Primeur Bevestigd
yv202345yv202345a1b00127

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord gaat voor LED-reclameboarding op tweede ring

FeyenoordTM

Stadion Feijenoord wil de vaste reclameplaatsen op tweede ring binnen afzienbare tijd voorzien van nieuwe digitale LED-boarding.

Daarmee wil De Kuip onder andere meer sponsormogelijkheden toevoegen aan het stadion. Binnen de Eredivisie heeft alleen het Philips Stadion van PSV deze mogelijkheden op de tweede ring. Buiten de Eredivisie beschikken de stadions van UEFA Champions League-clubs als Tottenham Hotspur, Manchester City en Paris Saint-Germain ook over digitale LED-boarding.

Door de tweede ring van LED-boarding te voorzien wil ook Feyenoord de stadionbeleving naar een hoger level stuwen. Buiten de commerciële mogelijkheden biedt de nieuwe boarding mogelijkheden om het wedstrijdbezoek unieker te maken. Het is de bedoeling dat het stadion met ongeveer twee jaar voorzien gaat worden van de nieuwe boarding.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vraag me af of er ook een keer schermen geplaats kunnen worden om een herhaling op te tonen. Deze scoreborden zijn daar veelste klein voor. Een scherm aan het dak kan de constructie waarschijnlijk niet aan...
Ze gaan dit in de komende 2 jaar doen dus?
Ze moeten wat doen om al die
Boetes te betalen.
@FTM wat zijn nou echt de posities waar de clubleiding versterking wil? Want ik las dat we hoe dan ook maar een rechtsback gaan halen omdat timber ook wel rechtsback zal worden (denk ik dan) maar bijvoorbeeld een extra centrale verdediger voor lcv en rcv is nodig, zerrouki zal denk ik wel komen, dan heb je nog een nr 8 nodig en als szymanski vertrekt een nr 10 en dan een linksbuiten, 2e/3e spits en rechtsbuiten. Verwacht jij dat Feyenoord (bijna) al deze posities gaat versterken?
Als dit het enige is qua modernisering is het wel heel schaars
Ze moeten met een betere plan komen
Ftm word er meer gemeld in het plan of is dit het enige
Want de tekst luidt een concreet plan maar zie maar 1 ding
Goede ontwikkeling. Altijd al geroepen dat je veel meer uit de exploitatie van De Kuip kunt halen en je daarna pas een nieuw stadion verdient.
Kom op hey, we zitten niet in Letland!
Misschien ook wel een leuk idee:

Maak uw bezoek aan De Kuip nog spectaculairder met onze lichtgevende stoelen! Stelt u zich eens voor: de tribunes veranderen in een zee van kleuren terwijl u uw favoriete voetbalteam aanmoedigt. Onze stoelen zorgen voor een onvergetelijke ervaring die uw bezoek aan De Kuip naar een hoger niveau tilt.

Onze lichtgevende stoelen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook praktisch en veilig. Ze zijn uitgerust met duurzame LED-verlichting en zijn volledig waterdicht, wat betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Bovendien hebben ze een lange levensduur, waardoor u jarenlang van hun prachtige gloed kunt genieten.

Onze stoelen zijn niet alleen geschikt voor voetbalwedstrijden. Ze zijn perfect voor elk evenement dat in De Kuip wordt gehouden, zoals concerten of andere sportevenementen. Door hun unieke ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de kleuren van uw merk, waardoor uw evenement nog memorabeler wordt.

Kies voor onze lichtgevende stoelen en u zult versteld staan van de reacties die u zult krijgen. Maak van uw bezoek aan De Kuip een onvergetelijke ervaring en neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met onze lichtgevende stoelen.
Nog beter: schietstoelen, voor supporters die zich misdragen
Wel zorgen dat ze dan niet op het veld belanden ;-)
Straks dit bericht ook over LED boarding op de derde ring graag
@ FTM op welke positie richt scouting / te Kloese zich? Ik mag hopen op buitenspelers. Die Idrissi en Alireza moeten we vanaf! Een nieuwe 10 ook brood nodig. Als je Danilo daar moet brengen is ook geen luxe…. En in mijn ogen ook een back up rechts back/cv het liefste met lengte om in laatste fases de wedstrijd over de streep te trekken. Die pedersen kan ook niet namelijk.
Zerrouki heeft de prioriteit in de agenda van de clubleiding. Daarna zien ze wel.
Als je wil dat Slot blijf dan moet je wel geven waar hij om vraagt. Laat maar komen die Zerrouki!
Tegen een paar miljoen kan je het doen. Maar niet voor monsterbedragen als 8M, daar kan je betere alternatieven voor krijgen.
Klopt het dat Feyenoord heel erg dichtbij het aantrekken van Talles Magno is ? Heb vernomen dat het in eerste instantie om een huurcontract zal gaan.
Dat zou toch een geweldige aanwinst zijn!
Ik vind dst een geweldige speler maar ik zie hem niet komen
Waar heb je dit vandaan want ik zou het geweldig vinden
Nou dan zal het wel wat geld en azarkan worden, als die zelf wil. Ik hoop het niet, want van mij hoeft die zerrouki niet te komen.
Hoppa gewoon op chavez,je heb wieffer en van de belt en timber en bullaude en hopelijk szymanski je heb niks aan zerrouki
Ik zie liever 2 echte buitenspelers komen heb jij een idee
Jahanbacks weg idrissi weg wallemark verhuren en dilrosun weg
En terecht, Slot wil het liefst met de punt naar achteren spelen, dus heb je een 6 nodig die er meteen staat, je kan niet van Wieffer en/of vdBelt verwachten , dat die wat wel even regelen tegen Real Madrid
2 rechtsbacks want geert is weg
1 rechtsback ziet het naaruit; zelfs als beide rechtsbacks van nu weggaan ;-)
Er is nog helemaal niemand weg. En het is pas april, doe is niet zo ongeduldig