yv21112803522

Foto: VK Sportphoto

Transfers

'Feyenoord doet eerste bod op Zerrouki'

Ference

De Telegraaf meldt dat Feyenoord een bod heeft uitgebracht op middenvelder Zerrouki (24). Het bod op de Algerijnse middenvelder zou naar verluidt in de buurt komen van de vijf miljoen euro, ongeveer de helft van wat de Tukkers zouden verlangen. Zerrouki heeft nog een contract tot 2024 in Enschede. 

De Telegraaf denkt te weten dat het bod betekent dat de middenvelder wel degelijk oren heeft naar een overstap naar Rotterdam. 

Delen

Reacties

Wat moeten we met zo een ******? Schieten we toch geen ******* mee op
Spannender alternatief, Orbelin Pineda van AEK Athene???
Twente denkt... 7+ voor Timber... Hij hoeft niet weg... We roepen gewoon 10+ en dan kijken hoever Feyenoord wil gaan... Ik zeg: NIET DOEN
Ik ben gnoto moe, door vele beoordeeld op 15 min spel bij Italië. Maar bankzitter bij Zürich.
Ik erger me dood aan de houding van de directie van Twente, maar Zerrouki goede spelert.
Snap de ergernis naar Twente maar laten we ook kijken hoe reageerde toen ******** onze basis speler destijds naar concurrent Ajax ging.

Toen werd hij heel erg aangevallen op die keuze, nu zegt Twente gewoon je mag hem komen halen maar dan voor een absolute hoofdprijs. Omdat wij in hun ogen concurrent zijn in de bonus plekken aan het einde van het seizoen. Maar laten we dat ook als compliment zien. Dat we samen met Twente gaan strijden voor kampioenschap toch. En dat er maar veel goede uitslagen in Europa blijven volgen. We hebben bijna een van de Franse teams eruit geknikkerd met PSV samen
Na vele beelden te hebben bekeken begrijp ik de insteek van Feyenoord beter.
Ramiz heeft een bijzondere kijk op druk zetten, je ziet dit eigenlijk alleen op natuurlijke wijze bij Aursnes.
Hierdoor valt te verklaren dat ze in hem de ideale opvolger zien. Tevens beschikt hij over een fijne voortzetting die 90% vooruit gericht is en houdt hij het spel simpel en versneld hij het. In alles doet hij dus denken aan Fredrik, beter? dat moet nog uitwijzen wel zijn de standaard situaties als zijn corners ook een wapen en uiteraard zoals vele hier weten schiet hij er soms een bal van 30m prachtig in. Tel hierbij op dat hij Algerijns International is, net 24 jaar geworden je schaft dus weer restwaarde aan, 2 /3 jaar vlammen en een mooie middenmotor Engeland of Spanje zit er zeker in.

Naar mijn mening zal je voor deze speler best 6.000.000 mogen betalen als de transfer van Fredrik daadwerkelijk 15.000.000 ex bonus is.
Excuses off topic maar laatste artikel dateert van 3 weken geleden. Weet iemand iets over het nieuwe uitshirt?
5 miljoen is de absolute max toch voor Zerrouki?
Is vilhena niet iets is goedkoper en wilt weg bij espanyol?
Als linksback ja, voor het middenveld overbodig
Kunnen we met dit soort biedingen niet voorzichtig concluderen dat er nog grote uitgaande transfers gaan plaatsvinden?

Aursnes gaat zo goed als zeker weg.
Maar daarnaast zou het mij niks verbazen als Senesi (12?) & Kökçü (23+?) weggaan.

In combinatie met Paixão geven we dan ondertussen wel echt een flinke schop geld uit.
Of er is meer geld dan we denken ;)
Het zou me niets verbazen als we meer van de Aursnes transfer zouden kunnen herinvesteren. Met de transfers van Sinistrerra, Malacia en Linssen hebben we zo'n 25 miljoen aan schulden kunnen aflossen, ik heb het idee dat we die dan wel bijna afgelost hebben.
Morgen zegt slot: dit is de vervanger van hendrix . Als diemers gaat halen we gewoon een vervanger
Kunnen we hem niet ruilen voor danilo?? En dan ja ik weet het die naam komt mij ook de strot uit..... gnonto als 2de spits.🤣🤣
En Feyenoord zet haar nobele traditie van Eredivisie-middelmaat opkopen voort!
Zerrouki voor meer dan 5 miljoen, waar hebben we het over?
Spreektaal Nederlands is tegenwoordig ook een kwaliteit in de selectie
Een openeningsbod van bijna 5 miljoen euro!? Ik dacht dat dat het matje was.
Je kan beter Suslov van Groningen halen!!
Heb liever weer een onbekende speler van 500.000
Voor 5 miljoen prima maar veel meer zou ik niet bieden. Gun het Twente ook niet haha.
Ik ben er niet kapot van maar goed, kent de ED al, is fit en jong dus prima. De huidige leiding weer wat ze doen. Enige wat een risico lijkt te worden is de gigantisch lage leeftijd van dit team, een beetje ervaring erbij kan geen kwaad lijkt mij. Een speler die het klappen van de zweep kent
Ah ik snap het al. Jij zit te denken aan Tonny Vilhena
Ausnes voor 15-17 miljoen verkopen en een vervanger voor 7,5 miljoen terugkopen. Verwacht dat ze op 7,5 miljoen uitkomen omdat Twente 10 verlangt en Feyenoord 5 heeft geboden. Blijkbaar zien ze in Zerrouki een speler die er direct staat en met winst doorverkocht kan worden.
Uiteindelijk ook niet veel mis mee, aangezien Slot ook Nederlandssprekenden wil
Logisch dat deze speler naar Feyenoord wil. Feyenoord is zoveel groter dan FC Twente. Zij hoeven en willen echter niet verkopen tenzij het voor een krankzinnige prijs is. Het enige voor wie deze transfersoap interessant is is de media. Die kunnen weer lekker een hoop onrust stoken tussen de clubs en de supporters van Feyenoord en FC Twente.
Ik vind dit echt een hele goede speler en ook logisch dat Feyenoord (o.a.) bij hem uitkomt en
Zeker een talent die ik graag zie komen, maar voor Max 5 milj hoor…. Elke euro daarboven vind ik teveel, 2 goeie seizoen gehad in de eredivisie….

