Bevestigd
feyenoord-derde-tenue

Foto en tekst via Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord en Castore presenteren derde tenue

FeyenoordTM

Feyenoord en kledingpartner Castore hebben donderdag het langverwachte derde tenue onthuld voor het seizoen 2023-2024. Het tenue is in de basis wit en bevat subtiele groene accenten, een verwijzing naar de kleuren van de stad Rotterdam. Met deze kleurencombinatie gaat de wens van veel supporters in vervulling.

Meteen shoppen? Klik hier!

Details
Het derde tenue, dat na de eerdere lancering van het thuis- en uitshirt wordt gepresenteerd, is een stijlvolle toevoeging aan de collectie voor dit seizoen. Het moderne shirt is eveneens voorzien van een herkenbare en stijlvolle v-hals en het broekje en de sokken maken het derde tenue compleet.

Shop het derde tenue
Het derde tenue van Feyenoord voor seizoen 2023-2024 is vanaf nu verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop en is online te bestellen via fanshop.feyenoord.nl.

img-8580

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wanneer is de datum van het andere shirt?
Mooi shirt! Hoop dat er ook een volledig Rotterdams broekje bijkomt..en dan nog leveren Castore
In mijn ogen gewoon een fris ogend tenue!
Pas op met het bestellen bij Castore, het loopt nog voor geen meter. Mijn zoontje bestelt een gepersonaliseerd shirt met het nummer van zijn held 29. Je betaalt 6 euro voor de bezorging maar evengoed wordt het bij de buren in de brievenbus gepropt. (Email 1) Die waren nog op vakantie dus een halve week later is het in huis. Dan blijkt er niets gepersonaliseerd te zijn. (Email 2) Er komt een antwoord met als mogelijkheden: Stuur maar terug dan krijg je je geld terug of 25% korting op een shirt zonder opdruk. Allebei niet wat je wil, want geen opdruk! Nu eerst terugsturen, geld terugkrijgen, daarna opnieuw bestellen. Wat een schroothandel is dat Castore. Als mijn zoontje niet zo ontzettend graag een shirt zou willen hebben zou ik de moeite niet eens doen.
Dat eerste heeft toch gewoon met een bezorger te maken en niet met het merk?
Ik betaal 6 euro extra. Voor brievenbuspost betaal niet extra. Dat is mijn probleem met wel 6 euro vragen om te versturen maar vervolgens zelf niet de kosten maken door een goedkopere optie te kiezen. Is me met Adidas nooit overkomen.
Op het uittenue wacht ik al sinds 13 juli iedere keer een andere smoes bij die gasten.
Stap op de fiets en ga naar de Fanshop zou ik zeggen.
ik zou zeggen, pak de fiets en koop voortaan in de shop.
Ja echt he, want iedereen woont in Rotterdam. Wat een achterlijke opmerking🤣🤡
Niet Lutsharel Geertruida, maar Kenny Tete lijkt de opvolger van Benjamin Pavard te gaan worden bij Bayern München.
De rechtsback maakte afgelopen seizoen een uitstekend jaar door bij Fulham in de Premier League en heeft zichzelf in de kijker gespeeld van de Bundesliga-grootmacht.

Bron : -geen links, dank-
Niet serieus te nemen. Bild meld of Geertruida of Bella Kotchap serieuze media
“Na Mats Wieffer ook Dávid Hancko op weg naar uitgang bij Feyenoord.”

Na Mats Wieffer is ook Dávid Hancko van Feyenoord volgens Engelse media op de radar van Liverpool verschenen. De Slowaakse verdediger was afgelopen seizoen een van de sterkhouders in het team van Arne Slot en is bij Liverpool in beeld om samen met Virgil van Dijk het centrum te gaan vormen.

Volgens de berichtgeving heeft Liverpool in de laatste 24 tot 48 uur contact gehad met zowel Hancko als Wieffer over een mogelijke overstap.

