Bevestigd
quilindschy-hartman-2026-feyenoordnl

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt: Nieuw contract voor Hartman tot 2026

Van de redactie

Feyenoord en Quilindschy Hartman hebben een principeakkoord bereikt over een nieuw contract. De verbintenis met de 21-jarige linksback, die van jongs af aan in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde en op Varkenoord tot wasdom kwam, wordt daarmee met een seizoen verlengd tot medio 2026.

‘Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning,’ vertelt Hartman. ‘Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet. Het is aan mij om de nieuwe uitdagingen die nu komen met volle overgave aan te blijven gaan, zodat ik mij blijf ontwikkelen. Feyenoord is daarvoor de beste plek voor mij.’

Hartman, die binnenkort zijn handtekening zal zetten onder het nieuwe contract, beleefde vorig seizoen zijn doorbraak in het eerste elftal van Feyenoord. ‘Q’, zoals hij liefkozend genoemd wordt genoemd, speelde 33 officiële wedstrijden in zijn debuutseizoen. Hartman etaleerde daarbij niet alleen zijn verdedigende kwaliteiten, maar bewees ook meermaals aanvallend zijn meerwaarde met intercepties en assists. Hij ontpopte zich hiermee tot een belangrijke schakel in het kampioenselftal dat ook in de Europa League indruk maakte door de kwartfinales te bereiken. 

Zijn goede spel en progressie leverden Hartman naast veel lof ook deelname op aan het jeugd- EK met Jong Oranje, eerder deze zomer in Georgië. Hartman behoort bovendien tot de voorselectie van het Nederlands elftal dat begin september kwalificatiewedstrijden speelt voor het EK 2024.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Stay awake at Telegram ik moet er om uit lees morgen wel😉😉
Mensen trekken wel snel conclusies van wat er wordt gezegd. Volgens mij heeft FTM alleen met nee geantwoord dat hij de onvoorstelbare veldspeler niet ziet gebeuren. Dit wil niet zeggen dat het daadwerkelijk niet door zal gaan. Tuurlijk zal de kans dan klein zijn en zullen wij hier op 1 september meer over horen. Wacht gewoon af tot er nieuws komt i.p.v. 1000 keer vragen stellen over deze transfer, Bitello en interesse Geertruida. Mocht er nieuws zijn, zal je het zsm lezen hier🫶. Gaan het meemaken of het drukke of rustige dagen zullen worden Feyenoorders.
Hele domme vraag/opmerking waarschijnlijk
Maar Leo Sauer heeft ook nog geen langlopend contract als ik het goed heb is dat puur door dat hij nog geenn18 is? Die moeten we echt zo snel mogelijk langdurig vastleggen wat een heerlijke speler is dat
Sini valt in voor efl cup. Tegen geen idee wie….. kan die ook rechtsbuite ?
Iets zegt mij dat het onmogelijke nieuws met Geertruida te maken heeft. Flink verbeterd contract tot 2027.
Ging om een inkomende veldspeler. Maar FTM heeft ook al gezegd dat het niet gaat gebeuren
Ik vind het ook geweldig hoor, maar had liever gehad dat ze er nog een paar jaar aan vast geknoopt hadden.. deze jongen is goud waard voor Feyenoord en kan in dat geval ook goed opleveren..
Wat een geweldig nieuws! Als deze diesel weer op 110% gaat draaien dan heeft elke rechtsvoor het zwaar tegen hem.
FTM je had het over een onverstelbare transfer die misschien nog komt is het een speler die al eerder is genoemd of een nieuwe want iets zegt mij dat sini of wijnaldum gaat komen ?
Linksvoor kan me kan voorstellen, want Sauer wordt in de december pas 18 jaar!

Wijnaldum zou ik onbegrijpbaar vinden ondanks dat ik hem zien debuteren in Feyenoord. We hebben genoeg centraal staan. Hij gaat niet komen om met name teamgenoten te coachen/begeleiden met zijn ervaring.
Onvoorstelbaar hoeft niet persee te betekenen dat het om een fantastisch goede speler gaat, in een andere context kan het ook komen door de huidige club dat het onvoorstelbaar is. Ik gok er op dat Davy K of Steven B is aangeboden bij Feyenoord
Alsof die allebei tegen hun zaakwaarnemer zouden zeggen: joh bied me overal aan maar vooral ook bij Feyenoord.
Het korstje van de aansteker zit nog op zn hoofd maar hij komt lekker voetballen in de kuip...🤔
Ik moet toch zeggen dat ik deze transferwindow te matig vind... eigenlijk is alleen ivanusec een directe versterking... als je om je heen kijk wat de andere twee clubs hebben ingekocht...
Ajax is geen haar beter qua aankopen
Idd 2e niveaus spelers uit lagere competities
Het valt echt mee.. de aankopen van Feyenoord zijn echt niet zo verkeerd hoor.. ik ben van de aankopen van de concurrenten ook nog niet kapot. Lang moet het eerst maar eens een heel seizoen laten zien, PSV moet eerst maar eens overleven tegen Rangers (ik hoop het persoonlijk voor NL in het algemeen wel) en de aankopen van Ajax lijken mij op voorhand vrij middelmatig.. Tot nu toe is het beleid voor de lange termijn zeer goed gebleken en als er een paar blessures zijn (want die komen er zonder meer), dan zijn we blij met Zerrouki en de zijnen.
Nou zou ik gaan vergelijken als iedereen fit is gaan we van de top 3
Keeper
1.bijlow
2.rulli
3.benitez

