Trainingslijn bron feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord en adidas introduceren trainingslijnen 2022-2023

Van de redactie

Op de dag dat het seizoen 2022-2023 officieel van start gaat met de eerste training, introduceren Feyenoord en adidas de nieuwe trainingslijn voor spelers en staf. Het is de eerste keer dat Feyenoord een trainingslijn heeft met een eigen én unieke kleur.

 

Trainingslijn spelers
De spelers van Feyenoord gaan dit seizoen trainen met kleding in de kleur cyaan. De trainingslijn is voorzien van een breed assortiment aan trainingsitems, die geschikt zijn voor ieder weertype. Alle items zijn voorzien van het adidas-logo, Feyenoord-logo en het logo van trainingspartner JEX.

Bestellen
De nieuwe trainingslijn spelers is vanaf nu middels een pre-order te bestellen in de Online Feyenoord Fanshop. Bestellingen met een pre-order worden vanaf maandag 4 juli uitgeleverd. Vanaf zaterdag 2 juli is de trainingslijn verkrijgbaar in de fysieke Feyenoord Fanshop, waar je van harte welkom bent om jouw nieuwe trainingsoutfit te scoren.

Trainingslijn staf
De leden van de technische en medische staf dragen dit seizoen een rode trainingslijn. Deze lijn biedt een ruim assortiment aan kledingitems voor de trainingen en wedstrijden van de mannen en de vrouwen. De rode kleur wordt gecombineerd met wit gekleurde details zoalsals de adidas-strepen, het adidas-logo en het Feyenoord-logo. Een aantal items is voorzien van het logo van trainingspartner JEX.

Bestellen
Ook de trainingslijn staf is vanaf nu middels een pre-order te bestellen in de Online Feyenoord Fanshop. Deze bestellingen worden vanaf zaterdag 2 juli uitgeleverd. Scoor je de items van de trainingslijn staf liever in een van onze fysieke winkels? Dat is mogelijk vanaf maandag 4 juli.

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Nog geen reacties