Voelt allemaal nog onwennig hoor deze transferperiode…. Zoveel spelers en t geld dat er word uitgegeven…. Heb vertrouwen in dat ze nu gerichtere aankopen doen ooit. Maar krijg af en toe flashbacks toen Gullit coach was…. Toen werd ook best wat geld uitgegeven…. En toen was t team niet best, waarna de jaren kwamen van armoe elke zomer… en nu gebeurt dit, fantastisch is t zeker maar een beetje raar voelt t wel.
De jaren van armoede begon omdat we toen een selectie van 40 man hadden waarvan er 5 konden voetballen, de rest had je niks aan, waarna we een jaar gokte op oude ervaren krachten die ons uiteindelijk geen CL opleverde en we dus geen kapitaal meer op t veld hadden.
@ftm in dat zelfde artikel van de Telegraaf hebben ze het ook over huren van spelers bij topclubs, voor welke posities willen ze dat doen ?
Belachelijk je kan ergens anders veel goedkoper een speler halen voor de zelfde prijs🤐😴
Veel goedkoper voor dezelfde prijs?
Ik kan me niet voorstellen dat FC Twente akkoord gaat met dit bod gezien ze al meerdere malen hebben aangegeven niet te willen verkopen. Ze gingen met Hilgers tenslotte ook al zo hoog in de boom zitten en daar was al langer sprake van wederzijdse interesse..

Zonde om hier nu tijd, moeite en geld in te steken. Beter door naar een haalbare oplossing (haalbaar als in, wel voor een normaal bedrag op te pikken speler).
López, Paixão, Viña (?) en nog een middenvelder.
Het gaat maar door.
Is Aursnes dan al rond en maakt men dit dan morgen bekend.
Ben ik de enige die dit een prima speler vind voor 5mil? Heeft een goed pass, kan het spel goed verdelen, uitstekend afstandsschot en jaagt goed agressief af..
7 max. Daar zal het op neer komen. Maar is idd een prima speer
Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb om wie het gaat. Naam wel gehoord, maar geen idee of het een goede speler is...
Je bent zeker niet de enigste , ik vind dit echt een aanwinst voor Feyenoord is ijzersterk in de duels en past in het systeem van slot.
Elke euro voor deze speler is een teveel.
Was Bazoer dan geen betere optie geweest, transfervrij en veel voetballende kwaliteit?
Slot wilt Bazoer niet meer. Deze gozer past ook helemaal niet op het middenveld.
Nee anders had Feyenoord hem wel gehaald hè slimme
Nee. Buiten dat Zerrouki aan de bal veel vaardiger is, is Bazoer simpelweg geen 6. Doet het bij Vitesse goed als inschuivende cv in een driemansverdediging maar komt steevast te kort als hij op het middenveld moet spelen bij een ploeg die met ruimte in de rug speelt.
Hier zitten er een paar met een ziekelijke adoratie voor Gnonto zeg. Gaat nog wat worden als Feyenoord besluit het niet te doen, de touwen zijn niet aan te slepen bij de Gamma.

Leuk talent, niet meer dan dat. De hype is echt bizar.
Onder elk bericht zie je het ook weer over gnonto gaan, maakt niet uit waar het bericht zelf over gaat
Ze gaan wel 10 miljoen krijgen. Maar dan in een package deal met Hilgers. Mark my words.
Doe maar dan sadilek er gelijk bij al willen ze
Hilgers is pas interessant als senesi weg zou gaan.
Hilgers is een rechtspoot, dus voor achter Trauner zou het zeker geen overbodige luxe zijn, mits de prijs goed is natuurlijk. 6 miljoen is belachelijk voor iemand die net een half seizoen aan wedstrijden heeft gespeeld.
Je hebt het al vaker goed gehad, nu ook weer inside info hierover?
@ftm is er niks wat jij kan doen om dit te voorkomen ? Dit zou schandalig dom zijn van Feyenoord om 5m zo te verbrassen
Waarom zegt iets me dat we binnenkort ineens vilhena zien verschijnen mag weg wil weg cvm cm lvv beetje een aktie ala king karim dat zou ik toe juichen mentor voor timber en in mindere mate kokcu zou die niet te verleiden zijn voor een boost voor zijn carriere beetje wat til en aursnes deden??
Deze speler is nog lang niet goed genoeg.

