img-0987

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord O21 wint op Varkenoord van NAC Breda (4-1)

Feyenoord onder 21 heeft zaterdagmiddag op Varkenoord een goede overwinning geboekt op NAC Breda onder 21. De ploeg van trainer Melvin Boel stond na 18 minuten voetbal op een riante 2-0 voorsprong door doelpunten van Antoni Milambo en Gjivai Zechiël.

In de tweede helft miste Nesto Groen een penalty voor de Rotterdammers en scoorde invaller Delano van der Heijden uit een prachtige vrije trap de 3-0. NAC deed vlak voor tijd nog wel iets terug, maar Mike Kleijn bracht in blessuretijd de eindstand op 4-1.

Feyenoord O21 - NAC Breda O21 4-1