Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord O21 lijdt in restant tegen FC Groningen O21 nieuwe nederlaag

Twan

Feyenoord O21 speelde dinsdagmiddag het restant van de wedstrijd tegen FC Groningen O21, nadat de wedstrijd eerder in de competitie onderbroken werd vanwege een medische noodzaak in het publiek. Het lukte de ploeg van Boel na een nederlaag in het weekend opnieuw niet om te winnen. De wedstrijd in Groningen eindigde in 3-1.

Het restant van de wedstrijd startte vanaf de 26e minuut. Feyenoord O21 keek toen al tegen een 1-0 achterstand aan van de oorspronkelijke speeldag. Tot de rust veranderde er niks aan deze stand.

Kort na rust verdubbelde FC Groningen de voorsprong met een treffer van Slor in de 54e minuut. Niet veel later wist Jan Plug de spanning terug te brengen met een keurig ingeschoten vrije trap. Toen FC Groningen in de 73e minuut een rode kaart tegen kreeg, kon de druk opgevoerd worden. Uiteindelijk werd er niet geprofiteerd van de overtalsituatie. FC Groningen wist vijf minuten voor tijd zelfs nog een keer te scoren, en de eindstand op 3-1 te bepalen.

Het betekende een nieuwe nederlaag, nadat er in het weekend ook verloren werd van FC Twente/Heracles O21 (1-4). Aanstaande zaterdag mag de ploeg van Boel het opnieuw proberen tegen ADO Den Haag O21. Het uitduel wordt afgetrapt om 15.00 uur.

FC Groningen O21 – Feyenoord O21 3-1 (1-0)