Bevestigd
feyenoord-celtic-fc-2-0-jim-breeman-sports-photography-12

Jim Breeman Sports Photography

Europees

Feyenoord ontvangt forse boete van UEFA

Karst

De UEFA heeft Feyenoord, naar aanleiding van het met 2-0 gewonnen thuisduel tegen Celtic bestraft met de nodige boetes. De totale som komt neer op 52.250 euro.

De Europese voetbalbond zag drie regels overtreden worden in De Kuip. De zwaarste boete, van 26.000 euro, kreeg Feyenoord voor het blokkeren van de trappen. Het tonen van een provocerend spandoek leverde een boete op van 17.500, en het afsteken van vuurwerk nog eens 8.750 euro.

Volg het laatste Feyenoord-nieuws nu ook via Whatsapp! Volg hier het 1908.nl kanaal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Blokkeren van trappen uhh op de vakken w komen vaak mooi weer supporters kijken van k dubbel ** v dubbel v! Geeft niet hartstikke gezellig. Maar dan ook niet zeiken als wij op de trappen gaan staan ! Vakken zijn bom vol en controle is er zelden! Waarom een boete uitdelen daarvoor ? Zorg gewoon dat iedereen erin kan op zijn eigen vak ! En anders niet zuren
Jij kan ook gewoon op n stoel gaan zitten .... dus als je zit ben je een mooi weer supporter?
Tuurlijk, elk jaar weer excuses zoeken die er niet of nauwelijks zijn. Geen vuurwerk gezien, geen provocerende boodschappen. Gelul in de ruimte. Wordt tijd dat Feyenoord eens in beroep gaat tegen die onzinnige boetes en de UEFA maffia.
Trappen: ok, vaste prik. Blijkbaar praktisch niet oplosbaar..???
Vuurwerk: 2 fakkeltjes groene zijde gezien.
Provocerende boodschappen: deze heb ik echt gemist. Of ik moet mij vergissen.
Ik kan alleen aan het Fuck Celtic doek op S denken wat betreft de provocerende boodschappen
Blokkeren van trappen: terecht
Provocerende boodschappen: welke?
Afsteken vuurwerk: geen vuurwerk gezien

En ik zat in het stadion.
Ik ook niet. Ik zat er ook. Zo'n leuke wedstrijd. Geen spreekkoren. Maar ja, we hebben de naam en dan doet de UEFA dit. Waardeloos.
Sta altijd op de trap in het stadion moeten ze maar iedereen op zijn eigen vak laten staan ! Ipv iedereen doorlaten ..gewoon onzin die boete!
Fijn voor je. Die 26.000 euro boete heeft de club dus ook aan jou te danken.
"It was the best support i have ever seen".

Hierrrrrrr: Boete voor aanstootgevende boodschap.
Zelfs als Feyenoord zijn supporters anderhalf uur met de armen over elkaar kan laten zitten, vindt de UEFA echt nog wel een rede Feyenoord te beboeten. Wat een organisatie is dat zeg, jammer dat je ze niet kan passeren.
Nee, gewoon opdonderen van die trappen, je hebt allemaal gewoon een zitplaats......
Wat een droeftoeters daar bij die uefa.
"Het overdragen van provocerende boodschappen....."

Lekker specifiek wel.
52000 is Peanuts bij wat je aan Financiën krijgt van uefa mafia.
Voelt alsof de financiën van de Uefa nog even sluitend gemaakt moeten worden. Dit was toch het toonbeeld van een keurige Europese wedstrijd?
Die trapboete zuigen ze gw tekens opnieuw uit hun duim
Omdat de trappen niet standaard vol staan met mensen?
Ze staan er zelf toch niet, gezeik om niks van uefa maffia
En dat mag niet ihkv brandveiligheid. Weten we al jaren en nog steeds lukt het niet om gewoon bij een stoeltje te blijven.
Wordt een beetje lastig als er meer mensen in vak zijn dan er stoelen zijn. Ik heb geen leeg stoeltje gezien maar wel veel mensen oo de trap.
Dan zitten er mensen in een vak waar ze niet horen, lijkt me ook vrij eenvoudig op te lossen door gewoon naar het vak te gaan dat op je ticket staat.
Dit is gewoon onzin. Uit onderzoek in de praktijk is gebleken dat volle trappen geen effect hebben op de brandontsluiting. Het is dus pure schijnveiligheid en niets anders.
Maakt dat de regels anders? Of de regel nou terecht is of niet, hij is er, dus hebben we ons er aan te houden. Niet heel ingewikkeld.
Als geschiedenis ons iets leert dan is het wel dat het niet zo is dat wanneer er ergens een regel over is geschreven, dat automatisch ook de beste oplossing is.

Zelf heb ik liever de veiligst mogelijke zetting en mensen die zelf na kunnen denken. Dan een onveilige situatie en mensen die regels opvolgen zonder er zelf bij na te denken.
Toon eens een keer ballen en ga hier (ondanks dat het waarschijnlijk weinig zin heeft) een keer keihard tegenin. En anders maar gewoon het spandoek alsnog laten tonen, aangezien we hoe dan ook toch alle boetes krijgen.
Of toon eens ballen en stuur de rekening naar die gasten op de trappen
Wat een gelul. Als iedereen normaal doorschuift bij de stoelen kan iedereen plaats nemen zittend/staand.
Onzin… er staan daar meer mensen dan er stoeltjes zijn
Het geld niet alleen voor de Noordzijde!!! Overal waar mensen staan, staan er ook op de trappen. Maar die boetes slaan gewoon helemaal nergens op. En vuurwerk tegen Celtic???? Ik heb het niet gezien? En welke kwetsende teksten?
De UEFA is één grote corrupte dieven bende. Ze draaien daar door.
En nee dit is geen Calimero gelul.
Ze denken dat ze God zijn en boven alles staan!
Er zitten kernen van waarheid in je reactie. Dat trappen verhaal ga ik niet helemaal in mee. Dat is op noord veruit het ergste.
Je weet dat deze boete aan letterlijk elke club wordt gegeven, he?
Dit is helaas ook niet waar. De UEFA past pure willekeur toe. Dortmund krijgt deze boete bijvoorbeeld bijna nooit, of Liverpool. Terwijl daar de trappen ook vol staan. Er is hier geen sprake van fair play.
Kom je überhaupt wel eens in De Kuip? Want dan zou je weten dat er vaak geen plek meer is waardoor je wel op de trappen moet staan
In mijn inmiddels best vele jaren als seizoenkaarthouder echt nog nooit meegemaakt dat er geen plek meer was en ik op de trappen moest staan. Dit is volgens mij echt typisch een probleem van vakken waar mensen op terecht komen die daar niet thuishoren. Kortom, supporters die willens en wetens een probleem veroorzaken.
Dan zitten er dus teveel mensen in het vak, of ze verkopen teveel kaarten.maar om op je vraag te antwoorden.. jarenlang een seizoenskaart gehad