Primeur Bevestigd
Dani Slory | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Feyenoord contracteert Dani Slory dinsdag

FeyenoordTM

Feyenoord gaat Dani Slory definitief vastleggen. Het jongere broertje van jeugdexponent Jaden Slory komt over van NAC Breda.

De 15-jarige linkspoot wordt dinsdag medisch gekeurd. Wanneer die keuring wordt doorstaan, zet Dani Slory vervolgens zijn krabbel onder een driejarig contract. Feyenoord zal de deal daarop spoedig bekend maken. Slory kwam eerder uit voor de jeugd van voetbalclub Spartaan en kwam daarna al eerder uit voor Feyenoord.

De in november 2008 geboren speler verkaste in de zomer van 2021 naar NAC, maar nu hij zich verder ontwikkeld heeft, keert hij terug op het oude nest. De verdediger was in de jeugd bij Feyenoord linksbuiten, maar heeft zich in Breda verder ontwikkelt als linksback en als linker centrale verdediger.

Dani is de zoon van Andwelé Slory, die tussen 2007 en 2010 voor de Rotterdamse club uitkwam. Dani is actueel international bij Nederland onder-16, waar ook Feyenoord jeugdspelers Sam Roovers, Chivano Wijks en Kelvin Neijenhuis voor uitkomen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Paar keer bij Nac gezien en lijkt een leuk talentje! Al kan het natuurlijk niet los worden gezien van het feit dat Jaden Slory uiteindelijk tóch heeft bijgetekend :)
Zei zijn vader vanmorgen (of was het al middag?) al op Rijnmond.