azarkan-1

Transfers

Feyenoord bevestigt verlenging en verhuur Azarkan

Van de redactie

Marouan Azarkan speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam. De 20-jarige aanvaller wordt opnieuw verhuurd aan de stadgenoot uit Kralingen. Tevens wordt het contract van Azarkan bij Feyenoord met één jaar verlengd waardoor hij nog tot  medio 2024 in De Kuip vastligt.

Voor Azarkan betekent de overstap naar Excelsior een terugkeer naar de club waarmee hij afgelopen seizoen succesvol was en promotie naar de Eredivisie wist af te dwingen. De buitenspeler kwam voor de Kralingers 37 wedstrijden in actie en was daarin dertien keer trefzeker. Door de nieuwe verhuurperiode kan Azarkan op Eredivisie-niveau veelvuldig aan spelen toe komen. 

Delen

Reacties

Toch vorig jaar in 31 potjes 10 goals en 8 assists weten te maken.. Had op ze minst een zelfde kans verdiend als dat Walemark krijgt want geloof niet dat deze jongen veel minder is..
Aan de ene kant wel sneu, maar aan de andere kant is dit een goede kans voor hem om te schitteren in de Eredivisie.
Mooie stap voor hem om eredivisie minuten te gaan maken!
Ik had hem er liever bij gehad die had van waarde kunnen zijn
Ik denk dat hij meer rendament heeft dan die Alireza
Kennelijk binnen één week alweer te licht bevonden door Slot. Vraag me wel af waarom het contract wederom verlengd wordt als hij nu na een week trainen al weer weggestuurd wordt. Had hem op de minst de kans gegeven in op trainingskamp dan?