Bron : -geen links, dank-
kun jij geen eigen website beginnen in plaats van de hele tijd strontposts te plaatsen onder andere onderwerpen?
Mats Wieffer staat volgens Engelse media in nauw contact met Liverpool. De middenvelder van Feyenoord liet eerder deze transferperiode doorschemeren geen interesse te hebben in een transfer naar Lazio of AC Milan, maar is ondertussen wel met Liverpool in conclaaf. In hoeverre de onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool al gaande zijn, is nog onduidelijk.

Bron : -geen links, dank-
Oh ik zie nu de bron pas.

Tip aan jou, vergeet die site vol onzin.
Ik mis al mijn vatos van FR12, Ik hou van jullie

Ik zal sterker terug komen!


FR12 FOR EVER
ZUIDELIJKER JASON ZUIDBEWONERT IK ZIE JULLIE ALLEMAAAAAL
@FTM kan je ons iets vertellen over de interesse van Liverpool voor Wieffer en Hancko?
dat kunnen ze waarschijnlijk beter op dit kaksite (FT) waar jij die geruchten vandaan haalt
Ze moeten echt ff een paar van die concept designer jongens bij Castore in dienst nemen. De concept designs zijn tot nu toe structureel veel mooier dan de shirts die daadwerkelijk uitgebracht worden.
Het verhaal van Wieffer naar Liverpool is op Twitter geplaatst door een "Journalist" die óf anderen napraat óf volledig mis zit. Ik denk dat we er vanuit kunnen gaan dat Liverpool geen interesse heeft in Wieffer, laat staan contact heeft gezocht.
Op zich jammer voor een grote zak geld mag hij wel weg met Zerrouki en Timber henbem we al 2 vervangers klaarstaan en Zechiel is zich aan het opwarmen.
Mats Wieffer staat volgens Engelse media in nauw contact met Liverpool. De middenvelder van Feyenoord liet eerder deze transferperiode doorschemeren geen interesse te hebben in een transfer naar Lazio of AC Milan, maar is ondertussen wel met Liverpool in conclaaf.
In hoeverre de onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool al gaande zijn, is nog onduidelijk.

Bron : -geen links, dank-
Ja dat hebben ze dus van deze pepernoot: https://twitter.com/francoisplateau. "Engelse media" is heel breed, kan ook een willekeurige Engelsman met een twitteraccount zijn.
Enig idee wat waar is van hancko en wieffer interesse van LFC?
Ook benieuwd wat hier van waar is
Wie heeft er interesse in Hancko
Oké dus in zowel Wieffer en Hancko lekker dan mogen ze wel dik gaan betalen want vooral een lcv is lastig te vinden lees ik vaak.
Wieffer is wel op te vangen
Ons logo is rood met wit. Straalt kracht en historie uit. Voor het geld dat Castore vraagt, is dat toch niet te veel gevraagd?
Wie zegt dat dit vanuit Castore komt?
Was bij adidas ook al meegekleurd of ben je dit alweer vergeten
Neigt een beetje naar een baseball shirt, jammer had wat meer creativiteit verwacht voor onze Rotterdamse trots.
Het warming-upshirt is 10x beter dan het wedstrijdshirt. Daarnaast blijf ik het een verschrikking vinden dat ons logo wordt 'verkleurd'. Vraag me echt af waarom daar niet meer ophef over is.
Omdat de meeste supporters het helemaal niks kan schelen waarschijnlijk. Als niemand die verkleurde logo's zou kopen, zouden ze ook niet meer gemaakt worden...
Ben persoonlijk nooit zo'n fan van neon achtige kleuren, hou meer van mat. Zoals bijvoorbeeld het legendarische uitshirt 03-04.
Niet lelijk, maar vind het groen te flets. Sla deze over.
Wanneer kan je een CL logo op het shirt zetten?
Als je online bestelt, dan kan je logo bijbestellen. Maar dan moet je die wel zelf erop strijken. 😜😜
Niet alleen toto op dit shirt aldus de Feyenoord website