Betrouwbaar
Jens Toornstra Thomas van den Belt (VK)

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord onderneemt vooralsnog geen verdere actie voor Van der Belt

FeyenoordTM

Weinig actie op het moment vanuit Feyenoord voor PEC Zwolle-middenvelder Thomas van der Belt. De Rotterdammers lijken zich neer te leggen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima toch haal hem maar op in zomer.
Goedenavond kameraden,

Volgens mij zijn alleen Trauner, Alireza en Marciano rond de dertig, de gemiddelde leeftijd van van onze selectiespelers zal niet veel hoger dan 22 jaar liggen. Dat is goed nieuws, want er zit waarschijnlijk nog genoeg rek in dit team. En dat is wel eens anders geweest, ik denk even terug aan de grote namen die we rond 2008 voor een hoop geld binnenhaalden. Afgelopen zomer hield ik rekening met opnieuw een tussenjaar, daar heb ik er inmiddels al zo’n dertig van voorbij zien komen. Maar met dit spelersmateriaal spelen we nu al om de prijzen mee! Dat we zetten stappen en dat is grotendeels toe te schrijven aan de hand van Slot en Te Kloese. Ik had er ook graag wat versterkingen bij zien maar helaas zijn we zover nog niet.
Flapdrollen trainer vraagt al maanden om er een middenvelder m
OK, dan zal er na Kasanwirjo verder niks bij komen. Dat hoeft geen probleem te zijn en de leiding is niet verantwoordelijk voor geruchten die onterecht gaan rondzingen.
Maar alles bijeen maakt Feyenoord een chaotische, weinig doordacht handelende indruk. Met als toppunt het verhaal dat er vandaag toch nog weer een bod op Zerrouki is uitgebracht terwijl zondag duidelijk is geworden dat dat echt nergens voor nodig is.
Ik blijf het beweren: Tijd voor een volwaardig en dus autonoom Technisch Directeur. Te Kloese kan echt beter andere dingen gaan doen.
Ik denk ook dat TK ook echt beter is in andere zaken en dat terwijl hij ook dit niet overdreven slecht beheerst,

Maar ze zullen waarschijnlijk ook niet helemaal overtuigd zijn.
Geef 1,5 miljoen uit man wat een onzin.
Het verhaal van VI is wat concreter, tot gisteravond was Benfica in de markt voor Kokcu, maar aangezien Chelsea in onacceptabele termijnen wilde betalen voor Fernadez ging dat verhaal niet door en daarom ging Feyenoord weer voor Zerrouki.
Het is wel handig als hier artikelen worden geplaatst de volledige en correcte info wordt geplaatst en als je die niet hebt, kan je beter niks schrijven.
Jouw verhaal is ook vreemd. Hoezo gaan we voor Zerrouki omdat Kokcu niet weggaat. Je zou juist voor Zerrouki kunnen gaan als Kokcu wel weg was gegaan.
Jongens ik denk dat er niks meer bijkomt we zijn gewoon te laf in onderhandeling
Hoe bedoel je te laf , je wilt weer terug naar de situatie dat we bijna failliet waren ?
Voor 80 miljoen verkocht waar is die poen .nog geen dubbeltje over???
Aankopen voor 36 miljoen en 2 jaar lege corona Kuip alweer vergeten!?
Prima beleid. Speler voegt komende maanden toch niks toe. Gewoon in de zomer voor 8 ton halen.
Maar 3 spelers hebben voor de posities 6 en 8 is gewoon te weinig, zeker in een druk programma met dubbele wedstrijden iedere week.
Geertruida/ Kasanwirjo kan ook nog in geval van nood.
Snap best dat je niet te hoge bedragen wilt betalen, maar je weet ondertussen al een half jaar dat er een extra cvm bij moet en dat je er dan weer niet inslaagt komt wel een beetje aan als een teleurstelling
Blamage. Niets meer, niets minder.
Want? Jij vind dat ze bijna het dubbele moeten betalen van wat hij waard is?
Die jongen eerst het hoofd op hol brengen, vervolgens, zo lijkt het, afhaken. Vind ik blamerend voor onze club. Daarbij, deze hele periode is met de Zerrouki-soap van DtK een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet.
Je grenzen opzoeken om jezelf te versterken is dus niet zoals het hoort, maar het dubbele betalen van wat een speler waard is wel.... bijzonder
Ze hadden wel een paar alternatieven achter de hand moeten hebben.
Komt er nog iets uit de hoge hoed? De spoeling is wel dun, zeker als de Europese wedstrijden en de beker er straks weer aan komen..
Uit de hoge hoed komt dat Feyenoord geprobeerd heeft een cvm te halen maar dat niet gelukt is
Wat een afgang....tijd voor een echte TD met Europees netwerk. Henk v Stee of Mo Allach. Jongens die niet strooien met miljoenen maar de markt kennen en schaduwlijstjes hebben. Lekker signaal naar Slit zeg niet eens geld over hebben voor zijn oogappel.
100%gelijk slot vertrekt einde seizoen is die armoede beu
@FTM komt er nog een 6? Mannsverk of deze gast of is het klaar?
Hadden we iets anders verwacht dan?
Dus er gaat helemaal niemand komen? 😐
Waarom zou je ook? Wieffer gaat als een raket en Timber is terug. Ook Zerrouki zie ik nu de meerwaarde nie van, ondanks dat t een fantastische speler is maar never nooit nu niet voor 10 millie😂
En als kokcu of wieffer nu uitvalt dan???
Ik hoop dat ten kloese na deze window zich niet meer bezig houdt met de transfers en dat er een technisch directeur wordt aangesteld.
Feyenoord is wel klaar met deze hele window denk ik