakte de centrale verdediger in 2018 de overstap naar Brighton & Hove Albion. Daar speelde de jeugdinternational van België in de hoogte jeugdteams en werd hij het afgelopen seizoen kortstondig uitgeleend aan Lommel SK.

Tekst via Feyenoord.nl

tsoungui-ondertekening
Foto: Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waarom wordt er geen toenadering gezocht met Stefan de Vrij & Gini Wijnaldum? Volgens mij lopen deze 2 gasten uit hun contract en hebben wel eens aangegeven om nog eens voor Feyenoord te willen spelen. Legend Slot wilt graag Nederlandstalige spelers in de selectie, beide wel wat op leeftijd, maar kwa selectie breedte, voetbal & ervaring kun je deze 2 spelers aankomende seizoenen "misschien" wel goed gebruiken??
Luiz Henrique van Real Betis!
Erg jong en een linksbenige versie van Vinicius Jr.
Begint nu al een tijdje op de bank.
Zou het goed doen in de eredivisie!
Denk is ff na, is natuurlijk compleet onhaalbaar
Prima speler die zich echt wel kan gaan ontwikkelen bij dordt!
Lijkt me een prima keus. Beter dan die veel te dure pepi die toch niets toevoegt of een Summerville die Feyenoord al eens de rug toegekeerd heeft
Dit is een verdediger. Die “veel te dure Pepi” een spits. Waar hebbie het over man?
Precies mensen veranderen(summerville) je vergelijkt appels met peren wel lekker zo'n fruitsalade op zulke dagen
Dit is echt zo transfer van zou leuk zijn dat hij het hier goed gaat doen en ons geld gaat opleveren of het wordt niks en heeft ons alleen wat moeite en salaris gekost.
Deze gast zou direct doorgaan naar Dordt, toch? Of zou er nog een kans zijn dat ie bij het 1e aanhaakt? Weet niet of ie links of rechts is, maar voor beide zou een goede back-up optie niet misstaan..
Misschien kun je de moeite nemen om die 5 hele regels tekst te lezen…
Haha scherp.. ;) die had ik ff gemist, thanks!
Tekst pas later in het artikel verwerkt :)
zie er niks over staan alleen dat die zovee mogelijke wedstrijden wilt spelen bij ons mooie club😅