Rechtsback
Geertruida
Dest
Rensch/gaeai

Rcv
1. Sutalo
2. Trauner
3. Teze/ramalho

Lcv
1. Hancko
2. Boscagli
3. Hato

Linksback
1. Hartman
2. Avilla
3. Van aanholt

6
1. Sangare
2. Wieffer
3. Tahirovic

8
1. Van den boomen
2. Veerman
3. Timber

10
1. Berghuis
2. Stengs
3. Babadi/tilmann/saibari

Linksbuiten
1. Ivanušec/lang kon niet kiezen laat ik aan jullie over😉
2. Bergwijn

Spits
1. Gimenez
2. Luuk de jong
3. Brobbey/akpom

Rechtsbuiten
1. Lozano
2 paixao
3. Geen idee wie daar komt voor kudus hahahaah
Heel erg goed nieuws. Nu hoop ik stiekem dat het contract van Geertruida ook wordt verlengd (als hij blijft natuurlijk)
Ftm misschien een optie om een soort squad depth te maken wat er de laatste dagen van de transfermarkt nog kan gebeuren bij feyenoord zowel inkomend en uitgaand dan weten we waar we aan toe zijn ?
Gekken hier die Berghuis noemen.

Naast al het voor de handliggende, strijkt die gozer 4 miljoen salaris op ofzo. Dat is één van de grootverdieners bij Ajax... Gaat gelukkig nooit gebeuren.

Ik denk eerder aan Sinisterra. Financieel eigenlijk onmogelijk, maar het is doodstil momenteel. Zit nog altijd bij Leeds.
Kijk ik vind dit en daar kunnen het mensen wel of niet mee eens zijn dat heb je toch altijd als de selectie zo blijft met een paar uitlenen dan is het een goede selectie tuurlijk was een nummer 8 nog een kers op de taart geweest maar dan doen we het op de 6 en 8 positie het gewoon de middenvelders die we nu hebben en geven we gewoon vertrouwen aan hun, want als je het hele elftal vergelijkt met de lampies en die betonnen stadion ajax dan heb je kwa selectie geen verkeerde selectie want kijk effe op je gemak naar ons 3 linie verdediging middenveld en aanval
En kijk die van psv en ajax dan zitten er bij Hunnie een paar scheurtjes ramalho teze boscagli medic van aanholt sambo hahahaahah
Pffffzo beetje elk nieuwsbericht komt er wel een vraag aan FTM over inkomend nieuws of dat er nog wat weggaat
omdat we natuurlijk ook gewoon benieuwd zijn of er nog wat interessant gaat gebeuren.
@feyenoordpownage

Ik ben ook heel benieuwd maar het word er niet anders van FTM meld vanzelf wel. Ik verwacht ook niet veel meer inkomend zeker niet
Welkom op de site…. Het heeft wat kinderlijks over zich, dat vragen en gebedel om een antwoord. De goede lezer weet dat FTM maar zelden reageert, de beste kerel weet ook niet alles en heeft ook nog een leven….
1 miezerig jaartje;

Zeker van Geertruida overgenomen, die flikt dat geintje ook ieder jaar; ellenlange onderhandelingen met bloed zweet en tranen en vooral buitensporige eisen om vervolgens 1 miezerig jaar bij te tekenen.

En dan vervolgens heel schijnheilig tegen het publiek roepen hoeveel je zogenaamd houdt van deze club
Wat zeik jij nou man. Heb je bij de onderhandelingen aan tafel gezeten? Of een direct lijntje met DTK? Ik niet, maar van grote afstand gezien: met deze verlenging loopt hij volgend jaar zomer niet voor twee snickers en een sticker de Kuip uit. Als hij nog zo’n jaar draait als afgelopen seizoen, kan Feyenoord door deze verlenging weer een mooi bedrag opstrijken. Het is dan misschien een verlenging van één jaar, maar hij loopt daardoor wel pas over 3 seizoenen uit contract.
Ik heb nog nooit op jou gereageerd maar valt me wel dat jij altijd wat te zeuren heb je doet je naam wel eer aan
@FTM,Vertel ons eens of er nog inkomende transfers gaan plaatsvinden,of dat dit is waar we het mee gaan doen...
@FTM: Lopen de lijntjes nog steeds of drijft er zand in de motor te komen?
Kun je misschien wel aangeven om welke positie het gaat zonder namen te noemen?
Jij denkt maar dat iedereen weggaat de hele tijd hahaha
Ja is goed voor club moeten nog paar klappers maken dan kan je doorgroeien
Mooi nieuws! Hopelijk een gouden tandem met Ivanusec. 'Beste linkerflank van Europa' zou ik zeggen!
Nee je kan ook zeggen 1 jaar bijgetekend meer geld voor de toekomst en blij dat hij deze zomer blijft tof ipv het glas half leeg te zien
Altijd beter dan niks natuurlijk maatje maar toch liever 2 jaar erbij
Mooi volgend jaar verkopen is dan een
Volwassen international ...
Hele goede zaak🤗

Vooral vanuit de speler wel slim om maar een jaar extra te doen omdat je dan waarschijnlijk volgend jaar weer moet onderhandelen en er weer wat geld bij kunt krijgen.
Voor de club had een jaartje extra beter geweest natuurlijk.Nu na dit seizoen nog 2 jaartjes dus als dan niet wilt bijtekenen moet je eigenlijk verkopen net als bij Geertruida als je goed geld wilt pakken.
Mister Q! Dik verdiend topper. Echt een pareltje die zich nog veel verder kan ontwikkelen. Leuke jongen ook, geniet echt van zijn successen.
Had graag langer gezien… Maar voor nu goed nieuws