Betrouwbaar
schermafbeelding-2023-08-14-om-215258

Jeugd

'Feyenoord krijgt Mexicaan op proef'

FeyenoordTM

Gael Álvarez gaat op proef komen bij Feyenoord. Dat meldt Yeudiel Pacheco, journalist van de Mexicaanse tak van FOX Sports, maandag op Twitter.

De 17-jarige Mexicaan zal voor een periode van ongeveer drie weken stage komen lopen bij de Rotterdammers. Een contract zit er vanwege zijn minderjarige leeftijd nog niet in.

De aanvallende middenvelder komt momenteel uit voor CF Pachuca U18. Álvarez, geboren in 2006, is ook jeugdinternational van Mexico onder-17.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Toch een merkwaardig iets. Er is namelijk juist een andere club in NL die een samenwerking heeft meet Pachuca. Zullen dit ook meekrijgen.
Gimenez de opvolger van Mitrovic bij Fulham?
Fulham is nou niet bepaald een ploeg die ik op het eerste oog als kapitaalkrachtig zo beschouwen
Alle clubs in de PL hebben behoorlijk wat te besteden
De "kleinere" clubs uit de PL krijgen ieder seizoen alleen al zo ongeveer 200 miljoen aan tv-gelden.
Daar heeft dus elke club echt meer dan genoeg te besteden inderdaad.
Santi komt op mij over als een jongen die, met behulp van zijn vader, zijn carrière verstandig uitstippelt. En niet als een geldwolf.
Dus lijkt me stug dat hij in deze fase van zijn carrière, en gevolgd wordend door zo'n beetje de gehele Europese top, zo'n stap gaat maken.
mensen doen ook gelijk paniekerig als er dalijk gimenez nieuws komt met een andere club maar dat zal of voor een megabedrag moeten gaan of volgende zomer dus geen stress
ivanusec en hartman al dikke maten dat komt wel goed
Je weet het met Feyenoord maar nooit. Ze verkopen zo iemand voor een appel en een ei, al vaak genoeg gebeurt. Zeker nu ze die Japanner hebben gekocht.
kijk op insta hetlegioen heel betrouwbaar niks concreets zei hij rond gimenez wel een nieuwtje over gimenez maar niet schrikken
@FTM hoe groot schat jij de kans dat er 1 of meerdere van de genoemde spelers: Sini, Ivanusec, idrissi en luka stojkovic. Deze week nog rond komen?
Waar blijft de space FTM al is het maar half uurtje potje bier erbij en lulle
Zo iets over Gimenez aldus FTM op Telegram. Zal Spurs wel zijn nu ze Kane zijn verloren en altijd op Feyenoorders geilen.
Ivanusec en Hartman zijn nu al maatjes.
Wel grappig ivanušec plaatst lekker een foto op zijn insta en hartman liked hem gelijk mmm
VI gaf aan dat idrissi kwestie van tijd is voor ie komt, is Sini dan onhaalbaar?
Eerlijk we zitten wel op dreef kwa namen sinisterra
Ivanušec
Stojkovic
Idrissi
Procenten van slagen ik denk wel veel wat denk jij ftm en weet je al meer of een van de 4 deze week Schiphol lucht ruikt 😉
Maar we kunnen er vanuit gaan dat Idrissi zeker komt?
Nou kijk ivanušec en stojkovic moeten sws komen en idrissi en sini moeten nog effe knopen doorgehakt worden ik denk wel dat ftm al de voorkeur weet maar ja dat wachten we af
Ja de voorkeur ia nier zo moeilijk tussen die 2. Jammer dat er geen speler van het niveau daartussen is.