Betrouwbaar
yv20210320-0949op

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord loopt tonnen mis: 'Boženík ziet droomtransfer afketsen'

FeyenoordTM

Zuid-Europese media maken donderdagavond melding dat de transfer van Róbert Boženík van Boavista naar Sevilla is stukgelopen. Feyenoord loopt een behoorlijk bedrag mis door de geklapte deal.

De Slowaak, die donderdagochtend in Andalusië landde om zijn medische keuring te ondergaan, wachtte in Sevilla een definitief akkoord tussen de clubs in kwestie af. Dat akkoord is er na dagen van onderhandelingen uiteindelijk niet van gekomen.

Rafa Mir stond op dat moment voor een transfer naar competitiegenoot Valencia, maar de club uit de sinaasappelstad trok zich terug uit de onderhandelingen. Sevilla had vijf miljoen euro exclusief variabelen over voor Boženík, maar kon hierop de deal niet doorzetten.

Feyenoord bedong in de zomer van 2023 bij de verkoop van Boženík maar liefst twintig procent winst op de doorverkoop van tweeënhalf miljoen euro af, wat inhoudt dat ook de Rotterdammers maar liefst vijf ton mislopen door de afgeketste deal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als hij doorgaat verdient Feyenoord straks nog meer.
Hier heeft Feyenoord uiteraard geen invloed op.
Verder zijn er nogal vaak rare inkopen gedaan in de winter dus zo erg is het allemaal niet, die jonge kerel uit Uruguay is jammer. Voor de rest is het prima dat Dilrosun is verkocht. Dat was een dure speler. Nu wordt het tijd dat bv ook een slory wat meer bij de selectie komt. En Sauer uiteraard ook
Alles wat mis kon gaan deze window, is misgegaan!
Elk nadeel heb ze voordeel, laten we daar maar hoop uit pitten.
Rutger bedankt voor het updaten van de zaken rond feyenoord. Ik had nooit gedacht dat we niemand gingen halen echt teleurstellend het is wat het is.
Feyenoord loopt alles mis, alles wat mis kon gaan is mis gegaan.
Je verkoopt dan ook nog dilrosun en haalt niks terug lekker bezig weer.
En waarom dan pas op het laatste moment voor die uruguyaan gaan terwijl de transfermarkt al een maand bezig is?

Maarja blijft toch je cluppie hé pffff
Hou maar snel op over deze window🫣
Bij Sevilla hebben ze geen idee hoeveel geluk ze hiermee hebben. Wat een absolute onbenul is die Bozenik. Zou 100% floppen in de primera division.
En jij bent een droeftoeter pur sang.
Mss moet je wat meer naar het Portugese voetbal kijken, dan had je kunnen zien dat hij het gewoon goed doet daar bij boavista, een ploeg waar "ons" Feyenoord het gewoon moeilijk tegen zou hebben.
Meneer heeft wat statistieken gezien van de ultra zwakke Portuguese competitie en denkt een goed punt te maken. Komt dat zien, komt dat zien.

Ik heb Bozenik meermaals in ons shirt zien struikelen en die jongen kan er werkelijk geen klote van.
Dit is niet onze window dat is wel duidelijk ook jammer voor bozenik.