Jim Breeman Sports fotografie

Jeugd

Feyenoord O13 wint van ADO Den Haag/HFC O13 (2-1)

Jim

Feyenoord O13 heeft vandaag de tweede competitiewedstrijd gewonnen met 2-1 van de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag/HFC.

In de eerste helft kwam Feyenoord verdiend op voorsprong door twee afstandschoten van Damin el Fayda. In de tweede helft werd het nog spannend toen ADO Den Haag nog wat terug deed.

Meer foto's van dit duel zijn hier te bekijken.

img-2903
Nadat vorige week dinsdag met 5-2 werd gewonnen van de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam werd de competitie tegen ADO Den Haag/HFC hervat.
img-2914
img-2919
Op Varkenoord werd er gespeeld tegen ADO Den Haag/HFC O13.
img-2973-2
Op naar de tweede overwinning van het seizoen.
img-3101-1
Feyenoord had het betere van het spel in de eerste helft.
img-3228-2
Het kwam alleen niet tot grote kansen.
img-3258-2
img-3315-2
Hier dacht Feyenoord op 1-0 te komen, maar de treffer ging niet door. Buitenspel.
img-3459-2
Feyenoord bleef aanvallen en kwam nog voor rust op een 2-0 voorsprong. Tweemaal dezelfde doelpuntenmaker. Damin el Fayda met twee rake afstandschoten.
img-3907
In de tweede helft ging ADO op zoek naar de aansluitingstreffer.
img-3931
Die kwam er ook, omdat Feyenoord veel kansen liet liggen in de tweede helft om de score uit te bouwen.