feyenoord-supporters-steken-vuurwerk-en-fakkels-af-tijdens-feyenoord-napoli-sfeeractie-2017

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord ontvangt wederom UEFA-boetes

Nigel

Feyenoord heeft van de UEFA weer boetes ontvangen. De club kreeg een boete voor het niet vrijhouden van de trappen en het afsteken van vuurwerk. Ook hebben de Rotterdammers een waarschuwing gehad wegens misdragingen van het team. 

De Rotterdammers hebben een boete van 6.000 euro gehad voor het afsteken van vuurwerk en een boete van 22.000 euro voor het niet vrijhouden van de trappen. Ook heeft Feyenoord een waarschuwing gehad voor misdragingen van het team. Het is voor Feyenoord de tweede boete uit twee thuiswedstrijden. De club ontving ook een boete na de thuiswedstrijd tegen Celtic. 

Delen

Reacties

Misdragingen van het team??? UEFA; Maffia. Daarmee kan ik het wel eens zijn, maar stop nu eens met het vuurwerk (hoe sfeerverhogend ook). Als de club voortaan de zitplaatsen op de kaarten vermeldt, zijn we ook van het gelazer over het vrijhouden van de trappen af. (Helaas: daarin heeft de UEFA gelijk; bij calamiteiten kan zoiets tot levensgevaarlijke situaties leiden.)
Die krijg je automatisch als er meer dan 5 spelers geel hebben gekregen. Dat is letterlijk het enige waar die "misconduct" voor staat.

Dat de scheids van dienst de kaarten weggaf alsof het sinterklaas was, dat doet voor de uefa niet terzake...
Ik meen hem te hebben herkend: SINTERKLAAS!!! (Nu is hij eindelijk ontmaskerd.)
Maar die boetes op de trappen staan doen de supporters echt zelf..😒 Laat die trappen nou vrij, bespaart de club onnodige boetes..
Misdragingen van het team? Schiet mij maar lek. Geschrokken van hoe Feyenoord Lazio zoek speelde?
Vreemd ja. Fijn ook dat er verder geen uitleg bij vermeld wordt
Zal de wedstrijd geweest zijn tegen Lazio met die 12 kaarten. Bij een bepaald aantal kaarten krijg je dat geouwehoer ook al sloegen minstens 6 van die 12 kaarten nergens op.
En hoe zit met met de spelers van Lazio die alsmaar janken op de grond? En in Rome op de kleedkamer deuren en muren van Feyenoord bonkten?
Volgens mij krijg je die boete automatisch bij 5 gele kaarten. Lazio is dus ook aan de beurt want die hadden er 7.
Haha kut scheids die voor een scheet al geel gaf. En nu waarschuwing vanwege misdragen.
Wat een stumpers ook.
Elke boete onder de 50k is groot compliment aan supporters. Uefa maffia
Misdragingen van het team. Dit verdiend wel een uitleg!!!?