fc-dordrecht-feyenoord-0-2-5-8-2023-jim-breeman-sports-photography-65

Jeugd

Feyenoord O21 en ADO O21 delen punten in doelpuntrijk gelijkspel

Karst

Feyenoord O21 speelde afgelopen zaterdag in het Den Haag met 3-3 gelijk tegen ADO Den Haag O21. Het lukte de ploeg van Boel om na een 3-0 achterstand terug te komen tot 3-3. Feyenoord O21 staat door het gelijkspel nu op de vierde plaats.

De Rotterdammers kwamen op bezoek in Den Haag al vrij snel op een achterstand door een goal van de Rafael Struick. ADO Den Haag O21 kwam goed uit de startblokken en scoorde enkele seconden na rust de 2-0.  In de 78e minuut komt ADO O21 zelfs op een 3-0 voorsprong en lijkt de wedstrijd gespeeld. Echter kent ook de O21 van Feyenoord een 'Arne Slotfase'. In de 79e minuut scoort Nesto Groen de 3-1. Lang lijkt dit uitslag te gaan worden, totdat Feyenoord O21 in de 90e minuut een penalty krijgt. Hier wist invallen Delano van der Heijden wel raad mee. Hij schoot de aansluitingstreffer binnen voor de Rotterdammers. In de 94e minuut schoot Jayden Candelaria de 3-3 binnen en was er toch nog rede voor klein feestje bij de Feyenoord O21. De formatie van Melvin Boel zal volgende week zaterdag op het sportpark Varkenoord de laatste wedstrijd spelen van de herfstcompetitie tegen De Graafschap O21.

De Rotterdammers kwamen al vroeg op achterstand in Den Haag door een doelpunt van Rafael Struick. ADO Den Haag O21 begon sterk aan de eerste helft, maar ook aan de tweede helft. Enkele seconden na rust werd door ADO O21 de 2-0 binnengeschoten. In de 78e minuut vergrootte ADO O21 zelfs de voorsprong tot 3-0, waardoor de wedstrijd leek beslist.

Toch onderging Feyenoord O21, net als het grote Feyenoord eerder deze week, een 'Arne Slotfase'. In de 79e minuut bracht Nesto Groen de stand op 3-1. Het leek er lang op dat dit de eindstand zou worden, totdat Feyenoord O21 in de 90e minuut een penalty kreeg. Invaller Delano van der Heijden wist hier wel raad mee en benutte de strafschop. In de 94e minuut voltooide Jayden Candelaria het comebackverhaal door de 3-3 binnen te schieten, wat reden gaf voor een klein feestje bij Feyenoord O21.

De ploeg van Melvin Boel zal de laatste wedstrijd van de herfstcompetitie volgende week zaterdag op het sportpark Varkenoord spelen tegen De Graafschap O21.