Voor een paar miljoen kan je hem nemen en hopen dat hij naar het niveau toegroeit, maar geen grote bedragen aan spenderen.

Dit zou het elftal echt verzwakken.
Ivm Aursnes is elke speler een verzwakking. Aursnes was een klein wonder.
Die zogenaamde 10 miljoen die fct zou willen is verzonnen door een journalist van Tubantia puur gebaseerd op wat Feyenoord voor Timber heeft betaald. Bedrag is nooit officieel genoemd door fct.
Zerrouki wil zelf ook graag, anders zou Feyenoord nooit een bod doen. En als de speler graag wil dan maakt het de onderhandelingen een stuk makkelijker. Als we 5 miljoen bieden en twente vraagt 8 dan zal het misschien op 6.5 uitkomen. Prima bedrag want het is echt een goede speler, als je wedstrijden van fct hebt gezien dan weet je dat wel.
Jans heeft aangegeven dat deze jongen kwalitatief gelijk zou zijn aan Timber en omdat ze niet hoeven te verkopen wel aan 10 miljoen zullen denken, maar hij gaat niet over het verkoopbeleid.
Ben niet echt overtuigd van deze speler.
Vind ook 10 miljoen belachelijk.
5 miljoen is al veel voor een speler die nog alles moet bewijzen.
Hopelijk staan er ook andere spelers op het lijstje.
@FTM heb jij nog een suggestie.
Het is weer tijd voor een transfer filmpie Rutger
@ftm weet jij naar wat voor soort 6 er gezocht wordt? Echt het type als Zerrouki of een fysieke stofzuiger zoals bijvoorbeeld Sangaré?
Ach prima dat ze een bod doen zodat het duidelijk is voor de speler dat ze poging hebben gedaan.

En dan mag twente intern dealen met een speler die weet dat feyenoord miljoenen voor hem wilde betalen en hij niet weg mocht. Kan me voorstellen dat zo'n hilgers ook nog wel 3x nadenkt voor zomaar te verlengen.
Ik heb liever dat je dan meer geld uitgeeft aan Paixao en/of Hancko en dat je dan voor een goedkopere middenvelder gaat ergens in Noorwegen.
Veel te veel geld voor een simpele voetballer.
Over Gnonto lopen te zeiken zeer groot talent, maar straks 8 miljoen neerpleuren voor die middelmatige speler.
Leuke speler. Maar meer dan vijf miljoen bieden moeten ze absoluut niet doen! Gebruik dat geld dan voor Gnonto, op het moment dat je Paixao al binnen hebt. Gewoon allebei halen. En vervanger Aursnes pas halen als Aursnes definitief weg is.
Ja dit dus! Kom op er moet toch wel een goedkopere vervanger voor Aursnes te vinden zijn. Een onbekende naam
Niet doen joh, veel te veel. En dan moeilijk doen om Gnonto…….
@ftm zijn er voor jou nog meer vervangers bekend?
Zal wel op 7 a 8 uitkomen denk ik. Zoeken allebei de media als tactiek. Heerlijk dynamisch middenveld met Kokcu Zerrouki Szymanski en Timber dan met daarachter dan ook nog Toornstra en Wieffer en Tabouni als talenten. Bassett lekker jaartje laten rijpen bij Fortuna.
Bassett laten rijpen bij fortuna daar heeft feyenoord niets over te zeggen hij is tenslotte gehuurd. Verhuur dan die taabouni, bassett is gewoon een goede speler.
Nee joh, Taabouni heeft me echt verrast in de voorbereiding. Die is heel fijn om er bij te hebben voor de breedte denk ik
4 middenvelders?

Je weet dat Feyenoord 4-3-3 speelt?
Europees seizoen met dus twee wedstrijden per week, en er zullen ongetwijfeld nog blessures komen. Dubbele bezetting is dan niet zo'n gek idee.
Zo veel geld voor zo’n speler…. Voor de helft pluk je de beste controlerende middenvelder weg bij een Scandinavische ploeg… zou zo zonde zijn als ze nu opeens met miljoenen gaan smijten
Dat heet prestige, Feyenoord vervalt weer in de fout dat men wil laten zien geen concurrent van een utrecht en twente te zijn. Dat doen ze dan door de beste spelers daar weg te halen voor veel te veel geld. Ik mag hopen dat dit niet ten kosten gaat van het aan trekken van paixao
Dat onder andere.. Alles boven de 3 miljoen voor deze jongen van Twente lachen ze al de *** uit hun broek daar in Enschede. Die willen niet meewerken met de “concurrent” tenzij ze er zelf heel veel beter van worden. Zou een ontzettend onnozele aankoop zijn
Aanname en bovendien psychologie van de koude grond
  • 1
  • 2